Saç Bakım Ürünleri Otacı Argan Yağlı Saç Bakım Serumu vs Downunders Onarıcı Saç Bakım Serumu

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.761
12.401
298
Kızlar Otacı'nın serumunu bir hafta önce 36 TL'ye Gratis'den aldım. Otacı'nın Argan yağı çok övülüyordu ama ben saçıma öyle yağ sürüp bekleyemem diye düşündüm. Bu durulanmayan serumdan denemeye karar verdim. Fısfıslı bir şişesi var. İki fıs yeterli oluyor. Biraz fazla gelirse saçı inanılmaz yağlı yapıyor. Ve kuruduktan sonra saçı öyle yumuşacık yapmıyor. Ama tararken bi nebze kolay taranıyor yağlı bir ürün oldugundan. Henüz 5 kere falan kullandım. Bu ürünü kullanıp uzun vadede faydasını gören var mı?

Bundan önce Downundersın onarıcı saç bakım serumunu kullandım. Argan yağlı olanı değil şeffaf şişedekini. Onun fiyatı 20 TL gibi bir şey olması lazım. Bol bol sürüyordum saçıma. Nohut tanesi kadar yeterli yazıyodu ama özellikle yazın denizden sonra falan çok bol kullandım uçlarıma. Kullandıktan saçlarımı yumuşacık yapıyordu. Banyodan çıkınca ıslak saça uygulayıp taranıyo saçlar çok rahat açılıyor. Uzun vadede mucizeler yaratmadı. Çok sorunlu bir saçım da yok aslında.Saçlarım uzun düz. Aynı zamanda kışın elektriklenp uçuşan yapışan saçlarıma çözüm olmuştu. ve kullandıktan sonra verdiği hissi çok sevdim.

Otacı'yı alma sebebim downunders'tan daha doğal bir ürün olmasıydı. İçersinde hiçbir katkı maddesi olmadıgı yazıyor üzerinde. ama sanırım downunders'a döneceğim.

Serum kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim.

Kullandıgınız daha farklı ürünler var mı, memnun musunuz?
Downunders'ın argan yağlısını tavsiye eder misiniz?
Ya da her şeye rağmen Otacı mı? :)

Kızlar kimse bir şey yazmamış ben deneyimlerimi anlatmaya devam ediyorum :)

Otacı'ya daha fazla dayanamadım.. Downunders'ın argan yağlı serumunu denemk için aldım. yukarıda bahsettiğimden farklı oldgunu düşünmüyodum alırken. Tahminim dogru çıktı zaten. Diğer kullanıp memnun kaldıgım ürünle aynı kokusu biraz değişik sadece.

Otacı'nın dogallıgı beni cezbetmişti ama mahvetti saçlarımı kaskatı yaptı. Belki kıvırcık saçlılara iyi gelir. kolay şekil alıyodu. ama bana olmadı..

Canım ben geçen hafta aldım. 2 gün kullandım otacıyı.yumusadigini hissettim. Ancak 1 haftadır suyu tuzlu olan başka bir yerdeyiz.kullanamadım o yüzden. Eve dönünce kullanmaya devam edicem.o zaman yazarım..:))

Ee devam ediyor musun kullanmaya iyi geldi mi sana ? :)

Canım ben geçen hafta aldım. 2 gün kullandım otacıyı.yumusadigini hissettim. Ancak 1 haftadır suyu tuzlu olan başka bir yerdeyiz.kullanamadım o yüzden. Eve dönünce kullanmaya devam edicem.o zaman yazarım..:))

Ee devam ediyor musun kullanmaya iyi geldi mi sana ? :)

kokettcim,şu an kafamda sinameki kürü var.dün gittim bir torba bakım yağı aldım.otacıyı düzenli kullanmaya pek imkanım olmadı.kirli saça sürülmesi gerekeni sürüyorum genelde ama saç uçlarına ve saçlara sürüleni (kuru-ıslak saça) kuru saça uyguladım bir kaç kez yumuşacık saçlarımı sertleştirdi.onu beğenmedim diyebilirim.saçlarımla kafayı yemiş durumdayım şimdi de şu,ayın belli günlerinde yapılan bakım,kesim vs.uygulamasını araştırıcam.var mı senin bir bilgin veya önerebileceğin bir site??? :26:

ben magıcare diye bir serum aldım satıcı bunu önerdi. down underide kullandım. sanki magıcare daha yoğun daha parlak yaptı. kırıklarımı da belli etmedi şimdilik memnunun. totex de çok duydum ama hiç kullanmadım.

Merhaba öncelikle otacının bakım yağını kullanıyordum haftada bir yada onbeş günde bir çok memnundum fakat saçlarıma açma işlemi yaptırdım ve biraz yıprandı saçlarım kullandım ürün yeterli gelmedi bende otacının argan yağlı olanını demeye karar verdim şuan 2 haftadır kullanıyorum saçlarımı açtıralı 2 ay oluyor semsert ve uçları kırık kırıktı azcık uçlarından kestirdim ve otacının argan yağlı bakımını kullandım 2 haftada saçlarımı yumuşattı şimdilik güzel gibi ama ben yağı saçıma sürmeden önceden bir kasede içine yumurta kırıp karıştırsam bişey olurmu acaba yumurtanın yıpranmış saça çok iyi geldiğini duydum ama bilmiyorum.

