- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
- 113
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Eski konuya ben de şimdi baktım açıkçası çocuk annesi nickli olunca evli diye düşündüm boşananın kendisi olduğunu düşünemedim :)Konu sahibi, arkadaşının kalacağı otelde saatlik kalma izni var mı ki?
Konu sahibinin eski konusunu okuduğunuzda, “arkadaşının” aslında kendisi olduğunu anlayabilirsiniz.
Bana biraz burdan cesaret alıp ona göre davranacak gibi geliyor.Eski konuya ben de şimdi baktım açıkçası çocuk annesi nickli olunca evli diye düşündüm boşananın kendisi olduğunu düşünemedim :)
Olabilir valla ben açık açık yazdım yazdıklarıma kendim bile şaştım :))) yani o kadar detaylı senaryo kurarsa o iş yaşBana biraz burdan cesaret alıp ona göre davranacak gibi geliyor.
Aynen öyle hıc sevısmeden evlendımYa bu konulara yazılanlara hayretle bakıyorum
hevesi geçer falan diyorsunuz
Siz hiç sevişmeden mi evlendiniz ya eşlerinizle?
Tamam burası Türkiye
Burda önemli bekaret falan ama
Yinede yani hiç birsey yaşamadan nasıl evleniyorsunuz
Çok ilginç geliyor bana ya
Haaaa yurt dısı dogma buyume 23 yıllıkta evlıyımAynen öyle hıc sevısmeden evlendım
Hatta hıc cıbıldakta gormedım evlenmeden
Bunun neresı absürt pardonda
Bu benım değer yargım sıze elestırı degıl saygı duymak yaraşır
Yuh! Birinin sevişip sevişmemesi seni ne ilgilendirir? Sana ne?! Resmen insanları kışkırtmaya çalışıyorsun.Ya bu konulara yazılanlara hayretle bakıyorum
Tamam burası Türkiye
Ya bu konulara yazılanlara hayretle bakıyorum
Tamam burası Türkiye
İyi üzülmeler"Arkadaşım ahlaka, normlara, dinlere vs aykırı bir şey yapmak istiyor, nasıl yapar, fikir verin" diyen kişi mi beni daha çok üzdü yoksa ona ahlaksızlık için yol gösteren boşbilmişler mi bilemedim doğrusu... Ülkem ve dünya için ciddi endişelerim var!!! Allah korusun herkesi, akıl fikir versin inşallah
Allah yardımcıları olsun mu?Çok teşekkürler.
arkadaşım kararlı heyecandan geberiyo
Allah yarcımcıları olsun
Allah başka dert vermesin kardeş üzülmeye devam"Arkadaşım ahlaka, normlara, dinlere vs aykırı bir şey yapmak istiyor, nasıl yapar, fikir verin" diyen kişi mi beni daha çok üzdü yoksa ona ahlaksızlık için yol gösteren boşbilmişler mi bilemedim doğrusu... Ülkem ve dünya için ciddi endişelerim var!!! Allah korusun herkesi, akıl fikir versin inşallah
"Arkadaşım ahlaka, normlara, dinlere vs aykırı bir şey yapmak istiyor, nasıl yapar, fikir verin" diyen kişi mi beni daha çok üzdü yoksa ona ahlaksızlık için yol gösteren boşbilmişler mi bilemedim doğrusu... Ülkem ve dünya için ciddi endişelerim var!!! Allah korusun herkesi, akıl fikir versin inşallah
Aynen öyle hıc sevısmeden evlendım
Hatta hıc cıbıldakta gormedım evlenmeden
Bunun neresı absürt pardonda
Bu benım değer yargım sıze elestırı degıl saygı duymak yaraşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?