Otel mi ev mi

Gece aynı yatağa girdiğimiz eşimizle evde ayrı odalarda oturun mesafeyi koruyun dediler mi gerçekten. Hiç denk gelmedim ve aşırı saçma

Ya bu hiç aklımıza gelmemişti. Pardon da nasıl gidecekler 1000 km yolu. Otobüsle mi? 14-15 saat 75 yaşındaki insanlara maske ile otobüs yolculuğu mu yapın diyeyim. Ya da eşim ve ben götürelim. Gidiş dönüş 30 saat yol olsun bebeğe. Eşimin tek götürürmesi zaten mümkün değil. En az 4 gün evde olmaması demek. Ben tek kalamam.

Su cevabinizdan sonra ben artik bizimle dalga gectiginize emin oldum. Size hayirli geyikler, buna inanmam mumkun degil cunku. Benim 4 yasindaki oglum bile bebegi yurutmeden uyutmanin bir formulunu dusunup bulurdu degil balkona kosu bandi koymak falan

Sanırım sizin pek gidesiniz yok veya gidersekte otelde kalalım istiyorsunuz. Evet bende olsam el kadar bebekle onca yola gitmezdim ama bahane üretmeye gerek yok. Virüsü geçtim soğukta,aynı odada,sobalı evde bebekle rahat edilmez. Ama gidersenizde otel olmaz,ayıp olur. Ya gidin evde insanlar doya doya torun sevsin,yada hiç gitmeyin. En azından nisan,mayısa erteleyin. Saydığınız şeylere bakarsak zaten hepiniz evdesiniz,bu durumda virüs düşük olasılıkta.

Anladım. İyi bir çözüm olmuş.
Kv ye gidince nasıl uyuyacak. Koşu bandı varmı yaylada

Neden tek kalamıyorsunuz

Neden kalamiyorsunuz tek? Yetiskin insansiniz evde tek kalmakta ne var? Ucakla gidebilirler mesela; cunku ucaklarda hepa filtre var. Zaten illa gitsinler demiyorum, bu beni de ilgilendirmiyor haddim de degil. Sadece her seye bahane urettiginizi soyluyorum, ha bir de kendi ailenizle esinizin ailesi arasinda haksizlik yaptiginizi soyluyorum

Ya çocuk uyumuyor ne yapıyım. Kendimizce çözüm bulduk. İşe yaradı mı yaradı. Hem uyudu hem dışarı çıkmamış olduk hem de düzeni bozulmadı. İsterseniz yarın fotoğraf atayım. Mis gibi duruyor balkonda.İnsankar uyumayan çocuk için sehpayı ters çevirip salıncak kurunca oluyor.

Koşu bandında bebek arabası sürmek mi
Ee direk balkonda sürsenize bebek arabasını

Siz çok bahane üretiyorsunuz.O evde kalmamak için de elinizden geleni yapıyorsunuz korona falan bahane.Otelde mi kalırsınız nerde kalırsınız bilemem artık.Artık Bu konu hakkında da otuz tane başlık açılmasın lütfen.

Gelen cevaplar akıllara zarar bebe uyumasına zekice bir yöntem bulunmuş ama eş ailesine hep bir bahane.. neyseki aşılar başladı, yakında bahaneler kalmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…