ftmdgn Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 221 1 296 Ankara 15 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #1 Çok uğraştım ama sonunda bitirdim kolyemi, gümüş kısmını Ankara da yaşayanlar bilir samanpazarından gümüşçülerden almıştım.
Çok uğraştım ama sonunda bitirdim kolyemi, gümüş kısmını Ankara da yaşayanlar bilir samanpazarından gümüşçülerden almıştım.
burcum2044 Guru Kayıtlı Üye 13 Ekim 2007 67 0 286 38 İstanbul 24 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #2 emeğine sağlıkk şık ve zarif duruyo gece kıyafetiyle dahada bi şık durucaktırr iyi günlerde kullanamn dileğiyle
emeğine sağlıkk şık ve zarif duruyo gece kıyafetiyle dahada bi şık durucaktırr iyi günlerde kullanamn dileğiyle
E EU3 Ziyaretçi 11 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #3 Açmış olduğunu konuda resim görünmüyor lütfen kontrol edelim ...
E EU3 Ziyaretçi 12 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #4 Açmış olduğunu konuda resim görünmediği için konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu sorumlusu (moderator) ile iletişime geçebilirsiniz.
Açmış olduğunu konuda resim görünmediği için konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu sorumlusu (moderator) ile iletişime geçebilirsiniz.