Otel kaçamağı :/

Konu sahibi, arkadaşının kalacağı otelde saatlik kalma izni var mı ki?

Konu sahibinin eski konusunu okuduğunuzda, “arkadaşının” aslında kendisi olduğunu anlayabilirsiniz.
Eski konuya ben de şimdi baktım açıkçası çocuk annesi nickli olunca evli diye düşündüm boşananın kendisi olduğunu düşünemedim :)

Keşke bu sürprizi kadın değilde erkek düşünseydi herşey dizilerdeki gbi olmuyor tabi.. 33 yaşına göre daha olgun davranmasını önerrim .. 1 yıllık sevgili .. bazı şeyler yerinde zamanında dha güzeldir . Evlensin snra istediği kadar sürpriz yapsın ömür boyu başbaşa
Bnce arkadaşının tam olarak endişesi şu. Evli olmayan iki şahsa aynı oda verilince şüpheler oluyor. Böyle bi tabir kullanmak istemezdim ama fuhuş adı altında baskın fln olur diye korkuyor. O yüzden sabahlamadan misafir olarak girmek istiyor..

Son düzenleme:
Canım benim eşim otelci gelenlerin tipine göre konaklamalarina izin veriyorlar ve tek 1 kişinin kimliği yetiyor gündüz kalacaksa gece kalacaksa 2 kişi 2sininde kimligini gece shiftinde olan kişi polise bildiriyor suç kaydınız yoksa problem olmuyo yani.

Yazında ege bolgesini gezdik tatil yaptık esimle 2 günde bir otel degişiriyorduk.Yani sana şöyle soyleyeyim 10 otelden sadece 1 tanesi benim kimliğimi istedi ve evli olup olmadigimiza baktı onda da gecenin köründe giriş yapmıştık belkide ondan. Diğerleri sadece fotokopi alıyorlar hatta butik otel ise tek 1 kişinin kimliğini alsada oluyor.
Gece kalmamalari oteli bağlamaz . Yine ücreti alırlar kalmış gibi gece kalmayacaklarini soylerlerse fiyatta indirim yaparlar.

Ya bu konulara yazılanlara hayretle bakıyorum
hevesi geçer falan diyorsunuz
Siz hiç sevişmeden mi evlendiniz ya eşlerinizle?
Tamam burası Türkiye
Burda önemli bekaret falan ama
Yinede yani hiç birsey yaşamadan nasıl evleniyorsunuz
Çok ilginç geliyor bana ya

Aynen öyle hıc sevısmeden evlendım
Hatta hıc cıbıldakta gormedım evlenmeden
Bunun neresı absürt pardonda
Bu benım değer yargım sıze elestırı degıl saygı duymak yaraşır

Haaaa yurt dısı dogma buyume 23 yıllıkta evlıyım

Yuh! Birinin sevişip sevişmemesi seni ne ilgilendirir? Sana ne?! Resmen insanları kışkırtmaya çalışıyorsun.
Hanımlar siz siz olun, buna yanıt vermeyin lütfen.

"Arkadaşım ahlaka, normlara, dinlere vs aykırı bir şey yapmak istiyor, nasıl yapar, fikir verin" diyen kişi mi beni daha çok üzdü yoksa ona ahlaksızlık için yol gösteren boşbilmişler mi bilemedim doğrusu... Ülkem ve dünya için ciddi endişelerim var!!! Allah korusun herkesi, akıl fikir versin inşallah

evlenmedim illa yaşiyacagiz diye de bir kural yok .. kim ne isterse neye inaniyorsa onu yapar...ben yapanlara hayret etmiyorum onlarin seçimi

İyi üzülmeler

Allah başka dert vermesin kardeş üzülmeye devam

Konu sahibi degilim ama fikrimi belirtmeden edemedim.
Bir konu var ortada degil mi?
Bir soru...
Dogrusu,yanlışı,sevabı,günahı kimseyi baglamayan....
Ben de bu konuların nasıl dini ve ahlaki boyutlara geldigini anlamıyorum inanın.......
Ülkem adına bende endiseleniyorum.
Savaşlara,açlıga,adaletsizliklere,bebeklere vs
Bu gibi konular bağlamaz mı ülkeyi zaten ?

Evet hiç sevişmeden evlendim.her evlenmeyi düşündüğümüzde sevisseydik ohoooo o.ama evlendikten sonra öncesinin eksikliğini hiç yaşamadık.siz niye bukadar şaşırdınız bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…