Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iki yıldır otellerde çalışan biriyim güvenlikle ilgili sorularınız çok normaş ben bile başka bi otelde kalsam tedirginleşiyorum dünyanın binbir türlü hali var. Otellerde odanızın 2 yedek anahtarı resepsiyonda durur ama bu otelin kendi güvenliği ve diğer olaylar içindir anahtarı kaybetmeniz vs gibi otel kendi markasına zarar vermemek için yedek anahtarları güvenli insanlara teslim edecektir. Odaya girdiğinizde de arkadan kitlediğinizde bi problem olmaz ve yine bazı otellerde evlerde olan kitleme zinciri gibi şey oluyo halkaya taktıgımız varsa öyle kitleyebilirsiniz ben otele girdiğimde odanın her yerine bakarım kamera vs varmı diye buda benim kuruntum odayı kitlediğiniz halde kuruntu yapıypsanız odalarda küçük masa yada oturma pufları oluyo onları çekin kapının arkasında gece biri girmeye kalktı diyelim ses çıkartır yada sabah bakarsınız yerinden oynamış mı diye