- Konu Sahibi mermaid2608
-
Gece aynı yatağa girdiğimiz eşimizle evde ayrı odalarda oturun mesafeyi koruyun dediler mi gerçekten. Hiç denk gelmedim ve aşırı saçmaOnlar maske ile oturmayacak. Bir oturacağız. Bilim kurulu yada sağlık bakanı çıkıp eşinizle ayrı odalarda oturun derken, yada ynayana yürüyen karı kocaya sosyal mesafeye dikkat edin diye polis anons yaparken hangi mantıksa benim ki de öyle.
Ya bu hiç aklımıza gelmemişti. Pardon da nasıl gidecekler 1000 km yolu. Otobüsle mi? 14-15 saat 75 yaşındaki insanlara maske ile otobüs yolculuğu mu yapın diyeyim. Ya da eşim ve ben götürelim. Gidiş dönüş 30 saat yol olsun bebeğe. Eşimin tek götürürmesi zaten mümkün değil. En az 4 gün evde olmaması demek. Ben tek kalamam.Saglik bakani ya da polisler bu uyarilarda bulunurken tamamen izole yasayan insanlari kasdetmiyor. Bunu da mi dusunemiyorsunuz? Ne kadar guzel bahaneler uretmissiniz kendinize, hayati boyle yasamak zor olmuyor mu? Her seye bahane uretip, cozum bulmadan vs cok zor olmali. Ya da kendinizi asiri faydasiz ya da bencil hissettiginiz donemler oluyor mu? Hayir esinizin ailesi 1 senedir torunlarini gormuyor da o bakimdan soruyorum. Bu arada sizinkiler corona bahanesiyle sizde. Ha bu konuda kendi bahaneniz de e market bakkal cakkal alisverisi. Bakin ben size bir cozum sunayim hemen: marketler online siparis aliyor ve misler gibi de teslim ediyor. Yani ailenizi memlekete gonderip alisveris isini boyle takip edebilirsiniz. Tabi bunun icin sorun degil cozum insani olmak gerek, o da sizde pek yok gibi gorunuyor ne yazik ki
Su cevabinizdan sonra ben artik bizimle dalga gectiginize emin oldum. Size hayirli geyikler, buna inanmam mumkun degil cunku. Benim 4 yasindaki oglum bile bebegi yurutmeden uyutmanin bir formulunu dusunup bulurdu degil balkona kosu bandi koymak falanÇözdük çok şükür. Minik bir balkonumuz var. Oraya koşu bandı koyduk. Bebek arabasını koşu bandının üzerine koyuyoruz. En Hflf düzeyde açıyoruz. Hem açık hava, hem sallantı. Dalınca da eşim arabayı kucaklayıp salona getiriyor. Orada dönüyoruz
Dediler vallahi.Gece aynı yatağa girdiğimiz eşimizle evde ayrı odalarda oturun mesafeyi koruyun dediler mi gerçekten. Hiç denk gelmedim ve aşırı saçma
Anladım. İyi bir çözüm olmuş.Çözdük çok şükür. Minik bir balkonumuz var. Oraya koşu bandı koyduk. Bebek arabasını koşu bandının üzerine koyuyoruz. En Hflf düzeyde açıyoruz. Hem açık hava, hem sallantı. Dalınca da eşim arabayı kucaklayıp salona getiriyor. Orada dönüyoruz
Neden tek kalamıyorsunuzYa bu hiç aklımıza gelmemişti. Pardon da nasıl gidecekler 1000 km yolu. Otobüsle mi? 14-15 saat 75 yaşındaki insanlara maske ile otobüs yolculuğu mu yapın diyeyim. Ya da eşim ve ben götürelim. Gidiş dönüş 30 saat yol olsun bebeğe. Eşimin tek götürürmesi zaten mümkün değil. En az 4 gün evde olmaması demek. Ben tek kalamam.
