- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Valla yorumlara şaştım kaldım. Saldırır gibi yorum yazanlar var...
Konu sahibi ben sizi haklı buldum.ben olsam bende rahatsız olurdum.. Hani 1,2 yapılmasını anlayışla karşılardım ama fazlasına izin vermezdim...
Eğer konuşmak istemiyorsanız arkadaşım davet etti ona geçiyorum sizde rahat edin deyip çıkın bence.imkanınız da varsa. Kafanız rahat olur.
Hakkaten yakın bir arkadaşınız yok mu?
Bu kardes 21 yasinda degil mi. E bende 22 yasindayim. Ondan pay biciyorum da..
Ne o cekip gitmek ulasamamak falan. Ergenligini uzun donem mi yapiyor bu arkadas. Ailenize soyleyin bitsin. Size bu kadar hassas davraniliyor mu?
Anladım..hakkınızda hayırlısı olsun umarım kısa sürede atlatırsınız..şu aralar o kadar yakın yok.
ben biraz zor sıkıntılı bi dönemden geçtim ve geçmekteyim, yani genel olarak uzun zamandır biriyle çok yakın olmaya tahammülüm yok.
insan sevmiyorum bu aralar özetlemek gerekirse.
Anladım..hakkınızda hayırlısı olsun umarım kısa sürede atlatırsınız..
Ben aileme söylemezdim zira bu kardeşimi gammazlamak olur diye.çekip giderdim ama tavır da almazdım..kolaylıklar diliyorum..
Bu mevzuda pek hasas olmadiklarindan, size danismadiklarindan vs sikayetcisiniz. O halde bu konu aranizda hassasligin gudulmedigi bi durum olsun. Istisnaniz olsun. Sizin restiniz olsun. Sizin kirmizi cizginiz vs olsungerektiğinde bana da hassas davranılıyor evet.
canim ozaman şöyle motive et otel odasi muhtemelen senin odan kadar kapini kitle keyfine bakmağa çaliş başkalari için keyfini bozma üzme ama tavırlı davran rahatsiz olsun kiz ozaman rahat hissetmezse durmaz pek
Bu mevzuda pek hasas olmadiklarindan, size danismadiklarindan vs sikayetcisiniz. O halde bu konu aranizda hassasligin gudulmedigi bi durum olsun. Istisnaniz olsun. Sizin restiniz olsun. Sizin kirmizi cizginiz vs olsun
Ailenize bildirin. Ya da en temizi size gelip giden uzak bir akraba yatiya kalsin o bildirsin.
bence en son komşular bildirecek asıl kıyamet o zaman kopacak.
Aileniz bu durumda cok mu tepki gosterir?
Çare uzak akraba yada komsu teyzeler :/tabi ki gösterir. tahmin edemiyorum.
yani öyle çok mutaasıp bi aile değiliz ama bazı konular sert sınır. bu da onlardan biri. her şeyden önce yalan söylüyoruz.
Çare uzak akraba yada komsu teyzeler :/
O zaman size otel yolu gozukuyor. Belki kardesiniz sizi anlar bu durumda.uzak akraba olayı zor, burda yok onlar da.
komşu teyzeler söylerse de dediğim gibi kıyamet kopar.
O zaman size otel yolu gozukuyor. Belki kardesiniz sizi anlar bu durumda.
benim anlamadığım sen bizden ne istiyorsun? Buradan? Seni köle gibi kullanıyorlar. Buradan kulaklarını mı çekelim ne yapalım? Şu yazdıklarınızdan sonra böylesi bir kardeşi bende kullanırım ne ki yani. Vur ensesine al ekmeğini.cuma hastaneden geldim yattım, akşam beni arıyor kızla eve geliyorlarmış yemek yapacakmışım. kalktım yaptım yediler odaya geçtiler. ben de bulaşıkları yıkadım.
valla bunları mesele etmiyorum elime yapışmıyor da, ne bileyim, rahat değilim.
benim anlamadığım sen bizden ne istiyorsun? Buradan? Seni köle gibi kullanıyorlar. Buradan kulaklarını mı çekelim ne yapalım? Şu yazdıklarınızdan sonra böylesi bir kardeşi bende kullanırım ne ki yani. Vur ensesine al ekmeğini.
Kardesinle konussana durumunu. Psikolojik durumunu, yasadiklarinin seni cok yiprattigini, yalnız kalmak bir sure rahat etmek istediğini, kızla kişisel sorunun olmadığını kim olsaydı bu şekilde hissedeceğini vs. Anlar heralde ?
Yerinde olsam söylerdim aileme.
Burası Türkiye, ne olaylar oluyor. Felaket tellalı gibi olucam ama ya abisi olayı duysa ve kardeşine kötü birşey yapsa...
Hadi 1 gün kaldı velev ki öğrenmedi. Ama uzun süredir kalıyormuş. Öğrenme ihtimali yüksek!
Ailene söyle derim, kardeşin kızarsa kızsın, 21 yaşında bekar bi baba olmaya razı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?