Otel!?

ba$latmasin tribine
ben olsam bi daha muhattab olmam

Otelden otele fark var.Biz de otele yemeğe gidiyoruz eşimle,kaliteli düzgün bir otelse sorun yok.Yemeğinizi yedikten sonra odaya çıkalım falan derse o zaman sıkıntı yani.Otele çağırmasının amacını öğren önce.Yemek yiyerek bir şeyler içmek mi,yoksa içip içip odaya çıkmak mı?

Otel de nasıl bir otel. Otelin restorantı ise ben bir sıkıntı görmem. Hayır niyeti o olan başka yere götürse yine oraya getirir konuyu. Çok güzel restorantı olan çok iyi oteller var.
Oteli biliyorum çokta müthiş bir yer değil ama fena da sayılmaz kendimi kötü hissetim yine de böyle bir teklif için erken otel absürt geldi

Peki sizce bunu Nasıl sorabilirim şuan birşey yazamıyorum kaldım resmen böyle

Odaya mı çağırdı anlamadım? Otellerin çok hoş barları ve restaurantları var oralara çağırdıysa sorun yok. Zorla odaya çıkartacak hali yok adamın.
Zorla birşey yapcak biri değil ama otel dedi şuan odayı kastetmiyordur herhalde bunu öğrenmek istesem ne sorup öğrenebilirim

Hic iyi birsey degil o kesin.. resmen acik ve net.

Peki sizce bunu Nasıl sorabilirim şuan birşey yazamıyorum kaldım resmen böyle
Bence sert tepki verme,önce bir niyetini anla.Kızarsan eğer sonradan lafı çevirir.Otelde kalacak mıyız,yoksa yemek yedikten sonra dönecek miyiz,ona göre yanıma kıyafet alayım de bence.Zarf at ona.Kalacağız derse tekmeyi bas,yok derse sorun yok,demek ki yemeğe çağırıyor sadece.

Siz araba dediyseniz yemek eşliğinde içmek değil olay.
Bu durumda otel sıkıntı

direkt kalacak mıyız derse de adamın öyle bir niyeti yoksa saçma olmaz mı ki ? bu defa kendini basitleştirmiş olur kız sanki ?
Seni denedim der o zaman da,en doğal hakkı bence.Ben olsam eğer adamın kötü bir niyeti yoksa söylerim.Kusura bakma niyetini anlamam gerekiyordu derdim :)

Oteli biliyorum çokta müthiş bir yer değil ama fena da sayılmaz kendimi kötü hissetim yine de böyle bir teklif için erken otel absürt geldi

Adamın niyeti farklı ise başka yere gitseniz yine der otele gidelim diye. Bende gidiyorum arkadaşlarımla sadece yemek için. Çok rahatsız olduysan başka yerde görüşelim de istersen. Ama böyle bir teklifte bulundu diye hemen kötü düşünme.

Ya inanın yeşil ışık vermiş olsam verdim derim ama hiç bir şekilde duYgusal birşey yaşanmadı aramızda henüz
$aka yaptim , inaniyorum size
olay acayiple$iyor
bu adam seni ne zannediyor da direk otele içmeye çagiriyor anlamadim
odayi kasteuidyorsa hiç sorgulama direk bas tekmeyi terbiyesiz

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin uuu beybi kalalım o zaman diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…