hayir guzelim saçma olurmu tam isabetli, oyle pe$ pe$e çocuklari olanlar demekki iyi maa$lilar ki yapiyorlaryasa taslagını okudum zorunluluk 9 yaş fln dio o da 36 kg'a tekabul edio sanırım ama bana cok sacma geldi bu yasa diyelim 3 cocugum var ve 2 ser yas aralıkla dogdular 3ü için de oto koltugu mu alacagım ben şimdi ne sacma şey. kullanmazsak cezası cocuk başına da 55 liraymış. tavsiyeleri ben de bekliyor olacagımm
yasa taslagını okudum zorunluluk 9 yaş fln dio o da 36 kg'a tekabul edio sanırım ama bana cok sacma geldi bu yasa diyelim 3 cocugum var ve 2 ser yas aralıkla dogdular 3ü için de oto koltugu mu alacagım ben şimdi ne sacma şey. kullanmazsak cezası cocuk başına da 55 liraymış. tavsiyeleri ben de bekliyor olacagımm
elbette yavrularımızın canı cok kıymetli kılına zarar gelsin istemem ama benim sacma demem türkiye sartlarından kaynaklanıyor. ben alırım sen alırsın ama Türkiye genelinde bunun uygulamaya gecmesi cok zor ve her arabası olan da zengin deil ya da her 3 cocugu olan.
Ben Recaro oto koltuğunu tavsiye ederim.BMW,Ferrari gibi yarış arabalarına güvenli oto koltuğu yapıyor.Bebekler için inanılmaz güzel kumaşlardan ve tabiki güvenli oto koltukları yapmışlar.Bu firmanın işi arabada güvenliği sağlamak.Bu yüzden ben bu markayı tercih ettim.Biraz pahalı ama bence yavrularımız için değer.Kumaşları özel bir maddeden yapılıyormuş ve asla terletmiyor,yanmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?