• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kaçamağı :/

damdancim artik misafirden bile kimlik isteniyor malum ulke olarak icinde bulundugumuz kosullardan dolayi
ha belki ufak oteller istemiyordur bilemem ama bizim burdaki buyuk oteller istiyor

Normal yer ister de geçen sene Voyage grubunda kaldık

Arada girdik çıktık kimse bize siz kimsiniz demedi

Bileklik vs de yoktu yani bir arkadaşımız da olsa yanımızda sıkıntı olmazdı gibi geldi zira çok büyük

normalde gece konaklananlardan istenir kimlik. arkadşaın gece kalmayacaksa erkek arkadaşı önden giriş yapıp girerse kendisi de direkt yukarı çıkabilir. hiç bi düzgün otelde aaa niye gece kalmıyosunuz demez.

yalnız gerçekten 33 yaşında bi kadının bu çekincelerinin olması çok acı. arkadaşınız için değil toplumumuz için.

kiralık dairelerden uzak durun.

ne yazık kı evet.

Arkadaşınızın belli ki çekinceleri çok. Bu durumda bence hiç bulaşmasın böyle işlere.

Ayrıca, 4,5 saate takılıverdim. Niye 4 veya 5 değil de 4,5? :KK59:

Hanımlar Merhaba En Büyük KK
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor

Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.

şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.

bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.

otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere

1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.

2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?

3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.

aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti. :kızgın:
1.kimlik vermesinde bir sakınca yok. Kimlik bilgileri emniyetle aranan kişiler vs için paylaşılır sadece.
2.otelden otele değişir ama misafirden kimlik isteyenine denk gelmedim hiç.
3.sorun olmaz geceleyecekler diye bir şey yok.

mısafır olarak gırecegım ama benden de kımlık alırlar mı dıyor. otele sormaya da cekınıyor.
ara sor ne var dıyorum ama cok endıselı. heyecan da var.
aılesıyle yasadıgı ıcın duyulmasından korkuyor acıkcası.
Eger konu bir arkadasim diyerek sizin konunuz degilse neden siz arayip ogrenmiyorsunuz?

Back
X