- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ben öyle otelde kalmış bir insan değilim. Otelde odaya kaldığımız süre boyunca kimse girmesin desek kabul etmezler mi. Kimse dokunmasın. Zaten orada bişey yemeyeceğiz ki. Tekli elektrikli ocağım var. Kahvaltı için poşet çay,ekmek, peynir. Yulaf ezmesi alırım, süt, yoğurt. Zaten 2-3 gün. Giderken yolda evden börek vs. Ben neleri düşündüm bir bilseniz. Otele gidersek şarjlı elektrikli süpürge bile düşündümAcik ekmekten hastalik kapacagini dusunup otelde kalmayi dusunmek? Anksiyetenizi arttirmak istemem ama garson yemege tukururse siz de farketmezseniz?korona oldugunu bilmeyen housekeeper yastiga dokunursa siz de gece yatarken agzinizdan burnunuzdan girse korona:) saka tabi lutfen bi sakinlesin camlari acin ayni evin icinde 7 24 kalmaktan kocaniz da size benzemis burdaki tavsiyeleri dinleyin dinlemeyecekseniz de hic insanlari yormayin k9nu acmayin lutfen
Biz otelde kalmış insanlar değiliz. Düşünüyoruz sadece. Kendimiz için değil. Onlar için. Biz onlara gidince bulaştırmayalım diye. Ev içinde geçireceğimiz süreyi kısaltıyoruz. Sürekli maske ile oturacağız.Hatta eldiven de aldım. Bizden onlara geçmesin. Herkes kendimizi düşünüyoruz sanıyor. Aynı ortamda daha az bulunmak için.Bu kadar korkuyorsunuz ama yaylada tek yaşayan, kimseyle görüşmeyen anne baba evinin yerine otelde kalmayı, orada yiyip içmeyi daha az riskli görüyorsunuz?
Eşiniz bu muhteşem fikre sıcak bakıyor mu peki?
Allah eşine sabır versin diyeceğim ama o da böyledir muhtemelen. Yoksa 16 yıldır evli kalamazlar herhalde.Ben de bittim resmen, icim cekildi
Ben zaten çoktan iflas bayrağını çektimBen de bittim resmen, icim cekildi
16 mi? 16 derkenAllah eşine sabır versin diyeceğim ama o da böyledir muhtemelen. Yoksa 16 yıldır evli kalamazlar herhalde.
İnsanlar bu kadar rahatken açılmayacak bu gidişle. İnstagrammımda boy boy doğum günü fotoları, kahve fotoları. Bu gidişle zor.Bu kadar pimpirikle okul açılınca ne yapacaksınız çok merak ediyorum? Malum para önemli
Ayyy esiniz size asik yoksa cekilmez boyle hayatNeden sinirleneyğm. İnsanlar farklılıkları kabul edemiyor. Daha anlatsam şaka yapıyorum zannederler. Mesela ben düğün, kına gecesi yapmadım. Gelinlik istemedim. Nikaha gelenlerin altınlarını almadım, geri çevirdim. İkimizin ailesinden de tek kuruş almadım. Bebek için herhangi bir hediye kabul etmedim. Eşimin anne babası ile hayatımda hiç telefonla konuşmadım, anne baba demedim. Bunları desem tuhaf gelir herkese. Dalga mı geçiyorsun derler.
Gitmeyin o zaman gerçekten.Biz otelde kalmış insanlar değiliz. Düşünüyoruz sadece. Kendimiz için değil. Onlar için. Biz onlara gidince bulaştırmayalım diye. Ev içinde geçireceğimiz süreyi kısaltıyoruz. Sürekli maske ile oturacağız.Hatta eldiven de aldım. Bizden onlara geçmesin. Herkes kendimizi düşünüyoruz sanıyor. Aynı ortamda daha az bulunmak için.
Ben öyle hatırlıyorum. Sabır timsali.16 mi? 16 derkenBildigimiz 16?
Ayyy esiniz size asik yoksa cekilmez boyle hayat
Masallah
Ama bi yerde asik usandirmayin da
Ben de ondan beklemem ama. Rahat olsun.Ayyy esiniz size asik yoksa cekilmez boyle hayat
Masallah
Ama bi yerde asik usandirmayin da
Biz mi Abartıyoruz insanlar mı rahat anlamdım zaten. Devamlı radar gibi etrafa bakıyorum. Annem babam bazen para veriyor bişey için, defalarca ellerini yıka diye uyarıyorum. Evde Kullandığımız bebek arabasını biri ellerse hemen ıslak mendille siliyorum. Alltaki kapı girişine çamaşır sulu sprey koydum. Kapı kolunu ve açma düğmesini her gün siliyorum onunlaAz daha abartsaydınız gerçekten bu nedir
Sizin obsesif derecede takıntılı olduğunuzu biliyoruz, burda yazan herkes covidli olabilir ama siz olamazsınız ondan şüphem yok benim.
