• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTİZM KORKUSU

serappppppppp

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Kızlar merhaba benim 7 buçuk aylık kız bebeğim var kızıma ismiyle seslendiğim zaman dönmüyor mesela 5kez seslendiğim zaman 4.donuyo yada bakmıyor hiç ama bu genel olarak oyun oynadığı zaman yada başka birşeye daldığı zaman oluyor çok gülec bir bebek göz teması var herkese güler kucak sever ce oynamaya bayılır emekler agular çok değil ama hiç yokta değil mesela odadan çıkınca ağlar yabancıya gidince ağlar beni ister yada odadan çıkınca ona seslendiğim zaman döner ismine ama yinede çok korkuyorum ekran önceden veriyordum ama çok şık değil şuan vermiyorum 6aylikkdn ismiyle seslendigim zaman bakiyordu büyüdükçe ilgisi etrafa oyuncaklara arttı bu yüzden mi böyle oldu ne olur birşey yazzin çok korkuyorum gün içinde bellki bin kere kızıma sesleniyorum

İsmiyle çok cagriyorsan duyarsizlasmis olabilir ayrıca bişey dalınca bakmaması da normal bence şuan keyfini çıkart herşey yolunda gibi duruyor

Back