Otobüs Rezillikleri Serisi

Yorumunuz çok mantıklı geldi yani iyi ki konuyu açmışım diyorum :)
Kayınvalidem konusnda da hiç öyle düşünmedim ben onu tesettürlü sanıyordum haala da anlam veremedim ama yani yaptığı bir anda tuhaf geldi yine de eleştirmedim bir şey demedim.
Ama o otobuste yer verme olayı bizi yerin dibine soktu ve yaptığının doğru olmadığını söyleyemedim :26:
Kİ söylemeli miydim yoksa bir şey olmamış gibi mi davranmalıydım tam bilmiyorum ama nişanlım da rezil olduk dedi yani o da farkında.

1. Sizde ögrenci oldugunuz icin hakka girmis olmassiniz, etraftakiler hakkinizda yanlis düsünmüs olabilirler ama gecti gitti bir iki haftaya olayin etkisinden kurtulmus olursunuz.

2. Kv nin tuhaf hareketleri olsada sizin demenizle veya elestirmenizle düzelmez; nisanliniz kendiliginden demeli, mesafeyi korumak iyidir fazla samimi olmamaya calisin, annenizle karsilastirmayin sonucta o bir yabanci ne kadar naziniz gecebilir ki, yalniz annenize karsi sert konusuyorsaniz bunu törpülleyebilirsiniz

Bu saatten sonra anneciğime karşı çok daha anlayışlı olucam
Yani tuhaf hareketlerinde onu uyarmamak daha doğru diyorsunuz,peki
haklısınız,, mesafeli olmak gerekmiş ama bunun için çok geç

kvdeniz ayip etmis kimse kimsenin cocugunun terbiyesini sorgulayamaz kaldiki kadin yetinmemis birde inerken laf sokusturmus asil kimin terbiyeli oldugunu 100%100 kanitlamis ogrenci olayi ise ogrenciysen neden hakka giresin ama bende 3 yil once denk geldim turkiyede iki tane orta yas abla bindi minibuse bana surdan iki ogrenci uzatirmisin dedi bende verdim soforde kim o iki ogrenci dedi bayanlar biz kardes dediler oha abla ufalinda cebime girin insaf yani diye iyi firca attisonra bana parayi geri verip alin bu parayi uzerini tamamlayip verin diye geri cevirdi kim bilir ne kadar utanmislardir heeeee sana kotu birsey bile dememis takilma bu kadar

Ben hakettiğinizi düşünmüyorum çok takmayın bu konuyu siz..

Ah ah o duygu bende de çok oluyor kayınvalideye söyleyemiyorsunuz ama kendi anneniz olsa demediğiniz kalmazdı değil mi benimde öyle.. Kayınvalidem olduğundan beri anneme daha iyi davranır oldum ben..

İnsanların bakışları biraz üzdü beni
Minibüs olayları çok daha kötü ya neler çektim dersane döneminde.
Yahu kadın o kadar tatlıydı ki,güler yüzlü bi hanımdı bir anda moralini bozdu kadıncağızın.

heh. Beni o konuda anlıyorsunuz di mi?
Ben de öyle bir hesap yapıyorum kafamda işte :26:

Tesettürü hakkında yorum yapmamanız iyi olmuş , bir anda ters bir laf ederdi gereksiz yere soğukluk girerdi aranıza . Kendi kararı sonuçta .

Oğlu da otobüsteki konuşmalara , annesinin bu davranışlarına şahit olduğu halde sesini çıkarmamış . Belki yalnızken söylemiştir bilemem ama yine sizin sessiz kalmanız en doğrusu olmuş . Kendi annemiz , kalbini haksız yere kırsak bile 5 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi her şeyi unutup devam eder ama başkası çok zor . Bu durum nişanlınızla anneniz için de geçerli tabii .

O nedenle mesafe her zaman iyidir.

heh. Beni o konuda anlıyorsunuz di mi?
Ben de öyle bir hesap yapıyorum kafamda işte :26:

Evet anlıyorum kesinlikle.. Annemle arkadaş gibiyim ben tartışırım da güler eğlenirim de ama kv söz konusu olunca çekiniyor insan bu sefer de annem aklıma geliyor çok kötü oluyorum ağlamışlığım bile vardır..

