Otel!?

Kaliteli bütün otellerin lobisinde icecek servisi yapilir. Otelde kalmasan bile restoranlarina, kafe ve barlarina girip yiyip icebilirsiniz. Ben otelcilik mezunuyum. Mesela Taksim'in göbeginde isim vermeyeyim bir otelde uzun süre calistim. Otelin girisindeki cafe Ma.... Bazen otelden cok kazanirdi. Gittigimiz tüm yerlerde dinlenip soluklanmak icin rastgele bir kafeye girmektense en yakin otele gideriz. Lobide veya kafe de oturup dinlenir temiz tuvaleti falan kullaniriz. Bakin bütün kaliteli otellerde cay saati olur. Yani pasta, kurabiye, cay, sandvic falan yersin. Bizde canli piyano müzik bile olurdu. Otellerden bu kadar korkmayin. Sadece konaklamadan kazanamadiklari icin yiyecek icecek gelirine önem verirler. Sizi davet eden kisi belki güzel ve kaliteli bir ortama davet etmek istemistir sizi. Otelin kapisindan girip direk odaya cikma olayi yok. Iceride cesit cesit restoran kafe vardir.

Bencede otele cagirmasinda bir sakinca goremedim.Ben lux bir otelde calisiyorum cafe ,restoran ve barlari cok guzel gayet kaliteli.Illa otelde kalmaniz gerekmiyor.Sirf bir seyler icmeye gelenler cafesini kullananlar cok var.

Hayır ben ona araba düşüncemi dile getirmedim kendim böyle düşündüm yani ilkten öyle sandım. Mekanda içmeyiz diyince ben zaten başta yer fark ediyor tabi ki dedim. İyi ki de araba konusunu da dile getirmedim yani gerçekten çok utanmıştır eminim çünkü rezil bi durum

İlk buluşma değil kendisini 5 senedir tanıyorum araya yıllar girmişti yani görüşüyorduk eskiden de ve son Zaman'larda 3 defa görüşmüştük

Yanlış anlamada yeni tanıdığın biriyle içki içmek istersen böyle olur sonu daha tanimiyosun bile ne içkisi
Kendisini 5 senedir tanıyorum araya yıllar girmişti ve son Zaman'larda tekrar görüşmeye başladık inanın o yüzden konuyu açtım çünkü hiç böyle birşey beklenmezdi ondan ailesini bile tanıyorum

kısıyle asla gorusmeyın telefonunu acmayın ısrarla mesaj yazarsa benı bıdaha rahatsız etmezsem sevınırım deyın

Aslında kişiyi ne kadar tanıdığına bağlı. Artık oteller kadın atma yeri olmaktan çıktı. Bir yemek, bir çay, eğlence mekanına dönüştü. Nezih bir otelde güzel bir yemek yenilebilir. Ama kiminle olduğuna bağlı dediğim gibi.

Otel derken otel içinde güzel bir resterant mi ? Canlı müzik falan mi ? Yoksaaa salaş biyerde otel odası falan mi?
Bakış açısı farklı olabilir. Daha önceden alkol muhabbeti olmuştur samimisiniz ve ilgi duyuyirsa güzel his bir yere seni davet etmesi kaba değil bence ama gel otele içelim ben irda kalicam misali olursa farkli

Ya bende sinirlenirdim... kafe mi kalmadi da otele çagiriyor ?
Gitme bence ve tepki göster

Çok teşekkür ederim otel güzel bir otel baktım. Lakin işin içinde konaklamada var bu yüzden ben olaya pek sıcak bakmadım cevabımını da verdim dün gece

Konaklamada varsa işin içinde gerçekten çirkin bir teklif.
Bence sizin o içki mevzuları falan toptan çirkin ..

Sizde arabada içelim demişsiniz çocuk değiliz yani iki yetişkin kafaları güzel olunca nerelere gidebilir mevzu az çok tahmin edebiliyoruz ..
Bence ağırdan alın,sonucta daha yenisiniz cesaret edememeli böyle seyi söylemeye..
Şahsen benm 10 senelk sevglm bile kolay kolay beni otele davet edemez ..

Klas bir otelin lobisi olabilir pekala,daha önceden falsosunu görmediğim biriyle kötü düşünmem

onun otelde içelim teklifi sizin arabada içelim teklifinizden daha masum geldi.Arabada içip arabayı olduğu yere bırakmayacağınıza göre o şekilde kullanacaksınız değilmi?iki kişi kafayı bulacak olan trafikteki diğer canlara olacak, bari otele gidinde içkinizimi içiyorsunuz kalıyormusunuz napıyorsanız yapın

Ya o araba mevzusu tamamen yanlış anlaşıldı ben dile getirmedim arabayı ilkten kendim öyle sandım o otel diyene kadar ki bir ilişkinin içine bile girmemiştik daha ve 5 senedir tanıdığım biriydi bunu diyen

Ben arabada İçel'im demedim ben öyle düşündüm o otel diyene kadar kendi içimde yer fark eder dedim başta zaten mekan olursa daha iyi olur dedim hatta sonra mekan demeyince benim aklıma araba geldi ama ona bunu söylemedim o otel dedi sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…