Otel kaçamağı :/

Adama sürpriz yapmaya çalışıyor ama bence de yanlış
Bu arada sayfanın altı kısmında bir otel reklamı var oda da gayet hoş hani
Gordum bende reklami :))))

Biraksin suprizi yaw ne suprizi yapcakki bide ilk olcak adamla demekki.. bu ortami onun olusturmasi lzm bence, kadin bu sekilde kendini altin tepside sunsun birde o kdr stres:))) sevistiginden bise anlamaz yeminlen :)))

Gece
gece konaklamak zorunda değiller. Kimlik bilgilerini almak zorundalar ve iyi bir otele giderlerse değişik gözlere ve imalara maruz kalmazlar . Ama kayıtlar emniyete bildiriliyor bir sorun çıkarsa sıkıntı çıkar. Sürekli seyehat yaptığım için söylüyorum.

Aslında tüm sorunlar ataerkil toplumdan başlıyor..Cinselliği tabu olmaktan çıkaramayan bir toplumdan bahsediyoruz.Bu yüzden evlilikle ilgili birçok kişi hayal kırıklığı yaşıyor.Benim kız kardeşime dediğim gibi sen evliliği rio karnavalı sandın galiba :) Evlilik dışı ilişki normal karşılanmayan bir durum o yüzden biraz rahatsız edici geliyor bizlere ama şu bir gerçekki kadına evlenmeden bir şeyler yaşama hakkı verilmiş olsaydı ne olurdu acaba diye merak ederim.Banada aldatan eşimi çarmıha germe hakkını isterdim büyük ihtimalle

Yazılan yorumlara midem ekşidi resmen kadın otelde kalıcam sıkıntı olur mu diye sormuş yok odada napcaksın yok çantada keklik yok evlenmeden sevişilir mi ulan size ne? Bu cahillik falan değil haddini bilmezlik. Hep de şuna inanırım bir insan bir şeyden ne kadar çok bahsediyorsa ahlak,namus,din vs. o kişide o eksiktir. Namus bekçilerine selam olsun

Gordum bende reklami :))))

Biraksin suprizi yaw ne suprizi yapcakki bide ilk olcak adamla demekki.. bu ortami onun olusturmasi lzm bence, kadin bu sekilde kendini altin tepside sunsun birde o kdr stres:))) sevistiginden bise anlamaz yeminlen :)))
hehe reklam sanırım konulara göre çıkıyor :)
ve evet baştan beri diyorum kadın bişey anlamayacak o kadar senaryo kurmaktan birlikte olmayı düşünemiyor bile sadece hayal ettiği ama hiç gerçekleşmeyecek bir şey gibi görünüyor

Hanımlar yine kavga ediyorsunuz. Konuyu kapattım ama umarım yeterince kötü içerik yapmışsınızdır, bir sürü konuya ve mesaja müdahale ederken bir konuya odaklanamayacağımızdan kötü içerikleriniz önem arz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…