Otizm DEHB davranış bozukluğu

Bacım yanlış anlama ama hiperaktivite ilaçsız anlatılmıyor diye biliyorum. Benim oğluma concerta verdi doktor ama oğlumda sadece hiperaktivite yok ki, dürtü bozukluğu davranış bozukluğu , hiperaktivitesi yavaşladı concerta 27 mg ile ama davranış bozukluğuna çaresizim değil, 2 hafta önce psikiyatriste gittik , doktor baktı concerta sadece hareketleri daha bir yavaşlatıyor ama anormal davranışlar hala aynı, olaya diğer açıdan baktı şimdi dürtü ve davranış bozukluğu için hap verdi fakat dedi ki ben uzmanım , oğlundan karmaşıklık tam çözüm için bir profesör doktorun muhakkak bakması şart. Ve randevu aldık haftaya gideceğiz. İnşallah. Sana şu lakabını söyleyeyim. Oğlun davranış bozukluğu ya da dürtü kontrol edememe gibi durumu yoksa en hafif hiperaktivite ilacı ile bile onu yavaşlatır ve uzun süre kullandıktan sonra yavaşça bıraktırabilirsiniz doktora danışarak elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…