- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Yok tabii ki getirmesin, ben de çok hoşlanmam, evin içinde kendi isteğimle oturmadığım bir insanın zırt pırt gelmesini de, kardeşini getirmemeye ikna etmenin bir yolu var mı onu bilmiyorum.pisliğini toplasa da getirmesin ne münasebet ya.
Yok tabii ki getirmesin, ben de çok hoşlanmam, evin içinde kendi isteğimle oturmadığım bir insanın zırt pırt gelmesini de, kardeşini getirmemeye ikna etmenin bir yolu var mı onu bilmiyorum.
Pofudukum, ben seni anlıyorum, çok zor günler geçirdin ama kardeşin durumunu suistimal ediyor. Senin hır gür istemediğini, sadece kendi içinde kalmak istediğini bildiği için giderim ha diyor.bi dahakine "bokunu çıkardın yeter" demeyi düşünüyorum.
Pofudukum, ben seni anlıyorum, çok zor günler geçirdin ama kardeşin durumunu suistimal ediyor. Senin hır gür istemediğini, sadece kendi içinde kalmak istediğini bildiği için giderim ha diyor.
Bırak gitsin, annen arayıp sorduğunda bilmiyorum gelmedi eve bugün de, annen onu arasın, ne demek eve gitmemek diye, bak bir daha gidiyor mu?
21 yaşında kendi bulaşığını toplamaktan erinen adam bakkala kadar gider anca merak etme.
Bende önceden abimle kalıyodum eve erkek arkadaşlarını getirirdi bende sinir olurdum içki içerdi saçmalardı sızardı sorumsuzluk yapardı yani
bence siz olayi anlamadiniz muhtemelen kizda erkek kardesine kendiside gencler yada ergenler ve abisi eve resmen kiz atmis haliyle kizda rahatsiz oluyor oteki odada abisi ve sevgilisi asna fisne yaparken
yok tabi farkindayim benim yorumum egreti duruyo ama canim aslında benim kizdigim gecenin bilmem kaçında otele mi gitsem diye açması bu başlığı..bir tek bana mı sacma geldi
Benim annem de böyle, ablama kızsa siz neden böyle oldunuz der, bana kızsa siz neden böyle oldunuz der, onlar kafalarında ikiyi bir ediyorlar.annem dedi ki ben geçen onu aradım hiçbir şey söylemedi vay benim çocuğum yalan söylüyor ben size hiç yalan söylemedim siz niye böyle oldunuz.
yani mutfakta sigara içiyor olabilirim de niye yine çoğul olduk?
yok la... ergen yuvası olmuş burasıyok la telefonum yanımdaydı. kahve yapmaya geldim masaya koydum o zaman oldu. onlar gittikten sonra.
dinlemiyor. "sevgilim gelecek" diyor, "neden" diyorum, "çünkü neden gelmesin" diyor, "ama neden gelsin" diyorum kalkıp gidiyor. sonra kız geliyor bunlar odasına geçiyorlar. sabah beni kardeşim işe bırakıyor kız evde uyuyor sonra akşam bi geliyorum tezgah yığılı. bi şey de diyemiyorum kız evde.
geçen hafta işi bıraktım. kendi sorunlarım da var zaten. hani öyle kavga gürültü de çekecek durumda değilim şu an.
Huzursuz olmanızda çok haklısınız.
Ateş barut yani yanyana durmaz
Bu kızın ailesi falan yok mu ya ne işi var sizde ?
Bu arada kardeşiniz kaç yaşında ?Onunla konuşsanız evine gitmesi için ricada bulunsanız olmazmı ?
Dinlemez mi sizi !Huzursuzluğunuzu dile getirin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?