Otel!?

Amin canim amiiinnn...yem atti sana yeseydin sorun yoktu.yemedinya yanlis anladin oldu.simdi sen bana sapik muamelesi yaptin diye trip atiyodur...
Ya ben de ilkten kötü düşünmüyüm dedim buraya yazdım konuyu niyet ortaya çıkınca tabi öyle geri dönüş yaptı aynen Can'ım

Gelirken kırbac setimide getireyimmi diye sorsaydın! Densize bak, cafeleri restoranları sumu basmış otele davet ediyor!
Hiç sormayın ben ani çıkış vermiyim dedim ama baya bir iğrençleşti niyetini sizin sayenizde güzelce açığa çıkardım ya gururluyum şuan

Şu cücük beyinliler de her kuşun eti yenmez bir anlayamadılar ya.
Helal olsun sana.
Bunları bu kadar hadsiz yapan şeylere kişilere gelde kızma. Ne bileyim hani Ergenken eve gelsene film izleriz mesajları bi komikti Güler geçerdik. Ama bu seferki çok başka yaşını almış İnsanlar böyle teklif yapınca midem bulanıyor ki başıma ilk defa böyle birşey geldi otel olunca korktum açıkcası var bir şeylik dedim çıktı işte :) Allahım görüyor gönlümüz temizse demek ki koruyor bizi

Otel De bi oda mı yoksa restorant bölümü mü bar bölümü mü? Yani direkt odaya çağırıyorsa olmaz tabi ama pahalı bir otel de bişeyler yiyip içmekse ben uça uça giderdim.

Otel De bi oda mı yoksa restorant bölümü mü bar bölümü mü? Yani direkt odaya çağırıyorsa olmaz tabi ama pahalı bir otel de bişeyler yiyip içmekse ben uça uça giderdim.
İşin ucu otel odasına gidiyormuş ne yazık ki öğrendik hayaller hayatlar işte başkasına yem atar şimdi

Zorla birşey yapcak biri değil ama otel dedi şuan odayı kastetmiyordur herhalde bunu öğrenmek istesem ne sorup öğrenebilirim
Peki sizce bunu Nasıl sorabilirim şuan birşey yazamıyorum kaldım resmen böyle
Ya de ki. O otele disardan restoran icin musteri aliyolarmiymis sordunmu bari de o zaman onun niyeti oda ise derki biz oda tutucazya zaten almak zorundalar diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…