Otel!?

ne yalan söyliyim ben başta kötü niyetli düşünmedim.otellerin şık restoranları oluyor dışardan da gidip yemeğinizi yiyip içkinizi içebiliyorsunuz.öyle düşündüm . hadsize bak ya. ev müsait olsa eve davet edermiş. bu cürreti nerden buldugunu sor direk. sonra ağzına geleni söyle. bir dahada görüşme.terbiyesiz !

Otelin restorani ya da barina mi davet etti? Eger oyleyse ben giderim, ne var bunda.
Heralde otelde bi odaya kapanip icelim dememistir. Okadar hoduk olamaz.
Açık açık sordum cevap aynen böyle
"Yani gidip bir mekanda içmektense rahat rahat içeriz diyorum ev müsait olsa eve davet ederdim senin için otelde içmemiz sorun mu eve gitmezdik diye düşündüm kusura bakma yanlış anladıysan"

Bence gayet açık ifade etmiş kendini, kaçarak uzaklaş

Hiç sorma inanın biraz kuyruk bile sallamış olsam size söylicem ama yok bir adım bile atmadım bunu dedi şimdi mesaj yazıcam salak Mıdır nedir

Ayiya bak ya! Kibar ayi, yanlis anladiysan kusura bakma demeyi de ihmal etmemis.

Hayir sen net sekilde sor once otelden kastin oda mi bar mi diye ondan sonra tepki goster yoksa YA BEN BARI KASTETTIM SENIN AKLIN NERELERDE der rezil olursun
Odayı kastetmiş şuan ağzının payını verdim lakin şuan bana trip atıyor neymiş ben onu yanlış anlamışım hahah ya yürü git Dicem en sonunda

Ayiya bak ya! Kibar ayi, yanlis anladiysan kusura bakma demeyi de ihmal etmemis.
ve gayet
baya birşeyler yazdıktan sonra son cümlem " kusura baktım tabi daha fazla kırıcı olmak istemiyorum " oldu buna karşılık neymiş ben onu yanlış anlamışım öyle birşey ima etmezmiş seçenek sunmuş. Ya bıraksın hani nerde seçenek sunmuş çeviriyor lafı

Ya kendini kucultmene gerek yok kapat mevzuyu bi daha da gorusme o zaman bu konunun uzamasi senin acindan kotu tabii ki aklin nerelerdeye getirecek ne diyecek

Guvendigin biri mu yani yakin arkadasin mi yoksa sende gozu olan biri mi
Açıkcası 5 senedir tanıdığım biri 5 sene öncede gözü vardı biliyorum ama hiç birşey yaşanmadı araya seneler girdi 3 kez görüştük herşey normaldı yani tabi ki yakın arkadaş olayı söz konusu değil

Odayı kastetmiş şuan ağzının payını verdim lakin şuan bana trip atıyor neymiş ben onu yanlış anlamışım hahah ya yürü git Dicem en sonunda
neyini yanlış anlamışsın ?tabi canım daha ortada doğru düzgün bir ilişki bile yokken seni otel odasına davet etmesinde ne var ki? tövbe estağfirullah ya .doğru düzgün üsturuplu adam gibi mekan bulamamış mı başka. pek de aceleciymiş hadsiz

Hiç sorma Can'ım bak son konuşmamız bu
baya birşeyler yazdım buna sonra son cümlem " kusura baktım tabi daha fazla kırıcı olmak istemiyorum " oldu buna karşılık neymiş ben onu yanlış anlamışım öyle birşey ima etmezmiş seçenek sunmuş. Ya bıraksın hani nerde seçenek sunmuş çeviriyor lafı

Cesarete bak yem atiyo yersen yemezsen yanlis anladin sen beni. O giderken biz dönüyorduk.

Arkadaş Çakal galiba. Tahmin etmiştim sonunda sen yanlış anladın diyeceğini.

Amin canim amiiinnn...yem atti sana yeseydin sorun yoktu.yemedinya yanlis anladin oldu.simdi sen bana sapik muamelesi yaptin diye trip atiyodur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…