- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Yok hayır Araba konusu benim aklıma geldi o hiç arabayı kastetmemişti ama evet önce mekan olayını sorduMekan seçimi arabadan otele geçmişse, o iş yaş....
ba$latmasin tribineŞöyle açıklayım ilk önce bana sordu mekan fark eder mi diye bende dedim elbette eder nerede içiçez diye sordum. Mekanda içmeyiz dedi benimde aklıma arabada Boğaz'a karşı içmek geldi kız arkadaşlarımla da yaparız bunu. Yinele evet demedim dedim bazı problemler olur ama yine de olur dedim. Sonra otelde içeriz dimi dedi. Bende dedim ki saçma olmadı mı mekanda içsek daha mantıklı dedim. Dedi ki saçmalamak ne alaka tribe girme. Birşey yazmadım daha nedir yani bu.
Oteli biliyorum çokta müthiş bir yer değil ama fena da sayılmaz kendimi kötü hissetim yine de böyle bir teklif için erken otel absürt geldiOtel de nasıl bir otel. Otelin restorantı ise ben bir sıkıntı görmem. Hayır niyeti o olan başka yere götürse yine oraya getirir konuyu. Çok güzel restorantı olan çok iyi oteller var.
Peki sizce bunu Nasıl sorabilirim şuan birşey yazamıyorum kaldım resmen böyleOtelden otele fark var.Biz de otele yemeğe gidiyoruz eşimle,kaliteli düzgün bir otelse sorun yok.Yemeğinizi yedikten sonra odaya çıkalım falan derse o zaman sıkıntı yani.Otele çağırmasının amacını öğren önce.Yemek yiyerek bir şeyler içmek mi,yoksa içip içip odaya çıkmak mı?
Zorla birşey yapcak biri değil ama otel dedi şuan odayı kastetmiyordur herhalde bunu öğrenmek istesem ne sorup öğrenebilirimOdaya mı çağırdı anlamadım? Otellerin çok hoş barları ve restaurantları var oralara çağırdıysa sorun yok. Zorla odaya çıkartacak hali yok adamın.
Şöyle açıklayım ilk önce bana sordu mekan fark eder mi diye bende dedim elbette eder nerede içiçez diye sordum. Mekanda içmeyiz dedi benimde aklıma arabada Boğaz'a karşı içmek geldi kız arkadaşlarımla da yaparız bunu. Yinele evet demedim dedim bazı problemler olur ama yine de olur dedim. Sonra otelde içeriz dimi dedi. Bende dedim ki saçma olmadı mı mekanda içsek daha mantıklı dedim. Dedi ki saçmalamak ne alaka tribe girme. Birşey yazmadım daha nedir yani bu.
Bence sert tepki verme,önce bir niyetini anla.Kızarsan eğer sonradan lafı çevirir.Otelde kalacak mıyız,yoksa yemek yedikten sonra dönecek miyiz,ona göre yanıma kıyafet alayım de bence.Zarf at ona.Kalacağız derse tekmeyi bas,yok derse sorun yok,demek ki yemeğe çağırıyor sadece.Peki sizce bunu Nasıl sorabilirim şuan birşey yazamıyorum kaldım resmen böyle
Ya inanın yeşil ışık vermiş olsam verdim derim ama hiç bir şekilde duYgusal birşey yaşanmadı aramızda henüzsenden ye$il i$ik almistir ki o teklifi yapmistir diycem kizacaksin
demiyorum :)
gitme otele falan
Yok arabayı dile getirmedim ben öyle sandım ilkten. bence de sıkıntı şuan içim daraldı resmenSiz araba dediyseniz yemek eşliğinde içmek değil olay.
Bu durumda otel sıkıntı
Çok mükemmel bir otel değil ama fena da sayılmazBişeyler içmeye nedem otele çağırıyor lüx bir otelmi?
Valla bende bunun şokundayım şuanBu teklifi kolayca yapabiliyor olmasınaüzülürüm. Ne yapılacağı belli yani. İkilem mi yaşıyosun
Yok arabayı dile getirmedim ben öyle sandım ilkten. bence de sıkıntı şuan içim daraldı resmen
Seni denedim der o zaman da,en doğal hakkı bence.Ben olsam eğer adamın kötü bir niyeti yoksa söylerim.Kusura bakma niyetini anlamam gerekiyordu derdim :)direkt kalacak mıyız derse de adamın öyle bir niyeti yoksa saçma olmaz mı ki ? bu defa kendini basitleştirmiş olur kız sanki ?
Oteli biliyorum çokta müthiş bir yer değil ama fena da sayılmaz kendimi kötü hissetim yine de böyle bir teklif için erken otel absürt geldi
$aka yaptim , inaniyorum sizeYa inanın yeşil ışık vermiş olsam verdim derim ama hiç bir şekilde duYgusal birşey yaşanmadı aramızda henüz
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesinBence sert tepki verme,önce bir niyetini anla.Kızarsan eğer sonradan lafı çevirir.Otelde kalacak mıyız,yoksa yemek yedikten sonra dönecek miyiz,ona göre yanıma kıyafet alayım de bence.Zarf at ona.Kalacağız derse tekmeyi bas,yok derse sorun yok,demek ki yemeğe çağırıyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?