- 16 Nisan 2025
- 25
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi hayat kadar
Mrb arkadaşlar otizimli olduğunu düşündüğüm bir çocuğum var nerdeyse 3 yaşına giricek konuşmuyor cümle kurmuyor sadece su icicem tek cümlesi bu onun dışında bana anne diyor babasını görünce baba diyor bay bay yapıyor bzn o da biz soyleyince bu kadar konuşması göz teması var çağırınca bakıyor eskiden bakmıyordu doktora götürdük TVyi sıfırlayın dedi öyle yaptığımızdan beri biraz kendine geldi ama bazı şeylere çok takıntılı oluyor banyoya tuvalete çok giriyor ne kadar söylesem de çocuklarla dışarda pek oynamıyor yanlız takılıyor çocuklarda dışarda bırakamıyorum bir bakiyorum duvara tirmaniyor tehlikeli olduğunu anlamıyor bulduğu her şeyi ağzına koyma peşinde babasını diyorum bu çocuk farklı birşeyler var özel eğitime verelim ama beni dinlemiyor abartiyorsun bizim sulalede bütün çocuklar geç konuşuyor falan diyor sadece konuşma değil takıntıları var diyorum ama anlatamıyorum zor ikna ettim bayramdan sonra çocuk nöroloji ye goturucem ama son zamanlarda intgramda detox videoları çok karşıma çıkıyor özel kil varmış ve bir takım bitkisel ilaç otizime iyi geldiği çocukların iyileştiğini söylüyorlar bir sürü de olumlu yorum var ama bu devirde insan yorumlara da guvenemiyor sizin aranızda kullanan olumlu ya da olumsuz sonuç alan var mı durumum iyi olsa hiç sormadan direk alır kullanırdım ama durumum iyi değil kenarda zor günler için iki üç altın vardı bu kıl dedikleri ilaçlarda baya pahalı ama ise yarıyor da altınları bozdurup alırdım cvblarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler