- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.121
Siteye eskisi gibi giremiyorum artık ama ara sıra Giricem artık sizlerin yazdıklarını okuyup yardimci olmaya çalışıcam oğlum çok iyi çok şükür 3 sınıfa geçti
benım kızımda bugunlerde epey bı aglamaları var ama gecen gun bakkala gıtmek ıstedı para yok harcadık kızım dedımm. başladı harcadık demeye 10 kere tekrar etmıstır harcadık harcadık dıe bıde balkona kosup bakkalı gosterıp harcadık dıyo acaba devamlı aynı kelımeyı tekrar etmesı normal mı sızce ?
efege kreşte ezileceğini düşünme ben hep söylüyorum kreş çok önemli kreşte konuşmaya başlıyolar belki ilk zamanlar biraz ezilir ama sonra oda öğrenir adapte olur korkmane güzel keşke benim oğlumda isteklerini söylese, sorduklarıma cevap verse yarabbim o günleri görcem mi acaba
benim oğlumda yapıyo aynı şeyi cevap alana kadar tekrarlıyoKaç yaşında sizin kızınız? Ben markette 5 yaş civarında çocuklar görüyorum onlarda tekrarlıyorlar mesela anne pide alalım mı diyor. Cevap alana kadar diyor.
efege kreşte ezileceğini düşünme ben hep söylüyorum kreş çok önemli kreşte konuşmaya başlıyolar belki ilk zamanlar biraz ezilir ama sonra oda öğrenir adapte olur korkma
oğlum şuan 38 aylık ama biz 21 aylıkken yarım günle başladık 2,5 yaşındada tam gün devam ettik canım inanılmaz faydasını gördük ilk başladığında benim oğlumda çok yıprandı çok hasta oldu ama şimdi çok şükür iyi kreşini çok seviyosevv sizinki kaç yaşında ne zamandır kreşe gidiyor? bende göndermek istiyorum o ezilme kısmı ve birde tehlike algısı az diye gönderemedim bir iki yerle konuştum ama yollayamadım.
merabalar arkadaslar..benim kiz dun ilk defa gozlerime bakip mama dedi ve tuylerim urfperdi cok sevindim sevincimden gozlerim doldu ama birdaha duyamadim malesef ..ama cok zeki oldugunu dusunuyorum dun pazarda bir ouncak istedi almadik ve agladi kendini tekrar biraktik takip ettik ayni oyuncagi gitti buldu o kalabalikta ..ama halen konusma yok..anne anne herseye anne..nezamn bitecek bu herseye anne demesi acabbaa
oğlum şuan 38 aylık ama biz 21 aylıkken yarım günle başladık 2,5 yaşındada tam gün devam ettik canım inanılmaz faydasını gördük ilk başladığında benim oğlumda çok yıprandı çok hasta oldu ama şimdi çok şükür iyi kreşini çok seviyo
bazen benim eşimde aynı şeyi yapıyo bişeyi yok bu çocuğun diyo tv açıyo yada ilgilenmek istemiyo artık onuda ben telafi ediyorum napıym yine snin annen yanındaymış benim oda yokÇok güzel inşallah bende önce yarım gün göndereyim. Ama bana yardımcı olan kimse yok ki. Eşim tam bir problem. Bana hiç yardımcı olmuyor, sürekli sorun yaratıyor. Çocuğun eksi yönlerini farketmiyor. Ben elimden geldiğince anneannesiyle ilgileniyoruz. Yine çocuğum iyi yol katetti. Bu duyarsız babaya karşı. Allah onun gözünü açsın önce diyorum, belki birşeyler farkeder de yanımızda olur.
bazen benim eşimde aynı şeyi yapıyo bişeyi yok bu çocuğun diyo tv açıyo yada ilgilenmek istemiyo artık onuda ben telafi ediyorum napıym yine snin annen yanındaymış benim oda yok
ahhhhhhhhhhh nilmilcim sadece sende yok benimkide aynı.kızdığımda sen herkesden çok şey bekliyorsun diyor çok şey bekleme eşinde babanda annnende olsa diyor .hayal kırıklığına uğrarsın diyor bid. beni deli edicek.Aynı benimkide bişey yok deyip tv açıp izliyor. Tv de birşey yoksa bilgisayar açar oyun oynar. Bunlarda anne yüreğinin çeyreği olsaydı işimiz ne kolay olurdu. Ben çocuğumla ilgilenmeyi seviyorum. Ama ev işi, yemek, çamaşır, temizlik derken çocuğuma zaman ayıramıyorum. Bazı işleri oğlumla yapıyoruz. Mesela çamaşır asıyorum o bana veriyor ben asıyorum. Her verdiği çamaşırı soruyorum bu kimin, bu çorabın eşi nerde gibi..
Babasından bir beklentim yok zaten gölge etmesin başka ihsan istemem.
ahhhhhhhhhhh nilmilcim sadece sende yok benimkide aynı.kızdığımda sen herkesden çok şey bekliyorsun diyor çok şey bekleme eşinde babanda annnende olsa diyor .hayal kırıklığına uğrarsın diyor bid. beni deli edicek.
22 aylık olcak ısteKaç yaşında sizin kızınız? Ben markette 5 yaş civarında çocuklar görüyorum onlarda tekrarlıyorlar mesela anne pide alalım mı diyor. Cevap alana kadar diyor.
nilmil boşver sende yapma ben öyle yapıyorum işler kalsın o uyudukça fln yapıyorum evim çok temiz olmasın yada yemeğim olmasın tek çeşit yerim dışardan söylerim ama zamanımı çocuğum için harcarım onlar olur ama çocuklarımız için geçen zaman boşa gitmesin yeterki onlar iyileşsinde hiçbirşey önemli değilAynı benimkide bişey yok deyip tv açıp izliyor. Tv de birşey yoksa bilgisayar açar oyun oynar. Bunlarda anne yüreğinin çeyreği olsaydı işimiz ne kolay olurdu. Ben çocuğumla ilgilenmeyi seviyorum. Ama ev işi, yemek, çamaşır, temizlik derken çocuğuma zaman ayıramıyorum. Bazı işleri oğlumla yapıyoruz. Mesela çamaşır asıyorum o bana veriyor ben asıyorum. Her verdiği çamaşırı soruyorum bu kimin, bu çorabın eşi nerde gibi..
Babasından bir beklentim yok zaten gölge etmesin başka ihsan istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?