Otel!?

bak bence sen de ki otelin barında mı içeceğiz yoksa rstorantı mı var de.. ben orayı bilmiyorum da merak ettim yaz bakalım ne diyecek.. en mantıklısı bu ? ağzını ara emin ol ona göre davran bence . bize de haber ver merak ettim çok

Otele, şehre ve duruma bağlı. Burda otele kahvaltıya yada akşam yemeğine daha şık hoş diye gidersin.. Lobide kahve içmeye mi çağırıo, restaurantına mı adam orda kalıyo da daha mı ucuz bir ton sorusu var bunun...

Sen her ne olursa olsun hayır de.. Zaten seninle görüşmek isteyen kafede kahve de içer, dürümcüde dürüm de yer.. Sen onun bu otel demesine olur dersen, emin ol ki, gittiğinde otel rezervasyonunu yaptırır ya da sorar oda müsaitliğini..

Hahahha
Ama ne bileyim ben olsam zarf atardım ya.Otele atmaksa amacı en azından bunu anlamış olur konu sahibi.Zaten adamın öyle bir niyeti yoksa kalalım demez herhalde,yoksa der mi? Bilemedim
Açık açık sordum cevap aynen böyle
"Yani gidip bir mekanda içmektense rahat rahat içeriz diyorum ev müsait olsa eve davet ederdim senin için otelde içmemiz sorun mu eve gitmezdik diye düşündüm kusura bakma yanlış anladıysan" tövbeler olsun kızlar :ad şuan sinirden güldüm ya Ajajaj çok güzel bir cevap yazmak istiyorum buna ama bağırarak değil sert ve nazik cevap ne yazabilirim

yuuhhh

Cagirdigi otele bagli, duzgun restoranti cafesi bari oldugu icin tercih ediyo olabilir koylulugun luzumu yok hemen sapik damgasi vurma

Otel odasinda mi yani?

Otelin restorani ya da barina mi davet etti? Eger oyleyse ben giderim, ne var bunda.
Heralde otelde bi odaya kapanip icelim dememistir. Okadar hoduk olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…