- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.592
- 208
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Eşimin o hastaneye özel sigortasi olduğu icin o hiç ücret vermeyecekti. Bir de panik durumdaydık zaten corona olduk mu olmadık mı diye. Orada hallettik o yüzden.Başka hastaneye gitseydiniz keşke imkan dahilinde mi il olarak bilmiyorum gerçi ama.
biz saglikcilar nobetlerde yoğunluktan yemek yemeye afedersiniz tuvalete gitmeye vakit bulamayalim, gerçekten hasta kisiler ornek verebilmek için bu soğukta bir suru sira beklesin bazıları da gelsin yalan söyleyip test yaptırmayı teşvik etsin. yalniz dikkat edin bu öneriniz nedeniyle covidli hastalarla ayni sırada beklerken bile covid olabilir konu sahibi. o odaya girmesi bile risk farkında mısınız bilmiyorumCanım böyle bi durumda belirtim var diyin sırtımız ağrıyo hafif öksürük başladı falan diyin hemen yaparlar zaten ki yapıyolar da zaten.
Yahu her yorumunuzdan kötülük akıyor. Cidden bu kadar kötü müsünüzvalla bu kadar beklemisler yaza kadar daha beklesinler onun 75 yasında hayatı yasamıs ailesi mi yoksa senin daha gözünü yeni acmıs cocugun mu yetkini kullan ve gitmicem de bosver kaynana icin o kadar zahmete girilmezz
ozel aracinizla gidip insanlarla temas etmeyecekseniz bence baba evinde kalmakta sorun yok. gerci ev musait degilmis simdi okudum. en iyisi otel.cok dikkat edersiniz.Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
Tamam be ne kızıyosunuzEvet ama o zaman dürüst olmaları gerekir, Keyfe keder belirti oluşturmaları değil. Testi negatif çıkan, belirtileri olan ve MR ı pozitif çıkan bir sürü hasta var ona bakarsanız. Oldu da doktor uydurma belirtilere istinaden ilaç verdi, test negatif çıktı. O zaman hem doktorun hem başka bir hastanın hakkına girmiş oluyorlar. Özelde belli şartlardan dolayı yapılan test ile devlette yapılan aynı olmaz ki. Özeldeki sadece test isteyip geçebilir, ama devletteki öyle değil. Daha fazla zaman ayıracak, uzaktan da olsa muayene edecek, onun yerine gerçekten hasta olan biri muayene edilebilir.
Devlet Hastanesi'ne gidip biraz belirtiniz olduğundan bahsederseniz test yaparlar. Testin sonucu negatif çıkarsa o hafta daha da dikkat ederek kendinizi karantinaya alın ve hala belirti gostermiyorsaniz özel bir araba ile kimseye temas etmeden gidin ve orada kalın.Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
Tamam arkadaşım özür dilerim..sizin hakkınızı ödeyemeyiz gerçekten ben hata ettim tatsızlık çıksın istemembiz saglikcilar nobetlerde yoğunluktan yemek yemeye afedersiniz tuvalete gitmeye vakit bulamayalim, gerçekten hasta kisiler ornek verebilmek için bu soğukta bir suru sira beklesin bazıları da gelsin yalan söyleyip test yaptırmayı teşvik etsin. yalniz dikkat edin bu öneriniz nedeniyle covidli hastalarla ayni sırada beklerken bile covid olabilir konu sahibi. o odaya girmesi bile risk farkında mısınız bilmiyorum
hayretle okudum. bir insan bu dusunce bicimine sahip olmak icin neler yasamis olabilir? kendi anasina babasina da mi acimayacak o yasta olsalar diye dusundum.Yahu her yorumunuzdan kötülük akıyor. Cidden bu kadar kötü müsünüz
valla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum
Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Ebebeyin mi, inşallah yanlış okumuşumdur.valla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum
Doğrusunu unutturdu sağolsun.Ebebeyin mi, inşallah yanlış okumuşumdur.
estagfurullah olur mu. bir suru kisi demis bu yontemi o yuzden yazdim. sizin yazdığınızı alintilamis bulundum. her seyi gectim gerçekten o ortama girerek alacagi risk 10 kat daha fazla. ayrica semptom yokken test alinca hasta covid bile olsa zaten genelde test negatif geliyor.yani test pozitifse evet kesin covid ama test negatifse covid degil diyemeyiz. test yapılmamasının en büyük nedeni o. ben test yaptırdım covid degilim rahatça goruseyim denemez yaniTamam arkadaşım özür dilerim..sizin hakkınızı ödeyemeyiz gerçekten ben hata ettim tatsızlık çıksın istemem
estagfurullah olur mu. bir suru kisi demis bu yontemi o yuzden yazdim. sizin yazdığınızı alintilamis bulundum. her seyi gectim gerçekten o ortama girerek alacagi risk 10 kat daha fazla. ayrica semptom yokken test alinca hasta covid bile olsa zaten genelde test negatif geliyor.yani test pozitifse evet kesin covid ama test negatifse covid degil diyemeyiz. test yapılmamasının en büyük nedeni o. ben test yaptırdım covid degilim rahatça goruseyim denemez yaniselamlar sevgiler
Doğrudur aslında kötü niyetle dememiştim. Hani büyükler torunlarını görebilsin diye düşünmüştüm. Ama sağlıkçıların yükünü farkında olmadan göz ardı etmiş oldum ve sağlıkçılardan tekrar özür dilerim niyetim kötü değildi yani.estagfurullah olur mu. bir suru kisi demis bu yontemi o yuzden yazdim. sizin yazdığınızı alintilamis bulundum. her seyi gectim gerçekten o ortama girerek alacagi risk 10 kat daha fazla. ayrica semptom yokken test alinca hasta covid bile olsa zaten genelde test negatif geliyor.yani test pozitifse evet kesin covid ama test negatifse covid degil diyemeyiz. test yapılmamasının en büyük nedeni o. ben test yaptırdım covid degilim rahatça goruseyim denemez yaniselamlar sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?