Merhaba canım ben de bgn Emine hanıma başladım ve çokkk memnun kaldım süper bi kadın resmen 2 hafta sonra 2li testim var hayri beyle randevu aldık. Senin nasıl geçti hala devam ediyo msn emine hanıma? Kısmetse ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorumBen de Emine Hanım 'a gidiyorum. Gerçekten çok çok memnunum. Sayesinde hamile kaldım ve şimdi kontrollerimi de kendisine yaptırıyorum. Doğum iznine ayrıldı. Ancak uzun süreli olmayacağını söyledi. Eşi de jinekolog. Bir kontrolünüzü eşime aktarabilirim ama sonra yeniden alırım sizi dedi bana. Yani çok uzun sürmeyen bir doğum izni olacak. Ben de önümüzdeki hafta ikili teste gideceğim. Jinemed 'de Hayri Bey 'e ikili test yaptıran varmı? Hayri Bey Çapa 'dan gelen bir prof.muş.
Merhaba ben 24 Ekim de dogum yaptim. Dogum normal olacakti ancak bir turlu ilerlemedigi icin sezaryana dondu. Zaten boynuna kordon dolandigi icin normal dogum zor olacakmis. Dogumdan sonra ameliyat yerimle ilgili hic bir sorunum olmadi. Sadece epidural oldugu icin 1 hafta kadar belimde agri oldu ama 1 haftanin sonunda hersey gecti. Daha once de söylediğim gibi ben Emine Hanimdan cok memnunum. Insallah 2. Hamileligimde de kendisine gidecegim. Doktor gibi degil arkadas gibi yaklasti hep. Sag olsun sayesinde cok guzel bir hamilelik ve dogum gecirdim.Merhaba canım ben de bgn Emine hanıma başladım ve çokkk memnun kaldım süper bi kadın resmen 2 hafta sonra 2li testim var hayri beyle randevu aldık. Senin nasıl geçti hala devam ediyo msn emine hanıma? Kısmetse ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum
Doğum yapanlar nasıl geçti doğumunuz bilgi verir misiniz?
Allah analı babalı büyütsün canım. Tşk ederim cewap için. Ben de devam ediyorum Emine hanıma gerçekten arkadaş gibi çok tatlı. Bnm bi oğlum var sezaryen bu doğumum da öyle olucak mecbur. İnş biz de memnun kalırız hastaneden. Peki oda süslemesi fotoğrafçı falan var mıydı? Yada bebeğin ilk pozlarını çekiyolar mı?Merhaba ben 24 Ekim de dogum yaptim. Dogum normal olacakti ancak bir turlu ilerlemedigi icin sezaryana dondu. Zaten boynuna kordon dolandigi icin normal dogum zor olacakmis. Dogumdan sonra ameliyat yerimle ilgili hic bir sorunum olmadi. Sadece epidural oldugu icin 1 hafta kadar belimde agri oldu ama 1 haftanin sonunda hersey gecti. Daha once de söylediğim gibi ben Emine Hanimdan cok memnunum. Insallah 2. Hamileligimde de kendisine gidecegim. Doktor gibi degil arkadas gibi yaklasti hep. Sag olsun sayesinde cok guzel bir hamilelik ve dogum gecirdim.
Bebegin ilk fotoğrafını cekiyorlar ama bizim dogum fotografcimi vardi. Oda suslemesini ben istemedigim icin sormamistim. Saglikli dogumlar diliyorum sanaAllah analı babalı büyütsün canım. Tşk ederim cewap için. Ben de devam ediyorum Emine hanıma gerçekten arkadaş gibi çok tatlı. Bnm bi oğlum var sezaryen bu doğumum da öyle olucak mecbur. İnş biz de memnun kalırız hastaneden. Peki oda süslemesi fotoğrafçı falan var mıydı? Yada bebeğin ilk pozlarını çekiyolar mı?
