- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
sabah yağmur yağıyordu 45-50 dk dolmuş bekledim gelen dolu gidiyor ve durmuyordu en sonunda otobus geldi bindim yanda bi kız oturmus ordan gecerken adamın biri otobuse bincem diye beni itti bende kızın ustune dogru geldim refleks olarak yavas kızın ustune düşecektim dedim adam bağırmaya başladı kes sus konuşma diye o bağırınca bende sesimi yükselttim kızın üstüne düşecektim yavaş diye bağırdım adam vurmaya calıştı yandaki yolcular napıyosun vs diye engelledi adamı arabadan aşağı indirdiler adamı yine bindi hala bana bağırıyor, vuracak gibi hareketler yapıyor. istem dışı ağlamaya başladım ama nasıl sinir oluyorum kendimi ağlıyorum diye. otobüsten indim arkama baka baka yürüyorum o tartıştığım adam da orda inmiş arkamdan geldi hala bir şeyler diyor bende korktum bağırdım git şurdan diye. ofise girene kadar arkama baka baka geldim. belki basit bir olay ama sinirden kendimi yiyorum neden orda bir şey yapmadım diye. kadın olmasam o rahatlıkla bağırıp vurmaya çalışır mıydı bilmiyorum. nefret ediyorum illa kendimizi korumak için yanımızda ekstra bir şeyler mi taşımak zorundayız neden kendimizi korumak zorunda kalıyoruz