- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
Kızlar Otacı'nın serumunu bir hafta önce 36 TL'ye Gratis'den aldım. Otacı'nın Argan yağı çok övülüyordu ama ben saçıma öyle yağ sürüp bekleyemem diye düşündüm. Bu durulanmayan serumdan denemeye karar verdim. Fısfıslı bir şişesi var. İki fıs yeterli oluyor. Biraz fazla gelirse saçı inanılmaz yağlı yapıyor. Ve kuruduktan sonra saçı öyle yumuşacık yapmıyor. Ama tararken bi nebze kolay taranıyor yağlı bir ürün oldugundan. Henüz 5 kere falan kullandım. Bu ürünü kullanıp uzun vadede faydasını gören var mı?
Bundan önce Downundersın onarıcı saç bakım serumunu kullandım. Argan yağlı olanı değil şeffaf şişedekini. Onun fiyatı 20 TL gibi bir şey olması lazım. Bol bol sürüyordum saçıma. Nohut tanesi kadar yeterli yazıyodu ama özellikle yazın denizden sonra falan çok bol kullandım uçlarıma. Kullandıktan saçlarımı yumuşacık yapıyordu. Banyodan çıkınca ıslak saça uygulayıp taranıyo saçlar çok rahat açılıyor. Uzun vadede mucizeler yaratmadı. Çok sorunlu bir saçım da yok aslında.Saçlarım uzun düz. Aynı zamanda kışın elektriklenp uçuşan yapışan saçlarıma çözüm olmuştu. ve kullandıktan sonra verdiği hissi çok sevdim.
Otacı'yı alma sebebim downunders'tan daha doğal bir ürün olmasıydı. İçersinde hiçbir katkı maddesi olmadıgı yazıyor üzerinde. ama sanırım downunders'a döneceğim.
Serum kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim.
Kullandıgınız daha farklı ürünler var mı, memnun musunuz?
Downunders'ın argan yağlısını tavsiye eder misiniz?
Ya da her şeye rağmen Otacı mı? :)

Bundan önce Downundersın onarıcı saç bakım serumunu kullandım. Argan yağlı olanı değil şeffaf şişedekini. Onun fiyatı 20 TL gibi bir şey olması lazım. Bol bol sürüyordum saçıma. Nohut tanesi kadar yeterli yazıyodu ama özellikle yazın denizden sonra falan çok bol kullandım uçlarıma. Kullandıktan saçlarımı yumuşacık yapıyordu. Banyodan çıkınca ıslak saça uygulayıp taranıyo saçlar çok rahat açılıyor. Uzun vadede mucizeler yaratmadı. Çok sorunlu bir saçım da yok aslında.Saçlarım uzun düz. Aynı zamanda kışın elektriklenp uçuşan yapışan saçlarıma çözüm olmuştu. ve kullandıktan sonra verdiği hissi çok sevdim.

Otacı'yı alma sebebim downunders'tan daha doğal bir ürün olmasıydı. İçersinde hiçbir katkı maddesi olmadıgı yazıyor üzerinde. ama sanırım downunders'a döneceğim.
Serum kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim.
Kullandıgınız daha farklı ürünler var mı, memnun musunuz?
Downunders'ın argan yağlısını tavsiye eder misiniz?
Ya da her şeye rağmen Otacı mı? :)