Neden kalamiyorsunuz tek? Yetiskin insansiniz evde tek kalmakta ne var? Ucakla gidebilirler mesela; cunku ucaklarda hepa filtre var. Zaten illa gitsinler demiyorum, bu beni de ilgilendirmiyor haddim de degil. Sadece her seye bahane urettiginizi soyluyorum, ha bir de kendi ailenizle esinizin ailesi arasinda haksizlik yaptiginizi soyluyorumYa bu hiç aklımıza gelmemişti. Pardon da nasıl gidecekler 1000 km yolu. Otobüsle mi? 14-15 saat 75 yaşındaki insanlara maske ile otobüs yolculuğu mu yapın diyeyim. Ya da eşim ve ben götürelim. Gidiş dönüş 30 saat yol olsun bebeğe. Eşimin tek götürürmesi zaten mümkün değil. En az 4 gün evde olmaması demek. Ben tek kalamam.
Ya çocuk uyumuyor ne yapıyım. Kendimizce çözüm bulduk. İşe yaradı mı yaradı. Hem uyudu hem dışarı çıkmamış olduk hem de düzeni bozulmadı. İsterseniz yarın fotoğraf atayım. Mis gibi duruyor balkonda.İnsankar uyumayan çocuk için sehpayı ters çevirip salıncak kurunca oluyor.Su cevabinizdan sonra ben artik bizimle dalga gectiginize emin oldum. Size hayirli geyikler, buna inanmam mumkun degil cunku. Benim 4 yasindaki oglum bile bebegi yurutmeden uyutmanin bir formulunu dusunup bulurdu degil balkona kosu bandi koymak falan
Koşu bandında bebek arabası sürmek miÇözdük çok şükür. Minik bir balkonumuz var. Oraya koşu bandı koyduk. Bebek arabasını koşu bandının üzerine koyuyoruz. En Hflf düzeyde açıyoruz. Hem açık hava, hem sallantı. Dalınca da eşim arabayı kucaklayıp salona getiriyor. Orada dönüyoruz
KorkuyorumNeden tek kalamıyorsunuz
Coronanin yeni ulkemize geldiği, tedavisinin cok bilinmediği dönemdi yalnız bu bahsettiğiniz.Dediler vallahi.
Insallah şakadır.Korkuyorum
Siz çok bahane üretiyorsunuz.O evde kalmamak için de elinizden geleni yapıyorsunuz korona falan bahane.Otelde mi kalırsınız nerde kalırsınız bilemem artık.Artık Bu konu hakkında da otuz tane başlık açılmasın lütfen.Ya bu hiç aklımıza gelmemişti. Pardon da nasıl gidecekler 1000 km yolu. Otobüsle mi? 14-15 saat 75 yaşındaki insanlara maske ile otobüs yolculuğu mu yapın diyeyim. Ya da eşim ve ben götürelim. Gidiş dönüş 30 saat yol olsun bebeğe. Eşimin tek götürürmesi zaten mümkün değil. En az 4 gün evde olmaması demek. Ben tek kalamam.
Balkon çok minik. Sürme akışı sağlayamıyoruz. Dolayısıyla uyumuyor. Hep ileri gitmek gerekiyor.Koşu bandında bebek arabası sürmek mi
Ee direk balkonda sürsenize bebek arabasını
Ç: Neden tek kalamıyorsunuz?Neden tek kalamıyorsunuz
Gelen cevaplar akıllara zararSu cevabinizdan sonra ben artik bizimle dalga gectiginize emin oldum. Size hayirli geyikler, buna inanmam mumkun degil cunku. Benim 4 yasindaki oglum bile bebegi yurutmeden uyutmanin bir formulunu dusunup bulurdu degil balkona kosu bandi koymak falan
Ee bandta geri nasıl geliyorsunuz. Arabayı mı kucaklıyorsunuzBalkon çok minik. Sürme akışı sağlayamıyoruz. Dolayısıyla uyumuyor. Hep ileri gitmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?