Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Canim cevabin icin cok trsekkur ederim.goz takibimiz cok iyi ce oynar benimle saklambax oynar daha once saklandigim yerleri asla unutmaz.gosterdigim seyleri yapmaya calisiyor.dun asagi goderken ayakkabisinin birini goydirdim digerini ortaya koydum.aldi doger ayaginin ustune koydu.bizim hikayemiz tam olarak soyle.kizim bakiciyla buyudu

Oda sag olsun sureki tv reklam yemek yerken altini degistirirken babasi ben ve bakicidan baska kimseyi gormedi disari cok az cikti.ilk ogrendiklerinden biri ciss deyip parmak sallamak.bebegimi cok korkutmus.yavrum hep kendi oynamis oda keyif.annem egitimsiz kalmis diyor.aslinda hic konusmuyor degil dedede bababa gel hadi gibi.

meraba.,evlimutlu..bence senin cocugunda otizm benzeri birsey yok daa cok kucuk zamanla daa iyi olucak insallah..burayi okursan daa iyi anliycan arkadasim..alla tyavrularimiza sifa versin sahfi ismiyle insallah..

İnsallah canim rabbimbutyn yavrularimiza sifa versin.Burdan hepimizin yavrularinin bunu yendigini okurum.anne olunca insan cok pimpirikli oluyor.ama borseyde varsa gec kalmak istemiyotum.cevabin icin cok tesekkur ederim

İnsallah canim rabbimbutyn yavrularimiza sifa versin.Burdan hepimizin yavrularinin bunu yendigini okurum.anne olunca insan cok pimpirikli oluyor.ama borseyde varsa gec kalmak istemiyotum.cevabin icin cok tesekkur ederim
benım kızım 9 aylıkken basladı ızlemeye 16.cı ayına kdr 16 aylıkken farkettım bıraz daha gec kalsam dahada beter olcaktı cok sukur 5 aydır hıc ızletmıom baya ılerleme kaydettım hala ınatcılıgı devam edıyor ızlerı tam olarak gıtmedı uzerınden dr lar hep yuvarlak konusuyorlar var yada yok dıyemem bence hıc dr ye gıdıp moralını bozma 14 ay cok erken bılınclı kelımelerıde varmıs cok fazla ılgıyle daha da ıyı olur uzulme allah kolaylık versın canm

Cok saol canim evet bizde kapattik tv surekli disari ciartiyorum.daha da iyi olacak insallah.gozleri cok daliyor aslinda onun İcin goturecektim norologa bunlar da tuz biber oldu

Cok saol canim evet bizde kapattik tv surekli disari ciartiyorum.daha da iyi olacak insallah.gozleri cok daliyor aslinda onun İcin goturecektim norologa bunlar da tuz biber oldu
ıcınde kalmasın tabı gotur gene gozlemle cocugunu sureklı dr bı cok soru yoneltıyor allahm butun evlatları korusun ıns

Siz nasil fark ettiniz peki bebeginizdeki degisimi
benım kızım tv ızlerken seslenıyodum bakmıyodu babası kulagımı duymuyo acaba dedı sonra ıntnttn gırıp yazdım otızm belırtısıymıs sonra tv kapattık cocugu gozlemledım baya bı belırtısı vardı benm kızımda zamanla bı cogu kayboldu ellerını seyretmesı vardı suan yok seslenınce bakmaya basladı goz teması baya arttı ben cok ugrastım halada ugrasıyorum parklar da sokaklarda sabahtan aksama kdr gezdıgım gunler oldu hep dısarıdan yemek yerdık mesela yemek bıle yapamazdım evde cocukla ılglenım dıye sonra dr ye goturdum ben ne var ne yok dıyemem dedı suan kızım kelıme olarak konusmaya basladı asırı ınatcı bı kız cok ugrastırıyo benı ama algılaması baya yukseldı emeklerımın karsılıgıını almaya baslıyorum sakın aglayıp uzulup cocuga yansıtma ılk baslarda ben cok yaptım o donemıde keske kızıma kullansaydım dıyorum cocugu hıc bıse hıssettırme elınden gedıgı kadarıyla allah yardımcımız olsun

Ne bela birseymis su tv.ama biraz da suc bizde.ama boyle olacagini bilemezdik.benim kizimda cok inat kozlarin genel ozelligi galiba.bakicimiz sag olsun aksam ben gelene kadar hep reklam izlettirdi.bende arada aciyodum os yaparken koaylik osun diye.nasil pismanim biliyormusun.bizom goz takibimiz hep var cok sukur.ama yanliz buyidugu ve babadan be benden baska kimseyi gormedihi icin biraz insanlara yabanci ama acildi 2 haftadir baska takintimiz yok cok sukur

Sadece herseyi agzina aliyor galiba dislerden olacak.surekli oyun oynuyoruz sarkilar soyluyorum cocuk sarkilari ben soylemeye baslayinca ofa dedede diye basliyo insallah duzelcek.kozimla ayni yastakier konusuyor baya insan uzuluyo elimde degil cuma gunu dr randevumuz var dua edin insllah birsey cikmaz.siz krese faan verdiniz mi bu konuda ne dusunuyorsunuz birde hangi doktor dedi var da diyemem diye bu cocuk oyuncagimi

nil mil meraba canim bizde yaptirdik ama burda sordular isterseniz yaptirmayin ama hastalidgida goze aliyorsaniz dedilar bilsem yaptirmazdim ama sonuclarinada katlanirdik farkeden birsey olmadi oylede boylede cekerdik cekiyoruzda..

Evet maalesef yaptirdik.ozellikle 12.ayda yapilan cicek asisindan supeleniyorlar.
nil mil meraba canim bizde yaptirdik ama burda sordular isterseniz yaptirmayin ama hastalidgida goze aliyorsaniz dedilar bilsem yaptirmazdim ama sonuclarinada katlanirdik farkeden birsey olmadi oylede boylede cekerdik cekiyoruzda..

Merhaba Ay ışığı şöyle düşünürsek senin ikiz bebeklerin var ikiside aynı aşıyı oldu. Yani biri etkilenip biri etkilenmiyorsa öyleyse aşıdan kaynaklanıyor diyebilir miyiz? Yada aşı zaten bağışıklık sistemi zayıf olan bebekleri mi etkiliyor? Bilemiyorum yani bu konu hep kafamı kurcalıyor. Böyle bir haber duyunca da aşı yapmakla hata mı ettik diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…