Otel mi ev mi

Anam konu nasıl saptı. Kayınvalidemi kayınpederimi çok severim. Telefonda genel olarak kimse ile konuşmayı sevmem. Teyzelerim halam arkadaşlarım. Kimseyi düzenli aramam. Onlara özel değil yani. Çok şükür WhatsApp var. Bayramda vs akıllı telefonu olanlara mesaj gönderirim. Eşimin ailesi büyükbaş hayvancılıl yaptıpı için köyden çıkmıyorlar. 15 tane irili ufaklı hayvanları var. Benim evimi bırakın kendi kızlarına bile gitmezler. Hayvancılık sıkıntılı iş. Yaz tatilimiz 2 ay. 1 ayı mutlaka köyde geçiririz. 15 tatilde de en az 1 hafta gideriz. 16 yıldan beri her yaz her kış.

Kendi ailenizi aylardır görmemiş olsaydınız yine gitmez miydiniz... konu sahibi kendi ailesine giderdi bence

Kendi ailenizi aylardır görmemiş olsaydınız yine gitmez miydiniz... konu sahibi kendi ailesine giderdi bence

2 yildir gormedim ailemi, bu yaz icin plan yapip yapip bozuyorum,
cocuklarim 4 ve 7 yasindalar.
daha kucuk olsaydilar plan bile yapmazdim.
simdi kararsizim. Ucaga binmem gerekiyor veyahut da 24 saatlik arac yolculugu, ikisi de gozumde buyuyor.
bir de tabi gittigin yerde karantinada kalma zorunlulugun da eklenince cok kararsiz kaliyorum suan.

ben korona ile yasamaya alisacagiz ve normallestirecegiz diyen biriyimdir normalde,
ancak 1 yas alti bebek bence normallesmesin, o evinde izole yasasin.

dedigim gibi konu sahibi bence de tutarsiz,
ama ben yine de al cocugunu git onerisini veremiyorum.

Ay yemin et gerçek mi bu

Anladım. İyi bir çözüm olmuş.
Kv ye gidince nasıl uyuyacak. Koşu bandı varmı yaylada
limoncu28 kız koşş biz senin kadar iyi yapamayız "gelinlerine bi koşu bandı felan koysunlar restorana da yakın olsun banttan inip yemeğe giderler ebebeyin dediyin eşek değilse yapar ve daha bir sürü noktasız cümle" yazsana

Ay yemin et gerçek mi bu
Gerçek cidden. İş içinde bebek olunca bilinçaltı sürekli çalışıyor. Nasıl çözüm bulurum, nasıl uyuturum, nasıl yediririm. Bi de kahvaltı programımız var. Dışarı çıkacak gibi üzerimizi giyiyoruz ama balkona çıkıyoruz. Masa üzeri portatif mama sandalyemiz var. Onu balkonda sehpa üzerine koyuyoruz. Dışarıda yermiş gibi. Bi de balkondan aşağıya ekmek atıyoruz. Müsait bir alan. Gelsin martılar, kumrular, kargalar. Onları izlerken kaşık kaşık kahvaltı

Anlamadım

Konunun başındaki limoncu öğretileri köye gitmemek gerektiğini, yaşlı "ebebeyn" torunu görmeden ölürse yapılacak bişeyin olmadığını çünkü vadenin yettiğini, kayınailenin zaten düşünceli insanlar olarak köydeki eve gelin kızımız misafir gelecek diye bir oda eklemeleri gerektiğini, hem köyde bir restoran bile olmadığını canı başka yemek çekse ne yapılacağını ve bunun gibi birçok şeyi salık veriyordu. Tabi bu öğretileri üstümüze ham haliyle atıyor noktasız virgülsüz, biz artık bir zahmet kendimiz çözümleyip analiz edecez. Ben bu kadar edebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…