Otel önerilerinize ihtiyacım var??

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
arkadaşlar tatil için bodrum da önerebileceğiniz oteller neresi? Eylül sonu gibi gidelibileceğiz? araştırdım ama yorumlar baya kafa karıştırıcı. Sizin önerebileceğiniz memnun kaldığınız herşey dahil otel var mıdır?

ne beklediginiz ile ilgili bu.
mesela ben Turkbuku-Golturkbuku disina cikmayi sevmiyorum ve her sey dahil sistemi otellerden Turkiye'de nefret ediyorum bazi insan profilleri sebebiyle. butik oteller bana daha sempatik geliyor.

Pitahaya Kitchen var, kendi beachi var ve dunyanin en guzel kahvaltisina sahip. oneririrm.

Otel civarı çok gürültülü olmasın ama merkeze de yakın olsun yada çevresinde gezilcek yerler olsun istiyorum. Var mıki böyle bir otel. Söylediğiniz otelde güzel gözüküyor merkeze uzaklığı nedir

merkezden kasitiniz ne bilmiyorum. benim icin bodrum Turkbuku'dur, bu otel de turkbuku'nde

Bodrumu bilmiyorum ama mükemmel bir yerde mükemmel bir otel tavsiye edebilirim. Fethiye'de yel holiday resort. Herşey dahil fiyatı da uygun

Bodrumu bilmiyorum ama mükemmel bir yerde mükemmel bir otel tavsiye edebilirim. Fethiye'de yel holiday resort. Herşey dahil fiyatı da uygun
merkezden kasitiniz ne bilmiyorum. benim icin bodrum Turkbuku'dur, bu otel de turkbuku'nde

ŞEhir merkezinide gezmek istiyorum, yakınlıktan kastım oydu. Bodruma çok önce gitmiştim çok bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…