Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
efege cok sevindim bu habere arastir derim yani denemde buyuk fayda var belki bir sebep olabilir yavrularimizin iyilesmesinde insallahh sen bize haber verirsin bakalim insallah ise yarar yavrunda da..

arkadaşlar bende burda biorezonansla ilgili birkaç araştrıma yapınca , oglumda uygulamaya karar verdim.2 seans bitti en onemli sonuc ise oglumda inek sütü ve buğdayın alerji yaptıgı candida ve bir adette parazit olduğu tespit edildi.gaps diyeti uygulanmasını öneriyor dr tedavi boyunca.

gaps diyetini uygulamak çok zor uygulayabilirsen ne mutlu , nerde götürüyorsun biorezonansa maliyeti ne kadar tahliller falan . Diyet çok zor

gaps diyetini uygulamak çok zor uygulayabilirsen ne mutlu , nerde götürüyorsun biorezonansa maliyeti ne kadar tahliller falan . Diyet çok zor
evet ben daha yeni baladım.süt diyeti ayın 5 inde 1 ay olacak ve bende gluten diyetine başlıcam.
tahlil 400 tl seanslar 150 tl.

kizlar benim kizim takipte biliyorsunuz iyi gelismeloer oluyormus kizimda ilerlemeler goruyorlarmis cok sukur insallah hersey iyi olucak bakalim ..

dün bi olay çok canımı sıktı benim oğlum yaşına göre iri bi çocuk şuan daha 3 yaşını doldurmadı ama en az 4 gibi duruyo geçen yaz oğlumu hergün apartmanın bahçesine indiriyodum apartmandaki gereksiz insanlar sürekli soruyodu konuşuyomu diye biraz iri olduğu için konuşmamasını garipsiyolardı dünde hava iyiydi aşağıda doaşıyoduk adamın biri gelgi pğlumu sevdi tam ayrılıyoduk ki çocuğu üniverstye götürüyomusunuz fln dedi bende şaşırdım çünkü biz durumdan kimseye bahsetmemiştik bende niye dedim işte orda özürlü çocukları götürdükleri bi bölüm var sizin çocuğun kulakları duymuyo ya kulağına bişey takıyolar konuşmasıda açılır fln dedi benim oğlumun kulakları duyuyo ayrıcada konuşuyo zaten dedim ama çok üzüldüm biz kimseyi tanımıyoruz ama maşallah herkeş bizi izliyomuş meğer biz kimsenin bişeyini konuşmayız ama meğer gereksiz boş insanlar herkesi gözetleyip dedikodu yapıp duruyomuş yazık.tabi konuşa konuşada anca bunu uydurabilmişler.benim oğlumda böyle bişey var diyelim olabilirde ama ben cahil bi insan değilim senin söylemene ne gerek var ben zaten götürürüm oğlumu hayır belki kendince iyiy bişey yapıyo ama söyleme tarzı hiç hoş değildi

kizlar benim kizim takipte biliyorsunuz iyi gelismeloer oluyormus kizimda ilerlemeler goruyorlarmis cok sukur insallah hersey iyi olucak bakalim ..

Çok sevindim ay ışığı. Ne gibi gelişmeler olmuş örnek verir misin?
Sende farketmiştin geçenlerde söylüyordun. İnşallah hızlı bir şekilde güzel gelişmeler olur.
Allah şifalarını versin inşallah.

Evet Sevv söyleme tarzı da hoş değil, seni takip etmeleri de hiç hoş değil. Boş insanlar kişilerle uğraşır. Bütün gün toplanıp dedikodu yapıyorlar sanırım. Hastalıklar sıkıntılar dertler bizim sınavımız, bu tür durumlarda çevrenin bize karşı tutumu da onların sınavı. Sen hiç kafanı takma. Çocuğun için uğraşıyorsun. Bizim bir amacımız var. Bunlar boş amaçsız cahil insanlar. Kendi mutsuzluklarının farkında değiller milleti çekiştirip duruyorlar. Allah islah etsin. Hiç takma cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler.

sevv canim uzme kendini miletin agzi totrba degilki buzesin gereksiz sozunu bilmeyen insanlar cok etrafimizda.benimde komsular biliyor cunki servisle gidip geliyo ondabn yoksa ben sadece konusamadigindan gonderiyrz deimistim ama cok uzuluyorym o servis gelip gittikce icim sizliyor gozlerim doluyo napalim buda bizim sansimiz vede kaderimizmis ama unuttursun rabbim cocuklarimizin zihn fikiri hafizasi ve dilleri acilsin insallahh rabbim insallahh

nil mil nerdesin kiz ..yoktun kac gundur ozletme kensdini arkadasim..canim benim kzin gozleri birkere masallah iyi bakmaya basladi algizsi biraz daha fazlalasti guzel oyun oynamaya yavasta lolsa basladi ve sesini baya yukseltmeye basladi birsey isterken neboilim yavas yavas sokulcez insallahh..zaten ogretmeniylede ayin 14 de konusmamiz var bakalim hayirli haber vede daha guzel sozler duymak istegimiz canim..senin yavrudan nehaber iyi oldumu biraz ..ha bu arad ayin 9 nda dr gidecez buyuk ihtuimal kan felan alicaklar tam bilgim yok ya umarim zaman bizlere ve sizlere burdaki butun arkadaslarima guzel haberler mudeli haberler getirir insallah..

