- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
HahahhaEşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesinuuu beybi kalalım o zaman diyebilir.
Kızlar sordum sordum açık açık sordum cevap gelirHahahha
Ama ne bileyim ben olsam zarf atardım ya.Otele atmaksa amacı en azından bunu anlamış olur konu sahibi.Zaten adamın öyle bir niyeti yoksa kalalım demez herhalde,yoksa der mi? Bilemedim
amanınKızlar sordum sordum açık açık sordum cevap gelir
konuyu takibe alırsak gelir canım yoksa gelmiyor.girip bakmak lazım konuya.neden sordun kiKızlar şuan buraya yaZdığımda bildirim geliyor mu hepinize
Şimdi YaZıcam aşağıya şuan yazıyor çünkü hepiniz görün diye dedim Can'ımkonuyu takibe alırsak gelir canım yoksa gelmiyor.girip bakmak lazım konuya.neden sordun ki
Açık açık sordum cevap aynen böyleHahahha
Ama ne bileyim ben olsam zarf atardım ya.Otele atmaksa amacı en azından bunu anlamış olur konu sahibi.Zaten adamın öyle bir niyeti yoksa kalalım demez herhalde,yoksa der mi? Bilemedim
yuuhhhAçık açık sordum cevap aynen böyle
"Yani gidip bir mekanda içmektense rahat rahat içeriz diyorum ev müsait olsa eve davet ederdim senin için otelde içmemiz sorun mu eve gitmezdik diye düşündüm kusura bakma yanlış anladıysan" tövbeler olsun kızlar :ad şuan sinirden güldüm ya Ajajaj çok güzel bir cevap yazmak istiyorum buna ama bağırarak değil sert ve nazik cevap ne yazabilirim
Zaten gitmicem içime sinse buraya yazıyor olmadım iyi ki de yazmışım çok teşekkür ederim hepinizeotele gideriz dimi demis
ben ortada icki yemek gibi bir davet gormedim
ne sandiysa ...sakin gitmeyin
Yukarda yazdım okuyun lütfen bence çokta yemiz niyeti yokCagirdigi otele bagli, duzgun restoranti cafesi bari oldugu icin tercih ediyo olabilir koylulugun luzumu yok hemen sapik damgasi vurma
Otel odasinda mi yani?Açık açık sordum cevap aynen böyle
"Yani gidip bir mekanda içmektense rahat rahat içeriz diyorum ev müsait olsa eve davet ederdim senin için otelde içmemiz sorun mu eve gitmezdik diye düşündüm kusura bakma yanlış anladıysan" tövbeler olsun kızlar :ad şuan sinirden güldüm ya Ajajaj çok güzel bir cevap yazmak istiyorum buna ama bağırarak değil sert ve nazik cevap ne yazabilirim
Bencede tövbe ya hahaha şimdi cevap yazıcamyuuhhh
Otelin restorani ya da barina mi davet etti? Eger oyleyse ben giderim, ne var bunda.kızlar biri sizi otele içmeye davet etse ne düşünürsünüz? Ve daha önce de görüştüğünüz biriyse bu yani tanıdığınız biriyse ?? Nolur acil yorumunuzu yapın
Açıkcası şuan biraz da sinirlendim ne bileyim çok iğrendim yani ben mi kötüye yorumluyorum bunu ? Daha önce hiç bir şekilde böyle bir yaklaşımı olmadı gayet düzgün hoşlandığını belli etti ve ben daha bir adım bile atmadan böyle birşeyle karşılaştım
Hala nedense onu belirtmedi açık açık sormama rağmen ama evet eve gitmeyiz dediğine göre otel odasınOtel odasinda mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?