Otizim anneleri gücüm tükendi lütfen

Diyetle yol kat ettiğinizin kanısına nasıl vardınız peki? 1 aydır da özel eğitime gidiyormuş ya onun katkısıda olmuş olabilir mi mesela hiç düşündünüz mü?
Ama şimdi ablasının elini tutuyor gidiyor 2 saaten fazla bahçede takılıyor balkondan bakıyorum sürekli kuzenleriyle ablasıyla oyun oynuyor onlarla az da olsa konuşmaya başladı kuzenleri ablası bana hep bugün bize şöyle dedi su kelimeyi söyledi diyorlar her gün yeni bir kelime cikiyor ağzından bir yildan fazladır tuvalet eğitimi veriyordum ama bir türlü ogrenmiyordu şu an onu da öğrendi tuvaleti gelince çiş yapicam kaka yapicam demeye başladı ve kendisi tuvalete gidiyor şortunu indiriyor bu kadar mucizeye şahit olmuş biri olarak benim gibi önceden umutsuzluğa kapılan anneler vardır mutlaka bende öyleydim çünkü ama diyet ve takviyeyle çok yol kat ettim ve bunu söylememek bencilik olurdu o yüzden paylaşıyorum ki başka annelerde faydalansin diyet önce zor gibi duruyor bende diyordum nasıl yapicam her gün ne yemek vericem çocuğa ama çocuktaki değişimleri gördükçe devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…