O insanlar da Allahın dağında yaşıyormuş zaten.
Otele vereceğiniz parayla bir ufo falan alın, gidin iki gün diğer odayı da ısıtın .
Babanneyle dede de ahir ömürlerinde torunlarını kucaklarına alıp sevsin.
Hayatımda duyduğum en saçma şeyi söylüyorsunuz gerçekten, bu derece takıntı yapıp otelde nasıl kalacaksınız?
Torunu da arabayla evin önünde durup camdan mı göstereceksiniz?
Gerçekten gitmeyin daha iyi, yaşlı olsam şu manzarada kalp krizi geçirirdim sanırım.
Ufo Tivoli’nin başını ağrıtır kesin. Ayrıca elektromanyetik radyasyon yayıyor onlar, bebeğini buna maruz bıramamaz.Otele vereceğiniz parayla bir ufo falan alın, gidin iki gün diğer odayı da ısıtın .
zaten bunu yorumlari okumadan once yazmistim okudukca sizden cok sıkıldım vazgectim fikrim kactiBüyükbaşları nereye koyacağız. 15 "adet irili ufaklı. Satsalar. Keşke
İyi de aynı ortamda maske ile siz oturacaksınız zaten önlem almayı biliyorsanız bahane üretmenin hiçbir anlamı da yok. Otele giderek daha çok hasta olmalarına sebep olursunuz. Kimse gelip gitmiyodur zaten düşük riskli bölge kendinizden de eminsiniz sürekli evdesiniz uzatmayı seviyorsunuz galiba. Eşiniz ne diyor gider geliriz sen planı yap mı??Biz otelde kalmış insanlar değiliz. Düşünüyoruz sadece. Kendimiz için değil. Onlar için. Biz onlara gidince bulaştırmayalım diye. Ev içinde geçireceğimiz süreyi kısaltıyoruz. Sürekli maske ile oturacağız.Hatta eldiven de aldım. Bizden onlara geçmesin. Herkes kendimizi düşünüyoruz sanıyor. Aynı ortamda daha az bulunmak için
Az daha abartsaydınız gerçekten bu nedir
Sizin obsesif derecede takıntılı olduğunuzu biliyoruz, burda yazan herkes covidli olabilir ama siz olamazsınız ondan şüphem yok benim.
O insanlar da Allahın dağında yaşıyormuş zaten.
Otele vereceğiniz parayla bir ufo falan alın, gidin iki gün diğer odayı da ısıtın .
Babanneyle dede de ahir ömürlerinde torunlarını kucaklarına alıp sevsin.
Hayatımda duyduğum en saçma şeyi söylüyorsunuz gerçekten, bu derece takıntı yapıp otelde nasıl kalacaksınız?
Torunu da arabayla evin önünde durup camdan mı göstereceksiniz?
Gerçekten gitmeyin daha iyi, yaşlı olsam şu manzarada kalp krizi geçirirdim sanırım.
Bunu söyleyen insandan anlayış ve acıma bekleme artıkNeden sinirleneyğm. İnsanlar farklılıkları kabul edemiyor. Daha anlatsam şaka yapıyorum zannederler. Mesela ben düğün, kına gecesi yapmadım. Gelinlik istemedim. Nikaha gelenlerin altınlarını almadım, geri çevirdim. İkimizin ailesinden de tek kuruş almadım. Bebek için herhangi bir hediye kabul etmedim. Eşimin anne babası ile hayatımda hiç telefonla konuşmadım, anne baba demedim. Bunları desem tuhaf gelir herkese. Dalga mı geçiyorsun derler.
Evde ufo değil ama eski ihlas elektrik sobası var. Onu da çıkardık dolaptan. Arabaya koyarız giderken dedik. Sizin düşündüğünüz herşeyi düşündük inanın. Hatta evde fazLa olan örtülerim vardı, onları bile yıkadım, otele gitsek oraya yayarım, evde kalsak orada çocuğun altına yayarım diye.Ufo Tivoli’nin başını ağrıtır kesin. Ayrıca elektromanyetik radyasyon yayıyor onlar, bebeğini buna maruz bıramamaz.
Eşim nerde istersen diyor. Şu anki hedefi bebeği görmeleri. Gerisi teferruat onun içinİyi de aynı ortamda maske ile siz oturacaksınız zaten önlem almayı biliyorsanız bahane üretmenin hiçbir anlamı da yok. Otele giderek daha çok hasta olmalarına sebep olursunuz. Kimse gelip gitmiyodur zaten düşük riskli bölge kendinizden de eminsiniz sürekli evdesiniz uzatmayı seviyorsunuz galiba. Eşiniz ne diyor gider geliriz sen planı yap mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?