Otelde kalmaktan korkmak

Evet gezmek icin ama oyle gece hayati parti falan degil de daha cok turistik ve kulturwl bir gezi:) iste camiler carsilar vapur turlari falan :)

Anladım o zaman erken donersınız dedigin gıbı.. Canım ülkem de otelde bile tedirgin kalıyoruz ne hale getirdiler be kadın olmak her anlamda zor işte

Anladım o zaman erken donersınız dedigin gıbı.. Canım ülkem de otelde bile tedirgin kalıyoruz ne hale getirdiler be kadın olmak her anlamda zor işte

Aynen ben de bunu dusundum. Kadin olarak turkiyede her olasiligi dusunmek zorundayiz. Sadece subat ayinda 47 kadin katledilince geriye pek bi secenekte kalmiyor zaten.

Aynen ben de bunu dusundum. Kadin olarak turkiyede her olasiligi dusunmek zorundayiz. Sadece subat ayinda 47 kadin katledilince geriye pek bi secenekte kalmiyor zaten.

Allah korusun. 6 ay yasamıssınız zaten az cok bilirsiniz buraları. Iyı eglenceler :)

Öğretmenevi ve polis evlerinde de katabilirsiniz normal vatandaş da kalabiliyor mesela biz Şişli öğretmen evinde kaldik

Öğretmenevi ve polis evlerinde de katabilirsiniz normal vatandaş da kalabiliyor mesela biz Şişli öğretmen evinde kaldik
Öğretmenevinde kalınıyor fakat polisevinde sivil kalamıyor. Emniyet mensubu, kamu görevlisi ya da emniyet mensubunun referans olduğu ve onaylanan Kişiler kalabiliyor sadece.

Hiç çıkışta ödeme olur mu? Asla kabul ederler mi?
Rezervasyonunuzu yapın, girişte de odeyin.
Korkmayın, hicbirsey olmaz.
Hatta isterseniz arkası asma kilitli odalar var, araya araya onlardan bulabilirsiniz.
Ben çokça defa otelde kaldım, hatta bir kere Ankara'da ulusta bir otelde kaldım (otel mi kerhane mi belli değildi,kapıda iş bekleyen travestiler vardı, iki yan binası pavyondu
Ama oralari bilmediğim için önceden ödeme yapmıştım. Onda bile en kotu rahatsız edici durum yaşamadım, düşün :KK49:

Öğretmenevinde kalınıyor fakat polisevinde sivil kalamıyor. Emniyet mensubu, kamu görevlisi ya da emniyet mensubunun referans olduğu ve onaylanan Kişiler kalabiliyor sadece.
Anladım biz devlet memuru olduğumuz içn aldılar demek polisevine

Hiç elestiremiyorum. Ülke manyak ve sapiktan gecilmediginden anneciginiz tedirgin olmuş.
Merdiven altı bir otele gitmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
İnternette kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin.
İyi tatiller. ;)

Hiç çıkışta ödeme olur mu? Asla kabul ederler mi?
Rezervasyonunuzu yapın, girişte de odeyin.
Korkmayın, hicbirsey olmaz.
Hatta isterseniz arkası asma kilitli odalar var, araya araya onlardan bulabilirsiniz.
Ben çokça defa otelde kaldım, hatta bir kere Ankara'da ulusta bir otelde kaldım (otel mi kerhane mi belli değildi,kapıda iş bekleyen travestiler vardı, iki yan binası pavyondu
Ama oralari bilmediğim için önceden ödeme yapmıştım. Onda bile en kotu rahatsız edici durum yaşamadım, düşün :KK49:
Ulusta kaldysan tamamdir :)

Kaliteli ve büyük bir otele gidin içiniz daha ferah olur. Odada oldugunuz surece kapınızı kilitlersiniz. Bende aynı tedirginlikler i yasıyorum malesef. Akşamları uyumadan önce kapının kilidini ceviriyorum.

otelden korkma kısmı cok sacma
otelden cıkıs yaparken odeyın ucretı

Bir çok kadın dünyanın her yerine tek başına iş seyahatine gidiyorlar, doktorlar kongrelere. Bir şey olmaz. Merak etmeyin.

Adı sani bilinmeyen otellerde kalmayın yeter oralarda her bişey oluyo. Ama zincir oteller gerçekten evinden daha güvenilir ☺

Oteli iyi araştırın her otele güven olmaz . Kuytu köşede değil de daha nezih bir otel seçin.
Neticede bir anahtar da onlarda oluyor temizlik havlu çarşaf değişimi vs. İçin.

Antalya’da koskoca lüks otelde tam bikinimi giyecekken yakalandım temizlikçi kadına allahtan kadındı diyorum destursuz daldı odaya.

Bu arada bahşiş verme zorunluluğun yok kendini şartlama , adamların görevi o yapmaları gerekeni yapıyorlar. Sana eşlik etmek odanı göstermek ve odana kadar refakat etmek zorunda sonuçta odaya girince tanıtım yapıyor.

Back
X