Otel mi ev mi

Bu kadar güzel analiz edilebilirdi tebriklerama ben izole yaşadığını düşünmüyorum yeni aklına geldi bence

Insallah şakadır.
Korkuyorum. Neden şaka olsun. Evin arkası önü fındık bahçesi. Apartman değil. Zemin üzeri. Çok tenha bir yer. Karşımızda, bahçe içinde sürekli içen bir grup var. Bu arada polise şikayet ettik, özel mülkiyet dediler fındık bahçesi için.

Sizin konularınız hep çok değişik . Cozum önerisi istiyorsunuz söylenince de hep bir muhalefet halindesiniz . Sene basında okullar açılmasın dediniz tepki topladınız sonra destekleme kursu açmak istediniz (sanırım kurslarda virüs bulaşmıyor ) sonra bebeğin uyku saatleri
gayet mantıki akla uygun yorumlar geliyor bence onları bir dinleyin .

Gelen cevaplar akıllara zarar bebe uyumasına zekice bir yöntem bulunmuş ama eş ailesine hep bir bahane.. neyseki aşılar başladı, yakında bahaneler kalmayacak :)
İroni di mi balkona kosu bandi zekice degil cunku, hic olmadi evin icinde ordan oraya yurutursun olur biter Aaa ama askimmmm bebek hava almasin mi? Kosu bandi alalim sonra da biz kullaniriz ama test yaptirmaya durumumuz yok cunku test 500 tl (yerseniz )

Ç: Neden tek kalamıyorsunuz?
T: (Mantıksız bir bahane.)
Ç: O zaman şöyle yapın.
T: O olmaz.
Ç: Böyle yapın.
T: O hiç olmaz.
Ç: Şöyle?
T:....
Gitmemek için o kadar bahane üretiyor ki, direkt gitmek istemiyorum, kar kış evleri sobalı çocuğum hasta olur dese kimse bu kadar tepki vermeyecek.
Koskoca kadin evde yalnız kalmaktan korkuyor bahanelere bakarmısınız
Daha neler okuyacak acaba bu gözler..

Bu kadar güzel analiz edilebilirdi tebriklerama ben izole yaşadığını düşünmüyorum yeni aklına geldi bence
Aylardır bu konuya kafa yoruyor, izole yaşadığını söylüyor. Zaten öyle olmasa eşini bu kadar süre tutamazdı, illa ki giderlerdi herhalde. Gerçekten takıntı derecesinde demek ki, eşi de bir şey diyemiyor garibim.

Bence eşiniz gitsin kendi anne babasını getirsin. Bu durumda siz yalnız kalmazsınız evde aileniz varken. Sonra birazda kv kp kendi anne babanız eşiniz maa aile yaşayın. Belli bi süre sonra eşiniz bu sefer sizin anne babanızı evlerine götürsün. Bi yıl da kv kp sizle yaşayıp torunlarını sevsin.
bence mantıklı

Bantta geri gelmiyoruz ki. Uyuyana kadara ileri gidiyoryz. Uyuyunca, durduruyıru,. Eşim arabayı kucaklayıp salona getiriyor.
Yok ben anlayamadım ama neyse. Kafamda tuhaf bi görüntü canlandı. Hani bebek arabası adım atmıyorki o devir daim nasıl oluyor bandın üstünde.

Ben çok ciddi korkuyorum salgından. İnsanlar korkmuyor. Kahve içmeye gidiyorlar. Kahvaltıya gidiyorlar. Ben 1 senedir başkasının dokunduğu bardaktan yudum almadım.Evde babam yaklaşsa uzak dur diyorum. Sürekli anahtarımı, telefonumu Dezenfektanlıyorum. Para lazım. Salgın var. Ne olacak bilmiyorum

Ay bi de siz hiç sinirlenmiyorsunuz bu cevaplara sakin sakin cevaplıyorsunuz
Neden sinirleneyğm. İnsanlar farklılıkları kabul edemiyor. Daha anlatsam şaka yapıyorum zannederler. Mesela ben düğün, kına gecesi yapmadım. Gelinlik istemedim. Nikaha gelenlerin altınlarını almadım, geri çevirdim. İkimizin ailesinden de tek kuruş almadım. Bebek için herhangi bir hediye kabul etmedim. Eşimin anne babası ile hayatımda hiç telefonla konuşmadım, anne baba demedim. Bunları desem tuhaf gelir herkese. Dalga mı geçiyorsun derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…