Oto koltuğu

arkadaşlar bende concord trimax aldım .ama daha önce çocuklarımda arabam olmadı için bılgım yok çok ıyı olduğunu söyledıler.yardımcı olursanız sevınırım.değişrırımmı yoksa?

bu ara arkadaşlar en guvenlı koltuk ödulu almış avrupada ve terletmeyen kumaş ortopedık ama yınede fıyat uygun dıye aceba bı nedenı mı var dıye korktum bıde 9_36 kilo şoyle kı sırtı sokulduktan sonra 36 kıloya kadar kullanılabılıyo

tam bizlik hemen bakıyım modeline

arkadaşlar otokoltuğunda uzun yola çıkarken bebek onun üstündemi uyuycak oturarak nasıl uyusun yawrucak e ordan çıkarsan bu sefer allah korusun kaza o onda da olabilir ne anladım o koltukdan ozaman hiç uzun yol tecrübesi olan varmı.

biz de chicco proxima aldık. kraft omegayı istemiştim ama görünce vazgeçtim.kumaşı çok iyi durmuyor. Ben bakınca terledim :) chiccoyu kullanıyoruz iki haftadır, oğlum çok memnun. kilosu az olmasına rağmen ana kucağında sıkılıyordu artık. rengi de turunculu, dikkatini çekiyor.her oturuşunda ellerini sürüp inceliyor kuzum :) tavsiye ederim.

kızlar benım koltuk harıka bişey ayrıyeten 300 aldım bı bakın ıstersenız.

ben bakdım concorda güzel bi koltuk ama 9-18 kg olanlardanmış bidaha almak istemiyorum almışken 10 yaşına kadar kullansın istedim

ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyodum yazık yavrum bükülüp nasıl uyusun onda diye arabada yatak hazırlıyodum ama gerçekten çok kalabalık oluyodu
1 kere cesaretle oto koltuğuyla götürdüm oturma pozisyonuyla sürekli dışarıyı görebiliği için hiç kucağıma bile gelmek istemedi sonra kendi kendine uykuya daldı ben de uyku pozisyonuna aldım tamam çok rahat görünmüyodu ama 2 saat deliksiz uyudu hem ben hem o rahat ettik zemuszemus

biz de aldık oto koltugu kkucagımda seyahat ederken sus pus olan kızım oto koltugunda kendinden gecti mutluluk cıglıkları attı durmadan:) iyi ki almış anneannemizz:)

bizde bakıyoruz fakat en iyi ve dayanıklı olanları yuksek fiyatlı bitane bulduk ayırttık 9 -36kg arasında olanlar en mantıklısı kıloyu tamamlayana kadar kullanıo cocuun buyume asamasına gore koltukta uzatılıp genişletılıo 2 defa para verıp almaktansa en mantıklısı bu herkese tavsıye ederım butcenıze uygun olan markaların 9-36kg olanını secip alabılırsınızCADIARZU

canım dikkat et ama 9-36 kg lar yatmıyor uzun yolda sorun olur diye biz 9-25 alcaz

kaçırdım galiba bu 9-36 ve 9-25'in markaları nedir?? ben maxi cosi tobi-priori ile römer arasında kaldım

kızlar oto koltuğu alcam yaza doğru biliyosunuz yasaya da girdi artık ama kaç kg almalıyım bide nasıl olmalı ne tavsiye edersiniz uzun süreli kullanmak istiyorum

bizde iki tane var abimizden kalan.biz şuan sağdakini kullanıyoruz.
diğerinide 1 yaşından sonra kullanırız sanırım

Ben tavsiye üzerine be safe marka isofix bağlantılı koltuk ve pusetini aldım puset 2 ay sonra arızalandı sonra servise gönderdik. 30 iş günü geçmesine rağmen ( bu süre sonunda yenisi ile değişim yada para iadesi yapmak zorundalar kanunen ) hala norveçten parça getireceklerini söyleyerek oyalamaya taktikleri yapıyorlar. Ne yeni ürün nede para iadesinden söz eden var. kısacası be safe alanların hizmet ve müşteri memnuniyetine hiç önem verilmediğini bilmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…