Otel!?

Ya de ki. O otele disardan restoran icin musteri aliyolarmiymis sordunmu bari de o zaman onun niyeti oda ise derki biz oda tutucazya zaten almak zorundalar diycek
Öğrendim ne yazık ki yolun sonunda oda varmış niyeti o yöndeymiş. Haddini de bildirdim zaten açık açık düşüncelerimi söyledim

Öğrendim ne yazık ki yolun sonunda oda varmış niyeti o yöndeymiş. Haddini de bildirdim zaten açık açık düşüncelerimi söyledim

hadsiz pislik..bu nasil denir ki gecenin sonunda da odaya geceriz diye ya..
iyi yapmissin okkali bide kufur savursaydin keske.

O hayat benim dizisi geldi aklıma.. O da bugün yayınlandı bu Arda yok mu, otelin barında içki içtiler sonra kızı sarhoş etti odaya çıkardı sonrası malum.. Yazık oldu Zeynep'e.. Bide para bıraktı ya çıkarken..

Yani masum değil :)

Ne olursa olsun namuslu turk kizi gitmez arkadas otel de niymiş kafeye gidin

Arabanın içinde boğaza karşı içmek nedir ya? Bu otelde içmekten daha mı makul birşey? Ayyaşlar gibi.

İlk buluşmada içki içmeye götüren erkeğin niyeti bozuktur bence. İlk buluşma değilse de onca bar ney varken otele götürmesi niyetinin bozuk olduğunu gösterir bu da bence. Ama otelin özel bi barı vardır ünlüdür falan o zaman jest yapmak istemiş olabilir ki e tabi bu da bence...

Sen araba deyince karşılık olarak otelde içmek çok absürd olmamış. Çünkü arabada ya çok yakın arkadaşlarınla ya da sevgilinle içebilirsin bana kalırsa. Onun dışında herhangi sıradan bir erkeğe arabada içelim demek arabada yakınlaşma çağırır diye düşünüyorum. Bir de açıkçası içmek kısmına takıldım. O kadar içtim ama hiç sıradan arkadaşlarımla buluşma amacım içmek olmadı. Yine içmek kafa bulmak anlamına da gelir bunu sadece çok yakın arkadaşlarımla veya sevgilimle yaptım. Özel bir ilişkin olmayan insanla görüşmek istiyorsan önce nerede buluşacağına veya oturacağına karar verirsin, zaten alkollü mekan seçiyorsanız illa ki içilecektir ama 'içmek' için buluşma yeri konuşmak dediğim gibi kafa bulmak anlamına da ulaşacağı için birbiriniz için çok samimi veya özel insanlar olmadığınız sürece karşı tarafa avam gelip cesaret verebilir. Ben onun otel cesaretini buradan aldığını düşünüyorum. Dediğim gibi, arabaya alternatif olarak otel demiş. İlk hatayı sen yapmışsın.
Ona bu izlenimi verip böyle bir karşılık aldıktan sonra açıkçası onun kafasında çizdiğin seni kolay kolay değiştiremeyeceğinden daha fazla muhatap olmazdım ben olsam.
Arabada boğaza karşı kız arkadaşlarınla veya sevgilin olursa içmeye devam etmeni öneririm. Herhangi bir insanla yapılacak şey değil.

bence ilk buluşmada içmek baştan saçma zaten. bu şekilde hoşşandığı veya birşeyler düşündüğü kızı içmeye davet eden cidd ibirşey düşünmüyordur. benim de biraz hoşlandığım bi çocuk vardı buluşma teklif etmişti, sonra taksimde bara çağırdı gecenin bi körü. niye gideyim ki içip sarhoş olacak sırnaşacak belli değil mi? öyle başlayacak ilişki olmaz olsun

Tecavüz edecek degil ya istemiosan yapmazsin kendine mi güvenmiyorsun anlamadim ki kucuk kiz cocugu degilsen sayet neyden cekiniosun :)

Lüks ve şık otellerin restoranları, kaliteli barları oluyor ama buna rağmen kabul etmezdim. Sanırım nişanlıyken sadece restoranına yemeğe gidebilirdim, o da öğlen ya da ikindi vakti.
Niyeti belli sapığın, bas tekmeyi gitsin.

Yanlış anlamada yeni tanıdığın biriyle içki içmek istersen böyle olur sonu daha tanimiyosun bile ne içkisi

Yanlış anlamada yeni tanıdığın biriyle içki içmek istersen böyle olur sonu daha tanimiyosun bile ne içkisi

yorumları henüz okumadım ama hiç iyi düşünmem.
alkollü araç kullanmak istemiyor su kurnazı, sinirlenirdim.

otel yerine direk odada içelim deseymiş niyeti zaten belli canım daha bize sormana gerek yok

otelin durumu ve yeri önemli. bizde şehrin tam ortasında birkaç otel var restaurantlı mesela.orada çay kahve içilir kahvaltı yapılır.böyle bir yerse sorun yok ama uzak bir otel veya odaysa amacı hayatta gitmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…