• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kaçamağı :/

Korkacak bir şey yok 5 yıldızlı kaliteli bir otelde gitsin isterlerse bir süre lobide otursunlar ardından da sevgilisinin tuttuğu odaya çıksınlar. zaten kalmayacakları için bir sıkıntı olmaz. ondan da kimlik istemezler.

her girene sen niye geldin diye sorulmaz böyle yerlerde. orası devlet kurumu değil otel sonuçta.

evet sevgilisiyle odada sevişecekler 33 yaşında koca kadının kukusuna karışmaya kalkan edepsizler var bu forumda resmen. size ne ya?
Edepsizle ne alakası var bu denli özgür iradesi varsa bu kadar neyin korkusu var kimliğini gösteren 33 yaşındaki kadının evini arayıp kzıınız burda diyecek bir sistem varda benim mi haberim yok.bu sebeple yapıyorum bu eleştiriyi zaten.Birilerine edepsiz derken ....neyse .

hanımefendı acık acık yazdım. özel bir gun olsun ıstıyorlar. başbaşa olabilecekleri özel anlarını yaşayabilecekleri bir ortam ıstıyorlar. dana nasıl acık yazabılırım ? dogum gununu boyle kutlamak ıstıyor kadın. nesini anlamadınız

Bazıları anlıyor da nasıl "cık cık cık çok ayıp" diyeceğini şaşırdığı için didikliyor da didikliyor. Sanki konuda sorulan şey sevişsin mi sevişmesin mi. Kadın ister sevişir ister sarılır uyur onlara ne oysa. Dert ettiği şey başka.

Edepsizle ne alakası var bu denli özgür iradesi varsa bu kadar neyin korkusu var kimliğini gösteren 33 yaşındaki kadının evini arayıp kzıınız burda diyecek bir sistem varda benim mi haberim yok.bu sebeple yapıyorum bu eleştiriyi zaten.Birilerine edepsiz derken ....neyse .

siz farkında değilsiniz belki ama var. otel kayıtları saklanır yıllarca ve güvenlik soruşturması vs gibi durumlarda çıkarılıyor bu yüzden kayıt vermek istemiyor konu sahibi..

siz farkında değilsiniz belki ama var. otel kayıtları saklanır yıllarca ve güvenlik soruşturması vs gibi durumlarda çıkarılıyor bu yüzden kayıt vermek istemiyor konu sahibi..
net yazacağım vallahi net olduğumu düşünüyorum bu kadının bilmem ne tarihinde bir adamla bir otel odasında konaklamasının güvenlik soruşturması ile alakası nedir,bazı kurum ve kuruluşların (kolluk kuvvetleri vs.)nişanlı evli ya da dul olmamak diye bir ibaresi var ama bekaret olacak yok efendim kimseyle beraber olunmayacak gibi şartları yok.

sorum şu güvenlik soruşturması veyahut başka bir sebebin otelde geçirilen bir gece ile alakası nedir?
not:süregelen bir boşanma davası yoksa tabi

Hanımlar sevişir eder beni ilgilendirmez. bizi ilgilendirmez. 33 yaşında kadın.
zaten sevişeyim mi diye sormuyor kendisi.
endişeleri var. tecrübeli hanımlardan yorum duymak istiyor.
sevişir eder bize ne? ayrıca tü kaka bir durumu da yok. belli yaşa gelmiş bir kadın.
sanki adam kesiyo ya :KK53:

net yazacağım vallahi net olduğumu düşünüyorum bu kadının bilmem ne tarihinde bir adamla bir otel odasında konaklamasının güvenlik soruşturması ile alakası nedir,bazı kurum ve kuruluşların (kolluk kuvvetleri vs.)nişanlı evli ya da dul olmamak diye bir ibaresi var ama bekaret olacak yok efendim kimseyle beraber olunmayacak gibi şartları yok.

sorum şu güvenlik soruşturması veyahut başka bir sebebin otelde geçirilen bir gece ile alakası nedir?

ben hiç anlamam bu dedıklerınızden.
ama yerlı yada yersız malesef boyle dusuncelerı var işte.
oda bılmedıgı ıcın buraya sormamı ıstedı zaten

kimlik alsalar ne olacak ki? ailesinden biri polis mi herhangi bir şey sorgulatır mı? normalde otel kimlik bilgilerini polis dışında kimseye veremez zaten. gereksiz bir heyecan bu yaşta biri için

doğrudan bir alakası yok ama bizim toplumuzda ''genel ahlak'' diye saçma bir yaklaşım var ve bir erkekle otelde kalmak bu genel ahlaka uymuyor saçma ama böyle işte bu soruşturmayı yapanlar da bu genel ahlak saçmalığından azade olmadığı için sırf bu yüzden göreve alınmayanlar olduğunu biliyoruz bu 1.

bir ikincisi kişiler neden yıllar önceki bir kaçamağını bilsinler?
hatta bir kadının bu yüzden açtığı bir dava var. 2 erkekle bir odada kalıyor bu bilgi dışarıya sızıyor. ardından ilgili kuruma dava açıyor özel hayatın gizliliğini ihlalden.

kimlik alsalar ne olacak ki? ailesinden biri polis mi herhangi bir şey sorgulatır mı? normalde otel kimlik bilgilerini polis dışında kimseye veremez zaten. gereksiz bir heyecan bu yaşta biri için

şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.

otelde bihter ile behlül bile bir şey yaşamak istememişti.o sahne geldi aklıma behlul böyle olmaz olmamalı diyordu bihtere .o geldi aklıma

Ya bu düşünce çok saçma gelmişti bana, otelde sevişmek çok mu ayıp ya da aşktan uzak? Balayı neden otelde geçiriliyor o zaman :/ Bir de otelde sevişme git amcanın bahçesindeki serada saksıları kıra döke seviş çünkü öylesi daha erdemli. Ah behlül ah belliydi senden bi halt olmayacağı:halay:

Ya bu düşünce çok saçma gelmişti bana, otelde sevişmek çok mu ayıp ya da aşktan uzak? Balayı neden otelde geçiriliyor o zaman :/ Bir de otelde sevişme git amcanın bahçesindeki serada saksıları kıra döke seviş çünkü öylesi daha erdemli. Ah behlül ah belliydi senden bi halt olmayacağı:halay:
:-) cok gulduk

değişik bişi otelin sadece restaurant bölümünü kullanacaklarsa gerek yok kimliğe ... kimlik verseler nolur ki ailesi nasıl öğrenecek?

şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.
bence öyle bir durumda bile ailenin pek haberi olmaz. yani çok ender bir durum olacak birlikte kaldığı adam kaçakçı fln çıkacak o da bir gece otelde kaldığı için başı belaya girecek. küçük bir ihtimal. yine de endişe ediyorsa günlük kiralık evlerden tutsun. ama onlardan düzgün olanları da kimlik istiyor. sorun çıkmaz bence nereye kadar böyle dikkatli davranacak ki sevgilisiyle tatile gitmeyecek mi.
ya da çok sorun yaşayacaksa ayrı oda tutsunlar, biraz fazla para verirler sadece ilerdeki soruşturmalarda da işim vardı orda kaldım der adamla bağlantısı kanıtlanamaz.

Back
X