- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bu kadar güzel analiz edilebilirdi tebrikler1. Anne babanızı araçla bırakabilirsiniz. Eşim beni bir kere hamileyken bir kere de bebeğimle 1200 km’lik mesafedeki ailemin yanına iki kere bıraktı ve döndü. Bir gün kalır eşiniz orada, dinlenir, ertesi gün de geri döner. Ama durun ben hemen bahaneleri bulayım. Kesin evde bebekle yalnız kalamazsınız, başınıza olmadık işler gelir. Eşiniz o yolu tek başına gelemez kaza yapabilir, ya da giderken yolda durmaları gerekir, sensörlü benzinlik bulamazlar, hacet giderirken koronavirüs kaparlar falan.
2. Annem babam 65 yaş üzeri, tansiyon şeker hastası ve mecburen markete vs. gidiyorlar. Çift maskeyle, dezenfektanla geziyorlar. Sosyal mesafeye dikkat ediyorlar. O insanları da eve hapsetmişsiniz takıntılarınızla, bırakın da arada bir en azından yürüyüşe çıksınlar. Annem babam evde o kadar kalsa daha da hasta olurlar. Yazık üzüldüm valla, nerden geldik buraya diyorlardır içlerinden. Niyetiniz iyi olabilir ama bi salın insanları. Ama şimdi kesin onlar da memnundur hallerinden. Buna verilecek cevap da belli.
3. Dağ başında yaşayan insanlarla aynı softaya oturdunuz diye aranızda sosyal mesafe kalmayacaksa bunun pek de bir önemi yok. Nasılsa iki taraf da izole yaşıyor.
4. Bu planı yaparken karı koca kafanız güzel miydi? Çok sayko bir ortam değil mi sizce de? Düşünsenize kış günü, karlı yolları aşıp yaylada tek başına yaşayan yaşlıların evine gideceksiniz ve sabahtan akşama maskeyle oturup bir şey yiyip içmeyeceksiniz. Allahım sen akıl fikir ver.
Korkuyorum. Neden şaka olsun. Evin arkası önü fındık bahçesi. Apartman değil. Zemin üzeri. Çok tenha bir yer. Karşımızda, bahçe içinde sürekli içen bir grup var. Bu arada polise şikayet ettik, özel mülkiyet dediler fındık bahçesi için.Insallah şakadır.
Bantta geri gelmiyoruz ki. Uyuyana kadara ileri gidiyoryz. Uyuyunca, durduruyıru,. Eşim arabayı kucaklayıp salona getiriyor.Ee bandta geri nasıl geliyorsunuz. Arabayı mı kucaklıyorsunuz
İroni di miGelen cevaplar akıllara zararbebe uyumasına zekice bir yöntem bulunmuş ama eş ailesine hep bir bahane.. neyseki aşılar başladı, yakında bahaneler kalmayacak :)
Böyleleri aşı da yaptırmaz ona da bahane bulurlarGelen cevaplar akıllara zararbebe uyumasına zekice bir yöntem bulunmuş ama eş ailesine hep bir bahane.. neyseki aşılar başladı, yakında bahaneler kalmayacak :)
Gitmemek için o kadar bahane üretiyor ki, direkt gitmek istemiyorum, kar kış evleri sobalı çocuğum hasta olur dese kimse bu kadar tepki vermeyecek.Ç: Neden tek kalamıyorsunuz?
T: (Mantıksız bir bahane.)
Ç: O zaman şöyle yapın.
T: O olmaz.
Ç: Böyle yapın.
T: O hiç olmaz.
Ç: Şöyle?
T:....
Aylardır bu konuya kafa yoruyor, izole yaşadığını söylüyor. Zaten öyle olmasa eşini bu kadar süre tutamazdı, illa ki giderlerdi herhalde. Gerçekten takıntı derecesinde demek ki, eşi de bir şey diyemiyor garibim.Bu kadar güzel analiz edilebilirdi tebriklerama ben izole yaşadığını düşünmüyorum yeni aklına geldi bence
Yok ben anlayamadım ama neyse. Kafamda tuhaf bi görüntü canlandı. Hani bebek arabası adım atmıyorki o devir daim nasıl oluyor bandın üstünde.Bantta geri gelmiyoruz ki. Uyuyana kadara ileri gidiyoryz. Uyuyunca, durduruyıru,. Eşim arabayı kucaklayıp salona getiriyor.
Ben çok ciddi korkuyorum salgından. İnsanlar korkmuyor. Kahve içmeye gidiyorlar. Kahvaltıya gidiyorlar. Ben 1 senedir başkasının dokunduğu bardaktan yudum almadım.Evde babam yaklaşsa uzak dur diyorum. Sürekli anahtarımı, telefonumu Dezenfektanlıyorum. Para lazım. Salgın var. Ne olacak bilmiyorumSizin konularınız hep çok değişik . Cozum önerisi istiyorsunuz söylenince de hep bir muhalefet halindesiniz . Sene basında okullar açılmasın dediniz tepki topladınız sonra destekleme kursu açmak istediniz (sanırım kurslarda virüs bulaşmıyor ) sonra bebeğin uyku saatleri
gayet mantıki akla uygun yorumlar geliyor bence onları bir dinleyin .
Motorlu koşu bandı. Sizin dediğiniz motorsuz olanlar. Anladım sizi.Yok ben anlayamadım ama neyse. Kafamda tuhaf bi görüntü canlandı. Hani bebek arabası adım atmıyorki o devir daim nasıl oluyor bandın üstünde.
Tabiki ironiİroni di mibalkona kosu bandi zekice degil cunku, hic olmadi evin icinde ordan oraya yurutursun olur biter Aaa ama askimmmm bebek hava almasin mi? Kosu bandi alalim sonra da biz kullaniriz ama test yaptirmaya durumumuz yok cunku test 500 tl (yerseniz )
Ha yani var bi farklılık okeyMotorlu koşu bandı. Sizin dediğiniz motorsuz olanlar. Anladım sizi.
Bant ta adım atmaya gerek yok, boşa da dönerYok ben anlayamadım ama neyse. Kafamda tuhaf bi görüntü canlandı. Hani bebek arabası adım atmıyorki o devir daim nasıl oluyor bandın üstünde.
Cahilliğime verinBant ta adım atmaya gerek yok, boşa da döner
düz yürüyen merdivenker var ya havaalanlarında öyle düşünebilirsiniz
EstağfurullahCahilliğime verin
Anladım. İyi bir çözüm olmuş.
Kv ye gidince nasıl uyuyacak. Koşu bandı varmı yaylada
Neden sinirleneyğm. İnsanlar farklılıkları kabul edemiyor. Daha anlatsam şaka yapıyorum zannederler. Mesela ben düğün, kına gecesi yapmadım. Gelinlik istemedim. Nikaha gelenlerin altınlarını almadım, geri çevirdim. İkimizin ailesinden de tek kuruş almadım. Bebek için herhangi bir hediye kabul etmedim. Eşimin anne babası ile hayatımda hiç telefonla konuşmadım, anne baba demedim. Bunları desem tuhaf gelir herkese. Dalga mı geçiyorsun derler.Ay bi de siz hiç sinirlenmiyorsunuz bu cevaplara sakin sakin cevaplıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?