Otel mi ev mi

Gitmezdim saniyorum.
Ben cok izole yasamiyorum sahsen, ama o kadar kucuk cocuklarim olsaydi risk almazdim.

Etme bulma dünyası limoncuk gün gelir devran döner sende kalbinin ekmeğini yersin elbet

Zor ya insanlar ne şartlarda yaşıyor Allah yardımcıları olsun. O yaşta sobayı nasıl yakıyorlar ülkede maddi durumu kötü insan çok..

Kendinize 14 gün karantina uygulayıp daja sonra özel araç ile gidebilirsiniz. Bu şekilde hem evde kalmış olursunuz hem de daha verimli vakit geçirirsiniz.

Siz madem evden çıkmadınız eşiniz gidip annesi babasını getirsin. Böylece risk ortadan kalkar. Bebekle gideceğinize göre kendi aracınız ile gideceksiniz. Siz gitmeyin onlar gelsin özel araçla
15 tane büyükbaş hayvanları var. Kayınvalidem hiç evime gelmedi. İnekler konusunda biraz takıntıları var

Kendinize 14 gün karantina uygulayıp daja sonra özel araç ile gidebilirsiniz. Bu şekilde hem evde kalmış olursunuz hem de daha verimli vakit geçirirsiniz.
Öğretmeniz. Evden çıktığımız sayılı. O da boş sokaklarda. Açık havada bile kimseyle görüşmüyoruz.

Evlerinde kalın diycem de,sanırım şartlar biraz zor bebekle...otel ve ev mesafesi çok mu?

Zor ya insanlar ne şartlarda yaşıyor Allah yardımcıları olsun. O yaşta sobayı nasıl yakıyorlar ülkede maddi durumu kötü insan çok..
Ben de gittiğimde çok şaşırmıştım. Maddi durumları çok çok kötü değil. Ama kıt kanaat cinsinden. Büyükbaş hayvancılık yapmaya çalışıyorlar. Ama yaşam şartları gerçekten çok zor ve onlar nasıl yaşıyorlar aklım almıyor. Şehre gelin desek küfür etmişiz gibi bakıyorlar

Aaa yok. Çok iyilerdir. Hiç bir şeye karışmazlar.Kendi annemle geçinemem zaman zaman ama eşimin annesi h karışmaz. Gürcü kökenlilee. Türk kayınvalideleri gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…