- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Öğrendim ne yazık ki yolun sonunda oda varmış niyeti o yöndeymiş. Haddini de bildirdim zaten açık açık düşüncelerimi söyledimYa de ki. O otele disardan restoran icin musteri aliyolarmiymis sordunmu bari de o zaman onun niyeti oda ise derki biz oda tutucazya zaten almak zorundalar diycek
Öğrendim ne yazık ki yolun sonunda oda varmış niyeti o yöndeymiş. Haddini de bildirdim zaten açık açık düşüncelerimi söyledim
Bak iyiki sormussun demekki supelebmekte hakliymissin. Aman boyle insanlarla isin olmasin hic. Ohh agzinin payinida almis senden iyi yapmissin.Öğrendim ne yazık ki yolun sonunda oda varmış niyeti o yöndeymiş. Haddini de bildirdim zaten açık açık düşüncelerimi söyledim
kızlar biri sizi otele içmeye davet etse ne düşünürsünüz? Ve daha önce de görüştüğünüz biriyse bu yani tanıdığınız biriyse ?? Nolur acil yorumunuzu yapın
Açıkcası şuan biraz da sinirlendim ne bileyim çok iğrendim yani ben mi kötüye yorumluyorum bunu ? Daha önce hiç bir şekilde böyle bir yaklaşımı olmadı gayet düzgün hoşlandığını belli etti ve ben daha bir adım bile atmadan böyle birşeyle karşılaştım
En dürüst yorum bu olmuşElimizde yorum yapabilmek için yeterince veri yok
Eğer hoşlanmadığım biriyse vay sapık derim, benim de gönlümün olduğu biriyse ay ne klas erkek derim
kızlar biri sizi otele içmeye davet etse ne düşünürsünüz? Ve daha önce de görüştüğünüz biriyse bu yani tanıdığınız biriyse ?? Nolur acil yorumunuzu yapın
Açıkcası şuan biraz da sinirlendim ne bileyim çok iğrendim yani ben mi kötüye yorumluyorum bunu ? Daha önce hiç bir şekilde böyle bir yaklaşımı olmadı gayet düzgün hoşlandığını belli etti ve ben daha bir adım bile atmadan böyle birşeyle karşılaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?