bu ara arkadaşlar en guvenlı koltuk ödulu almış avrupada ve terletmeyen kumaş ortopedık ama yınede fıyat uygun dıye aceba bı nedenı mı var dıye korktum bıde 9_36 kilo şoyle kı sırtı sokulduktan sonra 36 kıloya kadar kullanılabılıyo
ben dün aldım e-bebekdn recaro 9-36 kg olandan 650 tl biraz tuzlu oma süper bi koltuk
arkadaşlar otokoltuğunda uzun yola çıkarken bebek onun üstündemi uyuycak oturarak nasıl uyusun yawrucak e ordan çıkarsan bu sefer allah korusun kaza o onda da olabilir ne anladım o koltukdan ozaman hiç uzun yol tecrübesi olan varmı.
ben bakdım concorda güzel bi koltuk ama 9-18 kg olanlardanmış bidaha almak istemiyorum almışken 10 yaşına kadar kullansın istedim
bizde bakıyoruz fakat en iyi ve dayanıklı olanları yuksek fiyatlı bitane bulduk ayırttık 9 -36kg arasında olanlar en mantıklısı kıloyu tamamlayana kadar kullanıo cocuun buyume asamasına gore koltukta uzatılıp genişletılıo 2 defa para verıp almaktansa en mantıklısı bu herkese tavsıye ederım butcenıze uygun olan markaların 9-36kg olanını secip alabılırsınızCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?