- 16 Mart 2013
- 767
- 1.808
- 313
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.081
benım kızım 9 aylıkken basladı ızlemeye 16.cı ayına kdr 16 aylıkken farkettım bıraz daha gec kalsam dahada beter olcaktı cok sukur 5 aydır hıc ızletmıom baya ılerleme kaydettım hala ınatcılıgı devam edıyor ızlerı tam olarak gıtmedı uzerınden dr lar hep yuvarlak konusuyorlar var yada yok dıyemem bence hıc dr ye gıdıp moralını bozma 14 ay cok erken bılınclı kelımelerıde varmıs cok fazla ılgıyle daha da ıyı olur uzulme allah kolaylık versın canmİnsallah canim rabbimbutyn yavrularimiza sifa versin.Burdan hepimizin yavrularinin bunu yendigini okurum.anne olunca insan cok pimpirikli oluyor.ama borseyde varsa gec kalmak istemiyotum.cevabin icin cok tesekkur ederim
ıcınde kalmasın tabı gotur gene gozlemle cocugunu sureklı dr bı cok soru yoneltıyor allahm butun evlatları korusun ınsCok saol canim evet bizde kapattik tv surekli disari ciartiyorum.daha da iyi olacak insallah.gozleri cok daliyor aslinda onun İcin goturecektim norologa bunlar da tuz biber oldu
benım kızım tv ızlerken seslenıyodum bakmıyodu babası kulagımı duymuyo acaba dedı sonra ıntnttn gırıp yazdım otızm belırtısıymıs sonra tv kapattık cocugu gozlemledım baya bı belırtısı vardı benm kızımda zamanla bı cogu kayboldu ellerını seyretmesı vardı suan yok seslenınce bakmaya basladı goz teması baya arttı ben cok ugrastım halada ugrasıyorum parklar da sokaklarda sabahtan aksama kdr gezdıgım gunler oldu hep dısarıdan yemek yerdık mesela yemek bıle yapamazdım evde cocukla ılglenım dıye sonra dr ye goturdum ben ne var ne yok dıyemem dedı suan kızım kelıme olarak konusmaya basladı asırı ınatcı bı kız cok ugrastırıyo benı ama algılaması baya yukseldı emeklerımın karsılıgıını almaya baslıyorum sakın aglayıp uzulup cocuga yansıtma ılk baslarda ben cok yaptım o donemıde keske kızıma kullansaydım dıyorum cocugu hıc bıse hıssettırme elınden gedıgı kadarıyla allah yardımcımız olsunSiz nasil fark ettiniz peki bebeginizdeki degisimi
http://www.bugun.com.tr/gundem/mahkemelik-oldu-haberi/1703840
Bu haberi okudunuz mu arkadaşlar? Biz bu aşıların hepsini yaptırdık.
Bu aşıların zararlı olduğunu savcı kanıtlamış ve yaptırmayacak.
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/29343111.asp
Evet maalesef yaptirdik.ozellikle 12.ayda yapilan cicek asisindan supeleniyorlar.
nil mil meraba canim bizde yaptirdik ama burda sordular isterseniz yaptirmayin ama hastalidgida goze aliyorsaniz dedilar bilsem yaptirmazdim ama sonuclarinada katlanirdik farkeden birsey olmadi oylede boylede cekerdik cekiyoruzda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?