hakkında hayırlısı olsun. ama bence aşık olmamaya çalış belki boşlukta olduğun bir dönemdesindir.mantığının uymadığı biri ile çok aşıksan evlen değilsen başlama bile sonra aile istemiyor yada sen daha iyi bir kısmet olabilir mi diyorsun ama aşık olmuşsun gitmiş. ben önce mantık sonra aşktan yanayım
herşeyiyle farklı hayatlarımız var derken tanıyor musun konuştunuz mu hiç
ama sadece şöfor olduğu için böyle diyorsanız hiç başlamayın o zaman
bi ara burada dolmuş şoförüne aşık olan bi üniversiteli kız konusu vardı, kendisi açılacaktı ama şoförü bulamamıştı bi türlü. sonra ne oldu bilmiyorum.. şöyle azıcık belli et bakışlarla falan istersen.. gerçi birbirinizi sadece yolda görüyorsunuzdur ve başka yerde konuşma şansınız yoktur ama nasıl olacak bilmem bu iş :)
Face'sini nasıl buldun sadece bakıştığın adamın? Bir de tam olarak neyin şöförü nasıl tanıştınız ben anlamadım hiç birşey?
halk otobüsü değilse olur.
ya bu tipler sen çekip gidince illet olurlar bela olurlar.
bide kompleks yaparsa hiç çekilmez.
biraz mesafe koyarak görüşiçinde kalmasın.
çok boşsa sen sıkılırsın zaten.
ama zurnanın zırt deliği olarak derim ki.
hiç bulaşma dengine bak,farklı telden olnlar çeker ama
sonra zehir olur...
iyi bölümlerdeki çocukların kampüsüne takılsan...
Face'sini nasıl buldun sadece bakıştığın adamın? Bir de tam olarak neyin şöförü nasıl tanıştınız ben anlamadım hiç birşey?
kızlar facede resmini değiştirmiş sevgilisiyle olan resmini koymuş bu da bana kapak offf ya ne bahtsızım ben
kızlar facede resmini değiştirmiş sevgilisiyle olan resmini koymuş bu da bana kapak offf ya ne bahtsızım ben
canım herşeyde bir hayır vardır derler ya işte bu o bence hiç sıkma canını çok daha iyi kişilere aşık olacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?