Sezeryan ücreti olarak ne alıyorlar? Hayırlı olsun buarada...Bebegin ilk fotoğrafını cekiyorlar ama bizim dogum fotografcimi vardi. Oda suslemesini ben istemedigim icin sormamistim. Saglikli dogumlar diliyorum sana
Sezeryan ücreti olarak ne alıyorlar? Hayırlı olsun buarada...
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Şuan hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 4 aylık hamileyim. Kontrollerim için Emine Hanıma gidiyorum, buradaki yorumlar etkili oldu kendisini tercih etmemde. Ancak ben- özellikle bu son iki muayenemde- memnun kalmadım. Çok sinirli biri, soru sormaya çekiniyoruz eşimle. Muayeneden her çıktığımızda gergin halde oluyoruz. Öğretmeninden azar işiten öğrenci gibi ayrılıyoruz hastaneden. En son muayenede bana ssklı hastalara bakmak istemediğini söyledi. "Açık ve net söylüyorum, ssklı hastalara bakmak istemiyorum, zaten yakındır artık bakmıycam" dedi. bu durumu hastanede yetkililere iletmeyi düşünüyorum. Zaten bir daha kendisine gitmiycem. başka bir doktor buldum.Sizlerin yorumlarınızı okuyunca gerçekten bu hale anlam veremedim. benim gibi şikayeti olan başka biri var mı aranızda acaba?
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 4 aylık hamileyim. Kontrollerim için Emine Hanıma gidiyorum, buradaki yorumlar etkili oldu kendisini tercih etmemde. Ancak ben- özellikle bu son iki muayenemde- memnun kalmadım. Çok sinirli biri, soru sormaya çekiniyoruz eşimle. Muayeneden her çıktığımızda gergin halde oluyoruz. Öğretmeninden azar işiten öğrenci gibi ayrılıyoruz hastaneden. En son muayenede bana ssklı hastalara bakmak istemediğini söyledi. "Açık ve net söylüyorum, ssklı hastalara bakmak istemiyorum, zaten yakındır artık bakmıycam" dedi. bu durumu hastanede yetkililere iletmeyi düşünüyorum. Zaten bir daha kendisine gitmiycem. başka bir doktor buldum.Sizlerin yorumlarınızı okuyunca gerçekten bu hale anlam veremedim. benim gibi şikayeti olan başka biri var mı aranızda acaba?
Bebegin ilk fotoğrafını cekiyorlar ama bizim dogum fotografcimi vardi. Oda suslemesini ben istemedigim icin sormamistim. Saglikli dogumlar diliyorum sana
Merhaba,
Belki sınırlı olduğu bir zaman dilimine denk gelmissinizdirben de hamileligimin başından beri emine hanıma görünüyorum ve bir kere bile yüzünün asık olduğuna denk gelmedi. Hep huzur veren tatlı bir kadın olarak göründü gözüme. Ki ben de sgklıyım. Ama tabi insan bi kere kötü bi davranış görüp de soğuyunca bi daha eski hevesle gitmez o doktora, hele ki olay gebelikse. Umarım yeni doktorunuzu seversiniz
Bir defa öyle davransa ben de aynı fikirde olacaktım ama bence bi anormallik vardı. siz şanslıymışsınız :) neyse sağlık olsun, umarım sağlıkla mutlulukla bebeğimizi kucağımıza alırız hepimiz :)
Bende filip beye gidiyorum benimki yeni bi gebelik esimin kardesi ucretinden dolayi orda yapmak istemedi ozel bakirkoy camlik hastanesinde yapti cokta memnun kaldi doktor orayi tavsiye etmisti ekibiyle birlikte oraya gelmisti
Bende filip beye gidiyorum benimki yeni bi gebelik esimin kardesi ucretinden dolayi orda yapmak istemedi ozel bakirkoy camlik hastanesinde yapti cokta memnun kaldi doktor orayi tavsiye etmisti ekibiyle birlikte oraya gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?