Bu saatten sonra anneciğime karşı çok daha anlayışlı olucam
Yani tuhaf hareketlerinde onu uyarmamak daha doğru diyorsunuz,peki
haklısınız,, mesafeli olmak gerekmiş ama bunun için çok geç

Kac yasin da kadin icin de varsa ne kadar deseniz de yine yapar, uyarsaniz tersleyebilir de sana mi kaldi diye, ben cok utanirdim yanim da öyle biriyle dolasmaktan :/ ensesine vurmakta ne öyle

Meryemcim, sen orda baska bi durumdan dolayi olsaydin yine bakarlardi. Bu insanlarin meraki hic bitmez ki. Illa herseyi bilmeleri lazim biyerleri siser cünkü. Takma bukadar kafana hak yicek bi durum yok zannimca....

Son düzenleme:
Canım niye hakka girmiş olacaksın ki ?Kuzenin haberi yok muydu , kartı aldığından , haberi varsa eğer ortada hak veya günah söz konusu değil.

Kesinlikle haberi var.
Artık ben de öyle düşünmemeye başladım :)

Meryemcim, sen orda baska bi durumdan dolayi olsaydin yine bakarlardi. Bu insanlarin meraki hic bitmez ki. Illa herseyi bilmeleri lazim biyerleri siser cünkü. Takma bukadar kafana hak yicek bi durum yok zannimca....

Canım, şuana kadar kimse böyle düşünmedi demekki ben yanlkış yorumluyordum ben de artık hakka girme olarak görmuyorum.
Aynen öyle canım birine yolda birşey olsa yardım değil merak için toplanıyorlar.
bir şeyler olsa da izlesem modunda dolaşıyorlar.
Çaktırmıyım diye de düşünmüyorlar hiç :)

Son düzenleme:

başkasına zarar verdiniz mi öğrenci olarak kuzeninizin öğrenci akbilini kullanarak? hayır gibi gözüküyor.

kaynananızın başını ne zaman açıp açmayacağı aslında sizi hiç ilgilendirmemeli.

kaynananızın yaptığı terbiyesizliği eleştirmek, yine size düşen bir şey değil pek. aranızdaki ilişki itibariyle.

Tabi canim, türk milleti iste. Ellerine bi paket cekirdek ver ozaman tam olur.

Zarar verdiğimi zannetmiyorum sadece hakka girme olayı olarak düşündüm.
Kaynanamın açıp açmayacağı taabiiki ilgilendirmez sadece yaptığının tuhaf olduğnu belirtmek istedim yani en büyük olayının dışında da tuhaf hareketlerde bulunduğu için.
Aramızdaki ilişyi çok samimi, öz kızım falan diyor ama bilmiyorum uyarmak bana düşer mi düşmez mi.
Tek bildiğim rezil oldğum

Ben gerçekten hakka girmiş gibi mi görundum diğer yolcuların gözunde işte bunu çok merak ediyorum.
Kaynanam çok tuhaf bir insan tanımadan samimi oldum ve şimdi samimi olduğuma pişmanım.

Hakka girme yok burada. Öğrencisin zaten. Bu sadece bürokrasi işkencesinden kaynaklanıyor. İkincisi otobüsler benim vatandaşıma paralı, Suriyeli'ye bedava. Ne kadar acı. Hatta bir otobüs şoforu anlattı çok küçük özürü olan (şaşılık gibi) ve hatta uyuşturucu kulananlara bedava olduğu.

Kv konusunda Allah sana sabır versin.. Çok çekersin

Aminn

Suriyeliler konusnda birşey diyemem o çok uzun bir konu benim için.
Ama bence öğrencilere ücretsiz olmalı.
Ayrıca çok şaşırdım söylediklerinizi bilmiyordum
( Hatta bir otobüs şoforu anlattı çok küçük özürü olan (şaşılık gibi) ve hatta uyuşturucu kulananlara bedava olduğu.)

yani gelin konumunda olduğunuz için ve kayınvalideniz terbiyesizlik edebilecek belki de sizi kırabilecek olduğundan, hiç uyarmayın bence. bu yaşanandan sonra onun biraz kendi içinde düşünebilmesi gerekir. düşünemiyorsa yaptığı saygısızlığı, sizin konuşmanız da çözüm olmaz. ters tepebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…