- 21 Kasım 2017
- 29.100
- 126.811
- 598
- Konu Sahibi mermaid2608
-
BEN: Yanınıza yedek kıyafet, ıslak mendil falan almadınız mı? Bebeğin üstünü değiştirip, koltuğu falan silip yolunuza devam etseydiniz. Emzirince susar sakinleşir zaten. Benim bebeğimde de aynısı olmuştu yola çıktığımızda. Sanırsın araba kusmuk gölüne döndü, siz de içinde boğulacaktınız.Yola çıktık. 50. Kilometrede ağızdan burundan fışkırarak kustu. Ne üst baş ne arka koltuk ne oto koltuğu kaldı. Korktu. Çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Mecbur geri döndük. Cinnet aşamasındayım.
kocalara üzülünmezzzzzzzzzzzzzzzzz bincerce kadın kocadan cekiyo bırak bi kac kadın da kocaları aglatsın
Geri döndü bile, çocuk kusmuş bahanesi bu.Tivoli yolculuk nasıl gidiyor? Sorun yok inşallah?
Yok artık ya. Ağam bizle eğlenir.Geri döndü bile, çocuk kusmuş bahanesi bu.
Siz yazın tatile de gidemezsiniz pandemi bitince. Çocuk kusuyor. Artık buyunceye kadar tatil yasakYola çıktık. 50. Kilometrede ağızdan burundan fışkırarak kustu. Ne üst baş ne arka koltuk ne oto koltuğu kaldı. Korktu. Çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Mecbur geri döndük. Cinnet aşamasındayım.
Görmedin mi geri döndüTivoli yolculuk nasıl gidiyor? Sorun yok inşallah?
Öyleymiş. Bebek kusmus. bir arkadaş yazmış da sonradan gördüm artıkGörmedin mi geri döndü
Tatil hariçSiz yazın tatile de gidemezsiniz pandemi bitince. Çocuk kusuyor. Artık buyunceye kadar tatil yasak
Kırk haramiler yolunu kesse daha inandırıcı olurdu.Geri döndü bile, çocuk kusmuş bahanesi bu.
bunu ilk yazacaktim da belki 75 yasindaki insanlar o kadar yolu gidip gelmek istemezler diye yazmamistim,
ama en oluru olan bu gibi yine de.
konu sahibine cok yuklenilmis ama ben sahsen o kadar kucuk cocukla 9 saatlik yola cikmazdim, zira o yol sen de bilirsin en az 4 saat daha uzar 12 saat olur. benim cocuklarla oyleydi en azindan, 5 saatlik yolu 8 saatte giderdik.
gerci 6 aylik cocugu okula goturdugunu duyunca gozlerim yerinden firlamadi degil.
o degil de konu sahibi neden ailesi ile yasiyormus, hic bir yerde yazildi mi?
yani aile ile yasamayi esi kabul ediyorsa burada yazilan yorumlar da yine sert bence, neticede iki kisi anlastiktan sonra neden sorun olsun ki, her zaman esitlik islemez bence.
Siz yazın tatile de gidemezsiniz pandemi bitince. Çocuk kusuyor. Artık buyunceye kadar tatil yasak
Demek ki çocuk yatay hareketliliğe karşı tepki veriyor.Tatil hariç
O zaman kusmaz
Artvine giderse kusuyor
Benimki de kusmustu, üstünüz başımız perişan oldu her şeyin ilki var işteayy ben o kusan bebemle gittim tatile ama memem sünerdi emzir emzir
sonra emzirme bitti eyvah dedik ne yapacağız ama çocuk da büyüdü kusmadı bir daha
Ailenizin sizde kalması da normal mi yani,koca kış boyu. Evleri mi yok bu insanların? Gelir 2 hafta kalırlar uzakta olursa amenna ama aylarca kalmak nedir? Korona demeyin gayet korona varken gelmiş insanlar,sonra gidemediler diyorsunuz geri. Gelirlerken de risk varmış zaten.Ailem kışın bizde kalır, yazın giderler. Dikkatli okuyun. Yani normalde mayıs haziran gibi evlerine dönerlerdi. Ama bu yıl gidemediler
Bakın eşyaları yüklerken çekmiştimSabah çıktık gidiyoruz yorumunu okurken hiç yola çıkmadığını tahmin ediyordum, yanılmadım.
Otelin iyi temizlendiğine eminseniz otel daha mantıklı bence deBebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Konu sahibi evlerine bile gitmek istemiyorken sizce evinde eş ailesini tüm kış ağırlar mi? Evlendikten sonra hic aramamis kayinvalide kayınpederi, sevmiyormus telefonda konusmayiAilenizin sizde kalması da normal mi yani,koca kış boyu. Evleri mi yok bu insanların? Gelir 2 hafta kalırlar uzakta olursa amenna ama aylarca kalmak nedir?
Eşinizin ailesi koca bir kışı sizde geçirse istermisiniz? Öte yandan çağırıyoruz gelmiyorlar diyorsunuzda insanlar nasil gelsinler ki kendi aileniz varken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?