Otel kaçamağı :/

Evet hiçbişey yaşamadan evlendim,nolmuş?
Benim gibi milyonlarca insan da var.
Evet burası Türkiye,nolmuş Türkiye ise?
Nasıl cümleler bunlar yahu?
Ne hakla bu yorumu yaptınız,işte bu da bana çok ilginç geldi!

Gene kezban turnusolu olmuş bi konu daha, yazık. Gecti artik o gosterip vermeme devre bosuna üzülmeyin. Herkes catir cutur sevisio artik. Bagnaz dusuncelerinizi ativerin cope. Siz sevismek icin evlenmeyi beklediniz de ne oldu...
Sizin yorumunuz o “kezbanların” yaptığı yorumun aynısı aslında. Aynı çirkinlikte, sadece tersi. Bi ortasını bulamadınız..

O saydıklarınız birinci plandaki endişelerim zaten :) savaş, açlık, zulüm, cehalet, vurdumduymazlık, işsizlik... Bunlar yeterince üzücü ve düşündürücü. Bunların üzerine bir de bu tür yönlendirmeler okumak istemezdim, daha çok endişe duydum

Ay sorulan ne verilen cvplar ne :) gene sevisenler modern olmus sevismeyenler gerici :) hepte ayni kisiler :)))

Kadin ayri oda tutsun erkek ayri:) lobide bulussunlar :))))
Evlenmeden önce sevişiyorsak moderniz,çağdaşız.
Medeniyet seviyemiz sevişmemizle paralel.

Dediniz ve cenneti garantilediniz....

Ülkeniz ve dünyanız için endişelenecekseniz savaş, açlık, şiddet, tecavüz gibi şeylerden endişe duysanız daha yerinde olurdu. Zira iki kişinin evlilik dışı ilişkisi ülkeyi dünyayı etkilemez kendilerini bağlar ama bu saydığım konular yüzünden ülke batar, toplum batar.

Evlenmeden önce sevişiyorsak moderniz,çağdaşız.
Medeniyet seviyemiz sevişmemizle paralel.
Valla yaa :) bu da yeni moda oldu.. yaw herkes kendinden sorumlu.. biri digerinden ustun degil, bir secim yapiyosun.. her secis bir vazgecistir yani..yeterki seciminin arkasinda dur! Yapip ondan sonrada buraya gelip zarimi nasil diktiriim diye zirlama madem sevismek istiyosun..

Bence otele gitmesin.Kayitlqr sakli kaliyormus.Ve polis tanidigi olan arastirsa kabak gibi ortaya cikiyormus.Bundan ayrilabilir.Sonra bu bilgi basina bela olmasin.

Bu müjdeyi verecek bir kişiyle tanışmak beni ne kadar mutlu etti anlatamam, çok teşekkür ederim tatlımmm

Kesinlikle!

Kadın niye bu kadar korkak onu anlayan beri gelsin zaten.
Ahlaki değerlerime,yaşayışıma hiç uygun olmamasına rağmen eleştirmiyorum ama anlam da veremiyorum,bu korku neden?
Hadi herşeyi halletti odaya girdi,içi yine rahat etmeyecek ki.
Kapı mı çalacak,biri mi görecek, başıma iş mi gelecek diye diken üstünde nasıl vakit geçirecekse..

Neyse,herkesin hayatına kimse karışamaz

En temizi otel degil bi ev olur bu durumda... ama bunun derdine kadinin dusmesi kucuk dusurucu birsey bence. Birak adam halletsin degilse zaten seni hak etmiyo demekki :)))

En temizi otel degil bi ev olur bu durumda... ama bunun derdine kadinin dusmesi kucuk dusurucu birsey bence. Birak adam halletsin degilse zaten seni hak etmiyo demekki :)))
Adama sürpriz yapmaya çalışıyor ama bence de yanlış
Bu arada sayfanın alt kısmında bir otel reklamı var oda da gayet hoş hani

Valla başlığı görünce fetva hattı doluşmuştur gene dedim yanılmamışım. Herkes mükemmel burada, günahsız falan gelip milletin günahının derdine düşmüşler. Sana ne ayol kimin ne yaptığından, sana mı yazılıyor sevabı, Rabbin madalya mı takıyor tövbe tövbe? Milletin kapısını dikizleyeceğinize kendi kapınızın önünü süpürseniz hayat çok daha güzel olur.

Konu sahibi ben hiç böyle otelde kalmadığım için yorum yapamayacağım ama kendisi soramıyorsa bile bir arkadaşı otele sorsa daha doğru bir bilgi alır. X oteli kabul eder Y oteli etmez mesela, öyle bir durum yaşanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…