- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Pardon ama ben üzülmüyorum.
Neyse konu dağılmasın konu sahibi umarım arkadaşın güzel bi doğumgünü geçirir
Gordum bende reklami :))))Adama sürpriz yapmaya çalışıyor ama bence de yanlış
Bu arada sayfanın altı kısmında bir otel reklamı var oda da gayet hoş hani
gece konaklamak zorunda değiller. Kimlik bilgilerini almak zorundalar ve iyi bir otele giderlerse değişik gözlere ve imalara maruz kalmazlar . Ama kayıtlar emniyete bildiriliyor bir sorun çıkarsa sıkıntı çıkar. Sürekli seyehat yaptığım için söylüyorum.Hanımlar Merhaba
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor
Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.
şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.
bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.
otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere
1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.
2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?
3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.
aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti.
Kendisi için mi?????? Ne ara söyledi kız onuKonu sahibi arkadaşı için değil kendi için soruyormus :)
Esasen konu sahibi ailesinin ogrenmesinden değil hiç tanımadığı insanların bile ogrenmesi istemiyor-mus :)
Valla başlığı görünce fetva hattı doluşmuştur gene dedim yanılmamışım. Herkes mükemmel burada, günahsız falan gelip milletin günahının derdine düşmüşler. Sana ne ayol kimin ne yaptığından, sana mı yazılıyor sevabı, Rabbin madalya mı takıyor tövbe tövbe? Milletin kapısını dikizleyeceğinize kendi kapınızın önünü süpürseniz hayat çok daha güzel olur.
Konu sahibi ben hiç böyle otelde kalmadığım için yorum yapamayacağım ama kendisi soramıyorsa bile bir arkadaşı otele sorsa daha doğru bir bilgi alır. X oteli kabul eder Y oteli etmez mesela, öyle bir durum yaşanmasın.
Kendi solemedi bizim dedektif hatunlar is basinda:) hafife alma kk hatunlarini :)))Kendisi için mi?????? Ne ara söyledi kız onu
Kendisi için mi?????? Ne ara söyledi kız onu
Kız allah seni o nasıl bir cümleKonu sahibi arkadaşı için değil kendi için soruyormus :)
Esasen konu sahibi ailesinin ogrenmesinden değil hiç tanımadığı insanların bile ogrenmesi istemiyor-mus :)
eski konusuna baktım. Eşiyle sorunlarını yazmış ama te 2011 de.Nereden anladılar kı boşandığınıKendi solemedi bizim dedektif hatunlar is basinda:) hafife alma kk hatunlarini :)))
Bu müjdeyi verecek bir kişiyle tanışmak beni ne kadar mutlu etti anlatamam, çok teşekkür ederim tatlımmm
hehe reklam sanırım konulara göre çıkıyor :)Gordum bende reklami :))))
Biraksin suprizi yaw ne suprizi yapcakki bide ilk olcak adamla demekki.. bu ortami onun olusturmasi lzm bence, kadin bu sekilde kendini altin tepside sunsun birde o kdr stres:))) sevistiginden bise anlamaz yeminlen :)))
Valla bilmem o kadari benide aşıyo :)eski konusuna baktım. Eşiyle sorunlarını yazmış ama te 2011 de.Nereden anladılar kı boşandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?