Bence o yumurta olayını yapsan bir şey olmaz. Otacı ne alemde iyi mi saçlaırn? Ben kullanmayı bırakmıştım.3 seferdir kullanıyorum. Ağırlaştırdığından ve yağlı gösterdiğinden şikayetim vardı ama az sürüyorum şimdi iyi gibi.. :)

ben de otacının argan yağını ve serumunu kullanıyorum.saçlarım yumuşak oluyor kullandığım zaman ama özellikle yağı kullandığım zaman saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor.aynı durumu yaşayan var mı? bi de argan yağı dışında yıpranmış boyalı saçlar için ne kullanabilirz tavsiye edeceğiniz bişey var mı??

Belki başka markaların argan yağını deneyebilirsin. Onun dışında badem yağı ve gliserin duymuştum açtırma ve boya işlemlerinden sonar mutlaka saça sürülüp bekletilmesi gerekiyormuş..

Belki başka markaların argan yağını deneyebilirsin. Onun dışında badem yağı ve gliserin duymuştum açtırma ve boya işlemlerinden sonar mutlaka saça sürülüp bekletilmesi gerekiyormuş..

başka marka deneyecğim ama yine aynı şey olur diye korkuyorum argan yağı benm saçıma mı iyi gelmedi yoksa markadan dolaı mı bi sorun var anlamadım. badem yağı ve gliserini de denemekte fayda var teşekkür ederim

Otacı'yı denemdim ama Down Under'ı denedim hala da büyük çoğunluğu duruyor. Ekstra özellikleri olan bir serum değil down under'ın ki herhangi bir serumdan aldığım performansı aldım. Şu an bir şey söylemek için erken ama alix natura'nın yağını şimdilik beğendim, katüküllerime falan da sürdüm çok işlevli bir ürün...

Down unders'ın argan yağını da kullandım, argan yağı değil argan yağlı olarak düzeltmeliler bence... Koca şişeden herhalde ancak 2 ml kullanmışımdır yıldızım barışmadı nedense...

Otacı'nın ürününü kullanan başka kimse yok mu? Onu da merak ediyorum...

Son düzenleme:
ben otacının serumunu değilde saç bakım maskesini kullanıyorum.
http://www.otaci.com/FB,20,58,sac-bakim-maskesi-argan-serisi.gif
düzleştiriciden tftik tiftik olmuş saçlarıma iyi geldi diyebilirim. tabi önce 4-5 cm kestirdim. sonra bu ürünü kullanmaya başladım. banyodan sonra saçlarım kuruyunca cok kötü görünürdü düzleştirici uygulamadan biyere gidemezdim. normal saç kremi gibi kullanıyorum onu her banyo sonrası ışıl ışıl parlak ve yumusacık oldu saçlarım

Konu eski ama bende Otacının argan'lı bakım maskesini aldım haftasonu, işe yaramayacagını düşünerek aldım açıkçası çünkü bu kadar uygun fiyatli ürünlerde gerçek argan yağı kullanılmayacağını , kullanılsada eser miktarda olacağını düşünüyorum. Ama bu ürün muhteşem ben sadece dün 1kez yıkadım saçımı ve krem kullanmadan krem yerine bakım maskesini kullandım, kabaran saçlarım yatıştı ve parlak yumuşaklar, taradım dökülme yok şu an, ki benim saçımda oriel var, yıllardır actırıyorum , çok sert ve acayip oluyor saçlar orilelle kullanan bilir ona rağmen gayet başarılı. Bundan önce birçok marka denedim ama hicbirinden bu kadar iyi sonuç almadım, ilk yıkamada farkettirecek kadar yani.
Kullanmaya devam edeceğim muhakkak. Şimdi yağınıda merak ettim, konu sahibi siz hala kullanıyormusunuz bu ürünü? Memnun kaldınız mı?

choccywhoccydoodah canım bakım maskesi saça ıslakken sürülüp durulanan mı?Bir de serumu varmış.Hala aynı fikirdemisin?Almaya değer mi?

choccywhoccydoodah canım bakım maskesi saça ıslakken sürülüp durulanan mı?Bir de serumu varmış.Hala aynı fikirdemisin?Almaya değer mi?
Canım evet saç kremi gibi duşta kullanılan bahsettiğim, memnunum. Benim saçlarım kalın telli ve kuru bu sebeple bana iyi geldi,iki kutu almıştım bir alana bir bedava kampanyadan,bitince alırım yeniden,birçok markaya göre iyi geldi bana.
Serumu bende merak ediyorum ama bu zamana kadar profesyonel markalarda dahil olmak üzere birçok marka denedim nedense bana iyi gelmedi denediklerim,sanki yağlanır gibi oldu ki benim saçlarım kuru olmasina raģmen bu sebeple almadım açıkçası.
Tam yılbaşı öncesi canım,Gratis,Watsons takip et,% 40,%25 (dün gratiste %25 indirim vardı)indirimler hatta bir alana bir bedavalar oluyor onlardan temin et derim,en azından uygun fiyatlı alırsan beğenmezsende üzülmezsin.

Anladım canım.Benim saçlarım da çok kuru.Araştırdım saç kremi gibi olan benim aradığım.Onu tavsiye etti güzellik uzmanı.Nette yorumlara da baktım gayet güzel.Dediğin gibi Gratis ve Watson`da yılbaşı indirimleri olur.İndirimden yararlanırım.Çok teşekkür ederim canım.

O zaman sanada yarayabilir canım,kuru saçta fazla yağlı ürünler kepeklenme yapıyor bu ürün çok yağlı değil,hatta eline alınca şampuan gibi hissediyorsun ama gayet başarılı. Rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…