Canim haklısın işler yoğun olunca yazamıyorum ama okuyorum burayı devamlı. Çok sevindim kuzum benim inşallah daha güzel gelişmeler, çok güzel haberler paylaşırsız bizimle. O daha çok küçük açılmaya başlamış daha da çok gelişecek konuşmaya başlayınca iletişim alanında herşey daha kolay olacak.
Bizde grip olduk iyileşmeye çalışıyoruz bayağa ağır geçti bu seferki öksükür iştahsızlık yorgunluk var haftasonu geçmezse başka bir doktora götüreceğim oğlumu. Biz daha diğer testleri yaptıramadık şu hastalık geçsin birsürü de ilaç içiyor yavrucum. İnşallah iyi haberler duyarız duyururuz.

sevgili arkadaşlar bu gün 2 nisan otizm farkındalık günü.o kadarkötü hissediyroum ki kendimi.depresyonamı girdim diye düşünmeye başladım.dha önceleri daha güçlü h,ssediyordum kendimi.ama son zamanlarda parka felan gidince yada oğlumun
yaşıtı çocukları görünce daha çok üzülmeye başladım.balki doğru değil yaptığım.başka anne babaların hiç uğraşmadığı şeyleri biz aylarca uğraşıyoruz.gerçekten içim yanıyor.bazen kendimi çaresiz hissediyorum.inancım olmasa gerçekten insan herşeyi yapabilir.hayatım bittimi benim artık diye sorguluyorum.ne yapıcagımım bilem,yorum.içimden avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum.yavrumu kurtarmak istiyorum.hiç bir şey yapamıyormuşum gibi geliyor.elimden bir şey gelmiyor.hayatta hep mücadelerle bir yere geldim.çok küçük bir yerden imkansızlıklar içinden sıyrılıp okudum.öğretmen oldum işimi yapıyorum.35 yaşındayım şu ana kadar istediğim herşeyi başarabileceğime inandım ama burdsa çok çaresiz hissediyorum kendimipsikiyatrıya gidip ilaç kullanmak istemiyorum.namazımı kılmaya çalışıyorum.allaha sığınıyorum.ama genede güçsüzüm..bunları yazarak siziüzmek istemyorum.konuşabileceğim yada tam anlamıyla beni anlayabilecek en doğru insanlarsizsiniz. beni anlayın lütfen.

smaal canim inan su satirlari yazarken gozlerim doldu otizm denince dtuafa oluyorum ,bende cok uzuldum icim yandi sabahalara kadar uyumadim hep dua ettim ediyorum nolucak yavrum diye ama elimiozden duadan baska birsey gelmiyor sunu ogrendim kendim yipraninca yavruma bir faydam olmuyormus onun ivcin guscliu olmamiz lazim arkadasim allah buyuk diyip yolumuza devam insallah hersey iyi olucak rabbimin sayesinde..

Satırlarını gözlerim dolarak okudum. İnan bende hayattan bir tat almadan yaşıyorum. Eskiden neşe dolu, pozitif, herkese moral dağıtan biriydim şimdi durgun, düşünceli, huzursuz bir insan oldum. 38 yaşındayım 48 gibi hissediyorum. Psikolojik olarak yıprandık. Çalışıyorum ama bir amacım yok. Geleceği göremiyorum. Hep dua ediyorum. İnşallah iyi olur, inşallah düzelir diye. Ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum tüm engellere rağmen mücadele ediyorum. Bizde kendimizi bırakırsak bu yavrularımızı kim korur kollar, birşey öğretir. İnsan bir yaşa kadar kendi için, çocuğu olduktan sonra onun için yaşarmış. Sakın kendini yanlız hissetme. Bizde senin gibi bazen dibe vuruyor bazen en ufak gelişmede umut doluyoruz. Duanı namazını eksik etme. Allah kimseye taşıyamayacağı bir yükü vermez. Kime bir sıkıntı verdiyse mükafatını da verir. Bende diğer çocuklarla kıyaslıyorum. Aslında yanlış olan bu. Kendine bir uğraş, hobi bul. Oğlun uyurken, hobinle uğraş öyle önemli birşey değil yani çiçek yetiştir. Sula böyle şeyler. Güçlü ol arkadaşım. Kadınlar güçlüdür anneler daha da güçlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…