• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kaçamağı :/

Kimse kimseyi itham etmesin, zira buna kimsenin hakkı yok. benım bıle !
sadece sorulan sorulara cevap verilseydi yeterdi. ahlak bekçiliği yapılsın istemedi bu kız.
Bekar, genç ve ne istediğini bilen bir kadın var karşınızda. sevişmenin nesi ayıp nesi ahlaksızlık.

sadece sorulan sorulara cevap verilseydi yeterdi. ahlak bekçiliği yapılsın istemedi bu kız.
Bekar, genç ve ne istediğini bilen bir kadın var karşınızda. sevişmenin nesi ayıp nesi ahlaksızlık.
Bizde onu diyoruz işte aynen öyle. Kimliğini de verdi diye hemen annesi babası onu basmaz

Bana öyle geldi
Niye gece kalmıyor
Neden bu kadar korkuyor
Ailesi yaşlı başlı insanlardır nerden bilecekler otelde kaldığını
Bunu bu kadar takması evli olduğunu düşündürdü
Artı bu arkadasım olayınada inanmıyorum ..

inanıp inanmamak size kalmış. burda birşeyleri kanıtlama çabasına da girmem.
heee ola ki konu beni konum olsaydı sanalda kim kimi tanıyor.
kendı adıma konu açar sorardım.

Biz de zaten hamamda bir gece kalmadık,sınırlı vakit vardı. Onu da keselenmek için kullanmadık :halay:, ama kullanabilirdik de :p 4-5 saat içerisinde yemek de yenilir havuza da girilir. Evet konu sahibi söyledi ama doğal değil mi iki kişinin başbaşa özel bir günde sevişmesi? Demek istediğim isteyen sadece restaurantı da kullanabilir. Bunun safça olan bir tarafı yok :)

Ben anormal demedim ki?
Birbirini seven 2 kişi umuma açık olmayan istediği yerde sevişebilir. En doğal eylemdir bu. Günahı sevabı onları bağlar. Beni başka üyelerle karıştırmayın..

Hanımlar Merhaba En Büyük KK
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor

Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.

şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.

bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.

otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere

1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.

2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?

3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.

aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti. :kızgın:
Günlük ev kiralasinlar

Kimliğini versin ne olacak anlamadım ailesi nereden öğrenecek yani
kımlık ıstenırse zaten mecburen verecegım dıyor.
kızın cekındıgı nokta sorusturmaya gırermıyım dıyor. kendısı devlet memuru.
malum son yıllarda olaylar olaylar. ailesi duysun ıstemıyor. tek derdı bu. yoksa yasa dışı işleri falan yok
evlı falan da degıl. amma abartıldı konu ya

Konu seks olunca dalarız hiç anlamayız.. :KK48:
Kk'nın kapısına bekçi dikecekmiş Kazen aile cüzdanı kontrolü için..

ben şunu anlamadim nesi ayip diyorsunuz sonra da ailesinden çekiniyor diyorsunuz niye cekiniyor anlamadim...diyelimki sevgilimle gittim beni yakaladilar ailemin karsisinda erkek arkadasimla dogum gununu kutladim diyemeyecekmiyim ...ailesi muhafazakar anladigim kadariyla bu ahlaksizlik degil diyemiyormu ? hani devlet memurlugu olayini anlarim hakli ..ama eve polis geldiginde kendini savunamiyormu ? ne var bunda sevgilisyle kalmak ayip mi ?

malum son yıllarda olaylar olaylar. ailesi duysun ıstemıyor. tek derdı bu. yoksa yasa dışı işleri falan yok
Devlet memuru ötele giriş çıkış yapamaz diye bi şey Yok ki?

4 buçuk saatlik oda alamaz arkadaşınız. Saatlik oda yasaktır, ancak o şekil otellerin kayıt dışı odalarında kalabilirler, orası da narkotikten ahlak masasından falan baskın yer demedi demeyin.

şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.
Ben de bu dusunceye kiziyorum. Ailesi öğrencek diye bu kadar korkuyorsa girmesin bu islere. Cok cirkin geliyor bana nerden tutsam elimde kaliyor. Valla ne hali varsa gorsun bir sey diyemeyecegim.

Ki mesele bir seyler yasamak istemesi degil bunun ogrenilme ihtimalinden aşırı korkup hala bunun icin ugrasmasi. Arkasinda duramayacagi seyi yapmasın bi zahmet

inanıp inanmamak size kalmış. burda birşeyleri kanıtlama çabasına da girmem.
heee ola ki konu beni konum olsaydı sanalda kim kimi tanıyor.
kendı adıma konu açar sorardım.
Tamam kızma
Kimlik sorarlar ama
Tabi iyi bir otelse
Ben sevgilimle kaldım ordan biliyorum
Benimde kimliğimi sordular

Hanımlar Merhaba En Büyük KK
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor

Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.

şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.

bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.

otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere

1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.

2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?

3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.

aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti. :kızgın:
Hem gizli, hem saklı, hem endişeli bayağı heyecanlı bir macera! Olacağı kesin.:KK17::KK70:

Ben cok sık otel kullanan biriyim. Genelde iyi otellerdir. Tek kisilik ve cift kisilik fiyatlari farklidir otellerin o yuzden ikinci kisiden de kimlik sorarlar genelde. Ama cok kalabalik bir otelse kaynama ihtimali de olabilir.

Back
X