- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Hiç sormayın gerçekten mide bulandırıcı
hadsiz pislik..bu nasil denir ki gecenin sonunda da odaya geceriz diye ya..
iyi yapmissin okkali bide kufur savursaydin keske.
Hayır ben ona araba düşüncemi dile getirmedim kendim böyle düşündüm yani ilkten öyle sandım. Mekanda içmeyiz diyince ben zaten başta yer fark ediyor tabi ki dedim. İyi ki de araba konusunu da dile getirmedim yani gerçekten çok utanmıştır eminim çünkü rezil bi durumSen araba deyince karşılık olarak otelde içmek çok absürd olmamış. Çünkü arabada ya çok yakın arkadaşlarınla ya da sevgilinle içebilirsin bana kalırsa. Onun dışında herhangi sıradan bir erkeğe arabada içelim demek arabada yakınlaşma çağırır diye düşünüyorum. Bir de açıkçası içmek kısmına takıldım. O kadar içtim ama hiç sıradan arkadaşlarımla buluşma amacım içmek olmadı. Yine içmek kafa bulmak anlamına da gelir bunu sadece çok yakın arkadaşlarımla veya sevgilimle yaptım. Özel bir ilişkin olmayan insanla görüşmek istiyorsan önce nerede buluşacağına veya oturacağına karar verirsin, zaten alkollü mekan seçiyorsanız illa ki içilecektir ama 'içmek' için buluşma yeri konuşmak dediğim gibi kafa bulmak anlamına da ulaşacağı için birbiriniz için çok samimi veya özel insanlar olmadığınız sürece karşı tarafa avam gelip cesaret verebilir. Ben onun otel cesaretini buradan aldığını düşünüyorum. Dediğim gibi, arabaya alternatif olarak otel demiş. İlk hatayı sen yapmışsın.
Ona bu izlenimi verip böyle bir karşılık aldıktan sonra açıkçası onun kafasında çizdiğin seni kolay kolay değiştiremeyeceğinden daha fazla muhatap olmazdım ben olsam.
Arabada boğaza karşı kız arkadaşlarınla veya sevgilin olursa içmeye devam etmeni öneririm. Herhangi bir insanla yapılacak şey değil.
İlk buluşma değil kendisini 5 senedir tanıyorum araya yıllar girmişti yani görüşüyorduk eskiden de ve son Zaman'larda 3 defa görüşmüştükbence ilk buluşmada içmek baştan saçma zaten. bu şekilde hoşşandığı veya birşeyler düşündüğü kızı içmeye davet eden cidd ibirşey düşünmüyordur. benim de biraz hoşlandığım bi çocuk vardı buluşma teklif etmişti, sonra taksimde bara çağırdı gecenin bi körü. niye gideyim ki içip sarhoş olacak sırnaşacak belli değil mi? öyle başlayacak ilişki olmaz olsun
Kendisini 5 senedir tanıyorum araya yıllar girmişti ve son Zaman'larda tekrar görüşmeye başladık inanın o yüzden konuyu açtım çünkü hiç böyle birşey beklenmezdi ondan ailesini bile tanıyorumYanlış anlamada yeni tanıdığın biriyle içki içmek istersen böyle olur sonu daha tanimiyosun bile ne içkisi
kızlar biri sizi otele içmeye davet etse ne düşünürsünüz? Ve daha önce de görüştüğünüz biriyse bu yani tanıdığınız biriyse ?? Nolur acil yorumunuzu yapın
Açıkcası şuan biraz da sinirlendim ne bileyim çok iğrendim yani ben mi kötüye yorumluyorum bunu ? Daha önce hiç bir şekilde böyle bir yaklaşımı olmadı gayet düzgün hoşlandığını belli etti ve ben daha bir adım bile atmadan böyle birşeyle karşılaştım
Yer ve bakış açısı önemli size katılıyorumOtele de bağlı. Lüx otellerin otelden ayrı restoranları oluyor, oyleyse cekinmezdim.
Çok teşekkür ederim otel güzel bir otel baktım. Lakin işin içinde konaklamada var bu yüzden ben olaya pek sıcak bakmadım cevabımını da verdim dün geceKaliteli bütün otellerin lobisinde icecek servisi yapilir. Otelde kalmasan bile restoranlarina, kafe ve barlarina girip yiyip icebilirsiniz. Ben otelcilik mezunuyum. Mesela Taksim'in göbeginde isim vermeyeyim bir otelde uzun süre calistim. Otelin girisindeki cafe Ma.... Bazen otelden cok kazanirdi. Gittigimiz tüm yerlerde dinlenip soluklanmak icin rastgele bir kafeye girmektense en yakin otele gideriz. Lobide veya kafe de oturup dinlenir temiz tuvaleti falan kullaniriz. Bakin bütün kaliteli otellerde cay saati olur. Yani pasta, kurabiye, cay, sandvic falan yersin. Bizde canli piyano müzik bile olurdu. Otellerden bu kadar korkmayin. Sadece konaklamadan kazanamadiklari icin yiyecek icecek gelirine önem verirler. Sizi davet eden kisi belki güzel ve kaliteli bir ortama davet etmek istemistir sizi. Otelin kapisindan girip direk odaya cikma olayi yok. Iceride cesit cesit restoran kafe vardir.
Sakin gitmeHaklısınız bu teklifi sevgilim yapsa geri çevirmez acayip mutlu olurdum. Ama kendisiyle henüz daha duygusal birşeyin içine bile girmeden bu teklifi pekte masum göremedim açıkcası şuan şaşırdım kafam karıştı
Ya o araba mevzusu tamamen yanlış anlaşıldı ben dile getirmedim arabayı ilkten kendim öyle sandım o otel diyene kadar ki bir ilişkinin içine bile girmemiştik daha ve 5 senedir tanıdığım biriydi bunu diyenKonaklamada varsa işin içinde gerçekten çirkin bir teklif.
Bence sizin o içki mevzuları falan toptan çirkin ..
Sizde arabada içelim demişsiniz çocuk değiliz yani iki yetişkin kafaları güzel olunca nerelere gidebilir mevzu az çok tahmin edebiliyoruz ..
Bence ağırdan alın,sonucta daha yenisiniz cesaret edememeli böyle seyi söylemeye..
Şahsen benm 10 senelk sevglm bile kolay kolay beni otele davet edemez ..
Ben arabada İçel'im demedim ben öyle düşündüm o otel diyene kadar kendi içimde yer fark eder dedim başta zaten mekan olursa daha iyi olur dedim hatta sonra mekan demeyince benim aklıma araba geldi ama ona bunu söylemedim o otel dedi sonradanonun otelde içelim teklifi sizin arabada içelim teklifinizden daha masum geldi.Arabada içip arabayı olduğu yere bırakmayacağınıza göre o şekilde kullanacaksınız değilmi?iki kişi kafayı bulacak olan trafikteki diğer canlara olacak, bari otele gidinde içkinizimi içiyorsunuz kalıyormusunuz napıyorsanız yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?