- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Kızlar kimse bir şey yazmamış ben deneyimlerimi anlatmaya devam ediyorum :)
Otacı'ya daha fazla dayanamadım.. Downunders'ın argan yağlı serumunu denemk için aldım. yukarıda bahsettiğimden farklı oldgunu düşünmüyodum alırken. Tahminim dogru çıktı zaten. Diğer kullanıp memnun kaldıgım ürünle aynı kokusu biraz değişik sadece.
Otacı'nın dogallıgı beni cezbetmişti ama mahvetti saçlarımı kaskatı yaptı. Belki kıvırcık saçlılara iyi gelir. kolay şekil alıyodu. ama bana olmadı..
Canım ben geçen hafta aldım. 2 gün kullandım otacıyı.yumusadigini hissettim. Ancak 1 haftadır suyu tuzlu olan başka bir yerdeyiz.kullanamadım o yüzden. Eve dönünce kullanmaya devam edicem.o zaman yazarım..:))
Ee devam ediyor musun kullanmaya iyi geldi mi sana ? :)
Merhaba öncelikle otacının bakım yağını kullanıyordum haftada bir yada onbeş günde bir çok memnundum fakat saçlarıma açma işlemi yaptırdım ve biraz yıprandı saçlarım kullandım ürün yeterli gelmedi bende otacının argan yağlı olanını demeye karar verdim şuan 2 haftadır kullanıyorum saçlarımı açtıralı 2 ay oluyor semsert ve uçları kırık kırıktı azcık uçlarından kestirdim ve otacının argan yağlı bakımını kullandım 2 haftada saçlarımı yumuşattı şimdilik güzel gibi ama ben yağı saçıma sürmeden önceden bir kasede içine yumurta kırıp karıştırsam bişey olurmu acaba yumurtanın yıpranmış saça çok iyi geldiğini duydum ama bilmiyorum.
ben de otacının argan yağını ve serumunu kullanıyorum.saçlarım yumuşak oluyor kullandığım zaman ama özellikle yağı kullandığım zaman saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor.aynı durumu yaşayan var mı? bi de argan yağı dışında yıpranmış boyalı saçlar için ne kullanabilirz tavsiye edeceğiniz bişey var mı??
Belki başka markaların argan yağını deneyebilirsin. Onun dışında badem yağı ve gliserin duymuştum açtırma ve boya işlemlerinden sonar mutlaka saça sürülüp bekletilmesi gerekiyormuş..
ya arkadasim her konudan sen ciktinbence kullanmalısın sen pantene argan yağı ve serumu :)tık tık
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QtwIwAA&url=http://www.youtube.com/watch?v=cFxk9h106SE&ei=qcQQVPPrJs3-aOjDgOAB&usg=AFQjCNEAvLi60qBfRYe7sG3gJzC6cW9laQ
Konu eski ama bende Otacının argan'lı bakım maskesini aldım haftasonu, işe yaramayacagını düşünerek aldım açıkçası çünkü bu kadar uygun fiyatli ürünlerde gerçek argan yağı kullanılmayacağını , kullanılsada eser miktarda olacağını düşünüyorum. Ama bu ürün muhteşem ben sadece dün 1kez yıkadım saçımı ve krem kullanmadan krem yerine bakım maskesini kullandım, kabaran saçlarım yatıştı ve parlak yumuşaklar, taradım dökülme yok şu an, ki benim saçımda oriel var, yıllardır actırıyorum , çok sert ve acayip oluyor saçlar orilelle kullanan bilir ona rağmen gayet başarılı. Bundan önce birçok marka denedim ama hicbirinden bu kadar iyi sonuç almadım, ilk yıkamada farkettirecek kadar yani.
Kullanmaya devam edeceğim muhakkak. Şimdi yağınıda merak ettim, konu sahibi siz hala kullanıyormusunuz bu ürünü? Memnun kaldınız mı?
Canım evet saç kremi gibi duşta kullanılan bahsettiğim, memnunum. Benim saçlarım kalın telli ve kuru bu sebeple bana iyi geldi,iki kutu almıştım bir alana bir bedava kampanyadan,bitince alırım yeniden,birçok markaya göre iyi geldi bana.choccywhoccydoodah canım bakım maskesi saça ıslakken sürülüp durulanan mı?Bir de serumu varmış.Hala aynı fikirdemisin?Almaya değer mi?
Anladım canım.Benim saçlarım da çok kuru.Araştırdım saç kremi gibi olan benim aradığım.Onu tavsiye etti güzellik uzmanı.Nette yorumlara da baktım gayet güzel.Dediğin gibi Gratis ve Watson`da yılbaşı indirimleri olur.İndirimden yararlanırım.Çok teşekkür ederim canım.Canım evet saç kremi gibi duşta kullanılan bahsettiğim, memnunum. Benim saçlarım kalın telli ve kuru bu sebeple bana iyi geldi,iki kutu almıştım bir alana bir bedava kampanyadan,bitince alırım yeniden,birçok markaya göre iyi geldi bana.
Serumu bende merak ediyorum ama bu zamana kadar profesyonel markalarda dahil olmak üzere birçok marka denedim nedense bana iyi gelmedi denediklerim,sanki yağlanır gibi oldu ki benim saçlarım kuru olmasina raģmen bu sebeple almadım açıkçası.
Tam yılbaşı öncesi canım,Gratis,Watsons takip et,% 40,%25 (dün gratiste %25 indirim vardı)indirimler hatta bir alana bir bedavalar oluyor onlardan temin et derim,en azından uygun fiyatlı alırsan beğenmezsende üzülmezsin.
O zaman sanada yarayabilir canım,kuru saçta fazla yağlı ürünler kepeklenme yapıyor bu ürün çok yağlı değil,hatta eline alınca şampuan gibi hissediyorsun ama gayet başarılı. Rica ederim canımAnladım canım.Benim saçlarım da çok kuru.Araştırdım saç kremi gibi olan benim aradığım.Onu tavsiye etti güzellik uzmanı.Nette yorumlara da baktım gayet güzel.Dediğin gibi Gratis ve Watson`da yılbaşı indirimleri olur.İndirimden yararlanırım.Çok teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?