- 29 Nisan 2010
- 3.714
- 3.294
- 698
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Açık açık sordum cevap aynen böyleOtelin restorani ya da barina mi davet etti? Eger oyleyse ben giderim, ne var bunda.
Heralde otelde bi odaya kapanip icelim dememistir. Okadar hoduk olamaz.
Bence gayet açık ifade etmiş kendini, kaçarak uzaklaşŞöyle açıklayım ilk önce bana sordu mekan fark eder mi diye bende dedim elbette eder nerede içiçez diye sordum. Mekanda içmeyiz dedi benimde aklıma arabada Boğaz'a karşı içmek geldi kız arkadaşlarımla da yaparız bunu. Yinele evet demedim dedim bazı problemler olur ama yine de olur dedim. Sonra otelde içeriz dimi dedi. Bende dedim ki saçma olmadı mı mekanda içsek daha mantıklı dedim. Dedi ki saçmalamak ne alaka tribe girme. Birşey yazmadım daha nedir yani bu.
Hiç sorma inanın biraz kuyruk bile sallamış olsam size söylicem ama yok bir adım bile atmadım bunu dedi şimdi mesaj yazıcam salak Mıdır nedirne yalan söyliyim ben başta kötü niyetli düşünmedim.otellerin şık restoranları oluyor dışardan da gidip yemeğinizi yiyip içkinizi içebiliyorsunuz.öyle düşündüm . hadsize bak ya. ev müsait olsa eve davet edermiş. bu cürreti nerden buldugunu sor direk. sonra ağzına geleni söyle. bir dahada görüşme.terbiyesiz !
Hayir sen net sekilde sor once otelden kastin oda mi bar mi diye ondan sonra tepki goster yoksa YA BEN BARI KASTETTIM SENIN AKLIN NERELERDE der rezil olursunHala nedense onu belirtmedi açık açık sormama rağmen ama evet eve gitmeyiz dediğine göre otel odasın
Ayiya bak ya! Kibar ayi, yanlis anladiysan kusura bakma demeyi de ihmal etmemis.Açık açık sordum cevap aynen böyle
"Yani gidip bir mekanda içmektense rahat rahat içeriz diyorum ev müsait olsa eve davet ederdim senin için otelde içmemiz sorun mu eve gitmezdik diye düşündüm kusura bakma yanlış anladıysan"
Odayı kastetmiş şuan ağzının payını verdim lakin şuan bana trip atıyor neymiş ben onu yanlış anlamışım hahah ya yürü git Dicem en sonundaHayir sen net sekilde sor once otelden kastin oda mi bar mi diye ondan sonra tepki goster yoksa YA BEN BARI KASTETTIM SENIN AKLIN NERELERDE der rezil olursun
ve gayetAyiya bak ya! Kibar ayi, yanlis anladiysan kusura bakma demeyi de ihmal etmemis.
baya birşeyler yazdıktan sonra son cümlem " kusura baktım tabi daha fazla kırıcı olmak istemiyorum " oldu buna karşılık neymiş ben onu yanlış anlamışım öyle birşey ima etmezmiş seçenek sunmuş. Ya bıraksın hani nerde seçenek sunmuş çeviriyor lafıAyiya bak ya! Kibar ayi, yanlis anladiysan kusura bakma demeyi de ihmal etmemis.
Guvendigin biri mu yani yakin arkadasin mi yoksa sende gozu olan biri miOdayı kastetmiş şuan ağzının payını verdim lakin şuan bana trip atıyor neymiş ben onu yanlış anlamışım hahah ya yürü git Dicem en sonunda
Ya kendini kucultmene gerek yok kapat mevzuyu bi daha da gorusme o zaman bu konunun uzamasi senin acindan kotu tabii ki aklin nerelerdeye getirecek ne diyecekve gayet
baya birşeyler yazdıktan sonra son cümlem " kusura baktım tabi daha fazla kırıcı olmak istemiyorum " oldu buna karşılık neymiş ben onu yanlış anlamışım öyle birşey ima etmezmiş seçenek sunmuş. Ya bıraksın hani nerde seçenek sunmuş çeviriyor lafı
Açıkcası 5 senedir tanıdığım biri 5 sene öncede gözü vardı biliyorum ama hiç birşey yaşanmadı araya seneler girdi 3 kez görüştük herşey normaldı yani tabi ki yakın arkadaş olayı söz konusu değilGuvendigin biri mu yani yakin arkadasin mi yoksa sende gozu olan biri mi
neyini yanlış anlamışsın ?tabi canım daha ortada doğru düzgün bir ilişki bile yokken seni otel odasına davet etmesinde ne var ki? tövbe estağfirullah ya .doğru düzgün üsturuplu adam gibi mekan bulamamış mı başka. pek de aceleciymiş hadsizOdayı kastetmiş şuan ağzının payını verdim lakin şuan bana trip atıyor neymiş ben onu yanlış anlamışım hahah ya yürü git Dicem en sonunda
Hiç sorma Can'ım bak son konuşmamız buneyini yanlış anlamışsın ?tabi canım daha ortada doğru düzgün bir ilişki bile yokken seni otel odasına davet etmesinde ne var ki? tövbe estağfirullah ya .doğru düzgün üsturuplu adam gibi mekan bulamamış mı başka. pek de aceleciymiş hadsiz
Kesinlikle Can'ım o değil geçenlerde bir konu açmıştım ilişki kuramama sorunu diye bu herifle tabi ilişki kurulmazmış şuan tamamen olumsuz her yönüyle zaten işim olmaz aman Allahım iyi insanlar çıkarsın karşıma karşımızaBak densize.zaman harcama bununla canim...
Dedim "ben herşeyi doğru anladım, sen güzel anlattın " uyuyorum ben iyi geceler dedi tripli bu son konuşmaArkadaş Çakal galiba. Tahmin etmiştim sonunda sen yanlış anladın diyeceğini.
Hiç sormayın gerçekten insan hayret ediyorCesarete bak yem atiyo yersen yemezsen yanlis anladin sen beni. O giderken biz dönüyorduk.
Amin canim amiiinnn...yem atti sana yeseydin sorun yoktu.yemedinya yanlis anladin oldu.simdi sen bana sapik muamelesi yaptin diye trip atiyodur...Kesinlikle Can'ım o değil geçenlerde bir konu açmıştım ilişki kuramama sorunu diye bu herifle tabi ilişki kurulmazmış şuan tamamen olumsuz her yönüyle zaten işim olmaz aman Allahım iyi insanlar çıkarsın karşıma karşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?