• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otizm korkusu

yaniben0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
48
Merhaba, 7,5 aylık bir bebeğim var şimdiye kadar tüm gelişim basamaklarını zamanında tamamladı ama bazen kafam çok karışıyor çocuğu otizm teşhisi almış anneler yardımcı olurmusunuz

Yapabildikleri
Bıbıldama
Göz teması
İsmine bazen bakıyor bazen bakmıyor
Anne nerde baba nerde dediğimde dönüp bakıyor
Bazen çığlık atar bazen atmaz sessiz kalır

Olumsuz gördüklerim

Ellerini sürekli aç kapa yapar aynı zamanda tel bir ayağını çevirir heyecanlanınca bunu daha hızlı yapıyor ve aynı zamanı O yapıp hoh hoh diye nefes alıyor

Merhaba, 7,5 aylık bir bebeğim var şimdiye kadar tüm gelişim basamaklarını zamanında tamamladı ama bazen kafam çok karışıyor çocuğu otizm teşhisi almış anneler yardımcı olurmusunuz

Yapabildikleri
Bıbıldama
Göz teması
İsmine bazen bakıyor bazen bakmıyor
Anne nerde baba nerde dediğimde dönüp bakıyor
Bazen çığlık atar bazen atmaz sessiz kalır

Olumsuz gördüklerim

Ellerini sürekli aç kapa yapar aynı zamanda tel bir ayağını çevirir heyecanlanınca bunu daha hızlı yapıyor ve aynı zamanı O yapıp hoh hoh diye nefes alıyor
Benim de oğlum on aylık her gün acaba bir şey var mı diye paronoyak oldum bu İnternet gerçekten çok kötü ismine benim kide her zamana bakmıyor del del der bu demeye çalışıyor o kadar bilinçli tek kelimes yok şarkı duyar duymaz götü başı ayrı oynar işaret etmeye başladı ama bilerek değil her şeye işaret ediyor

Back
X