- 20 Kasım 2018
- 14.196
- 53.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
sorulmaz emin olun rahat olun.iyi tatillerHanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
Bence kalsın tabii ama daha önce evlilik cüzdanı laflarını duyduğum için emin olamadım. Yukarıda bir üye kendilerinden istediğini söylemiş ama otele göre değişiyor herhalde talepleri.Otelden otele degisir.. ama iki bekar insan nedenbi arada kalamasin?
Evet otele gore degidir ama nadirdur yani. Buarada erkek bir arkadas mi erkek arkadas mi:)Bence kalsın tabii ama daha önce evlilik cüzdanı laflarını duyduğum için emin olamadım. Yukarıda bir üye kendilerinden istediğini söylemiş ama otele göre değişiyor herhalde talepleri.
29-36.Yas kac ve gitmek istenilen yer neresi ?
Mesela Eskisehirde pansiyonlarda soruyorlar.Buyuk oteller sormuyordur diye dusunuyorum.
Cinsiyeti erkek olan bir arkadaşEvet otele gore degidir ama nadirdur yani. Buarada erkek bir arkadas mi erkek arkadas mi:)
Hanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
Haha ama niye ayni oda? Yanlis anlamada.. daha ucuz olsun diye mi?Cinsiyeti erkek olan bir arkadaş
Erkek arkadaşım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?