Otel mi ev mi

Tipik bir Tivoli konusu. Bahaneler üzerine kurulu. Pandemide hiçbir zorunluluğu yokken “eğitimciyim ben’’ diyerek okulda ek ders ücreti normal dersin iki katı olan kurs başvurusu yaparken, öğrencilerle ders işlerken korkmuyordu ama evde yalnız kalmaya ya da yaylada izole yaşayan kayınailenin yanına gitmeye korkuyor.

Dürüst olsa canımızı yesin halbuki.

Estağfurullah
bebeğiniz doğdunda uyumasa eğer fikir olsun
daha kolay ve pratik çözümler var tabii ama buda bir alternatif işte
Hala olayı kafamda canlandıramadığım için bunu çözüm olarak kabul etmiyorum

esiniz tek gitsin arabasiyla annesini babasini size getirsin. eksi 20 derecede soguk suyla abdest aliyormus adam. kadin 75 yasinda sabah buz gibi evde sobayla ugrasiyor. uzuldum yazik insanlara ya. omurleri bitmis bi rahat gorememisler
Büyükbaşları nereye koyacağız. 15 "adet irili ufaklı. Satsalar. Keşke

Kayınvalidedeye geçer diye korkuyor. Kendim için değil

Acik ekmekten hastalik kapacagini dusunup otelde kalmayi dusunmek? Anksiyetenizi arttirmak istemem ama garson yemege tukururse siz de farketmezseniz?korona oldugunu bilmeyen housekeeper yastiga dokunursa siz de gece yatarken agzinizdan burnunuzdan girse korona:) saka tabi lutfen bi sakinlesin camlari acin ayni evin icinde 7 24 kalmaktan kocaniz da size benzemis burdaki tavsiyeleri dinleyin dinlemeyecekseniz de hic insanlari yormayin k9nu acmayin lutfen

Hala olayı kafamda canlandıramadığım için bunu çözüm olarak kabul etmiyorum
Ustteki bant kendi motoruyla donuyor. Uzerinde siz adim atmazsaniz geriye gidersiniz oyle duaunun. Bebek arabasinin tekerlekleri dondugu icin geriye kaymiyor, uzerinde yuruyormus hiasi veriyor bebege. Ama bunu yapmayin bence, boyke uyutmaya hic alistirmayin. Koyun besige uykusu gelince ya da emzirirken uyutun

Test yaptırıp yanlarına gidin. Bence kalmanıza gerek de yok. Torunlarını 1 yaşına gelene dek bir kez olsun bile görememek onları çok üzmüş olmalı, yazık ya.

valla bu kadar beklemisler yaza kadar daha beklesinler onun 75 yasında hayatı yasamıs ailesi mi yoksa senin daha gözünü yeni acmıs cocugun mu yetkini kullan ve gitmicem de bosver kaynana icin o kadar zahmete girilmezz
Ne kadar sert ve yüzeysel bir bakış açısı

Eşiniz de farklı o zaman ya da çok anlayışlı ögretmendiniz degil mi branşınızı merak ettim

Emmiyor. Emse belki o şekilde uyurdu. Beşikte kesinlikle yatmıyor. Gece yanımda yatıyor. Uyku eğitimi vs hep yalan oldu. Bi de diş çıkıyor. Gece sabaha kadar mızıldayıp duruyor

Bence otel daha riskli ne kadar temizlense de o kadar kişi girip çıkıyor ayrıca yaşlı insanlara kimse gelmiyordur onlarda çok çıkmıyorlardır zaten çocuğu göstermeye gideceksiniz ayıp olut hem otelde kalmak doya doya hasret gidersinler

Emmiyor. Emse belki o şekilde uyurdu. Beşikte kesinlikle yatmıyor. Gece yanımda yatıyor. Uyku eğitimi vs hep yalan oldu. Bi de diş çıkıyor. Gece sabaha kadar mızıldayıp duruyor
Onerim size degildi zaten sizin mesajinizi alintilamamistim. Size oneride bulunmayi biraktim cunku hep bir bahaneniz var zaten. Takilin siz boyle, esinize ve cevrenizdeki insanlara sabir diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…