Otobüs Rezillikleri Serisi

Haklısınız genel olarak da zaten uyarmamam gerektiği söylendi.

İlk anlattığında bi'şey yok gün içinde kaç kere aynı olay tekrarlanıyo

Diğer konuya gelince kayınvaliden iyi ki ben 17-18 yaşlarındayken bana bu şekilde denk gelmemiş. Kalkmadığım gibi büyük ihtimal yerin dibine sokardım. Hele annemin yanında enseme falan vuracak annem yaşlı falandı demezdi.

24 yaşındayım hep duraktan biner son durakta da inerim, ayakta durabilecek hiç bi'insana da yer vermem. Şu 40 yaş üstünün bunun bi'zorunluluk olmadığını anlaması lazım. Buna benzer kaç olay gördüm. Ben her annem yaşındakine yer versem ömrüm boyu oturarak gidemem bi'kere.
Hele bi'de benden dinç kadınların tepeme geçip cık cık demeleri yok mu inada yer vermiyorum. Gezme desen önden koşarak giden insanların toplu taşımalara gelince ay ben yaşlıyım tavırları beni deli ediyo.

Ben de gerçekten zorluk çekebilceğini düşündüklerime bakarım ki bu da belli oluyor.
Yahu bir de aile çok güleryüzlüydü moralini bozdu insanların
Ayrıca çok gurur kırıcı bi hareket bence

bu arada benzer durumların yaşadığnı çok gördüm ama kendim yaşayınca tuhaf ve kötü

Son düzenleme:
keşke bir an önce güncelleseydin,sonraya bırakmamak lazım böyle şeyleri
şoför gayet kibarmış,çokda doğru söylemiş,milleti takmayada gerek yok
sonuçta sen öğrenci kimliğini göstermişsin,öğrenci olduğunda belli
hak yemeye gelince,hakka girmiş olmazsın sende öğrencisin nihayetinde

kayınvaliden gerçekten değişik biriymiş,kaçıncı görüşünki tanımıyorsun?
çocuk inerken kayınvalidene lafmı çaktı acaba
belki oda sinirlenip karşılık verdi,ne dediki
kadın gerizekalı dedi?

Yok inerken çocuğun annesi güleryüzle birşeyler dedi biz anlamadık kv de anlamadı buna rağmen terbiye vermemişler falan dedi bu kez çocuuğn annesi sinirlendi gerizekalı deyip indi.
Çok görüştük tuhaflıklarını gördüm ve gördükçe samimiyetim için pişman oldum

Bu arada çocuk zaten uyukluyordu bir şey demedi ağzını bile açmadı

Son düzenleme:

niye böyle bişi derki,acaba kendiliğinden kalkmadığı içinmi
başını falan açması olayı ne
bazı yaşlılar vardır,başını bi yerde açar bi yerde kapar

niye böyle bişi derki,acaba kendiliğinden kalkmadığı içinmi
başını falan açması olayı ne
bazı yaşlılar vardır,başını bi yerde açar bi yerde kapar

kadın güleryüzle birşey dediğinde kv kadının laf vurduğunu sandı bu nedenle de kendince çocuk büyüklere yer vermiyo diye terbiyesine laf etti.
Ben hiç karşılamşadım bir açıp bir kapayanla inanın bu ilk oldu.
Bir de öyle güzel kapanmış ki yani hiç beklemezdim sonra biraz öyle gezdik ve birden açıverdi.
Yani örtüsü sanki açacakmış gibi değildi, yarı açık gibi falan değildi

Son düzenleme:

kadın sıcaktan bunalmış :)
tenha bi yerse açmıştır
yaşlılar bunalınca bazen yapıyorlar öyle
uyarırsın anne kapalıysan bu hakaretin doğru değil diye o kadar
gerisi ona kalmış.

kadın sıcaktan bunalmış :)
tenha bi yerse açmıştır
yaşlılar bunalınca bazen yapıyorlar öyle
uyarırsın anne kapalıysan bu hakaretin doğru değil diye o kadar
gerisi ona kalmış.

Yok o konuda hiç karışmadım ona sonuçta herşeyin farkındadır :)

kaynananda epey kabaymış böyle hareket etmeyi sırf yaşlı diye kendini haklı görüyor . sonuçta orası koskocaman şehir birgün bu hareketi ters teper ve farklı çirkin şeylerle karşılaşa bilir , sanırım tanıdıkça sanada bu gibi hareketlerde buluna bilir,

algılarım kapalı benim şuanda sanırım

bu ülkede türlü yollarla kul hakkına giren onca insan varken sizin yaptığınız devede kulak bile sayılmaz akbil olayını takmayın kafanıza. izmirde de kent kartı boş olanlar aynı hissiyatı yaşıyor kartı basıyorsun bir anda bakiyeniz yetersiz diyiveriyor ama güzel şehrimin güzel insanları hemen kendi kent kartlarını uzatırlar para bile istemezler bu her an herkesin başına gelebilirkv yaptığına gelince ben süslenip püslenip gezmek için dışarı çıkmış ya da günden dönen kadınlara yer vermiyorum amcalara dedelere yer veriyorum kadınlara pek acımıyorum sanırımkv biraz kaba biri galiba güzelce yer isteseydi çocuğun yer vermeyeceğini sanmıyorum ensesine vurması ve arkasından söylenmesi hiç hoş olmamış...

Kart olayını takma canım sonuçta sen de öğrencisin. İçin rahat etmiyorsa güncellemeyi ertelemeden yap.
Kv konusuna gelince, tavırları gerçekten garipmiş. O yaşından sonra kadını değiştiremezsin. Tanımadan samimi oldum demişsin ama daha nişanlısın geç kalmış sayılmazsın, sen samimiyetini ona göre belirle ki evlendiğinizde evinize gelip garip davranışlarda bulunamasın.

Kaynananız patavatsız biri galiba.
Hangi normal insan bu davranışları sergiler ki ne kadar yaşlı olursam olayım birinin ensesine vurarak kalk demek ne demek.
Bide yetişkin bir çocuğa yani ..
Kaynananıza nezaket uğramamış sanırım.

Bana göre sıradan olaylar…
Kvaliden için de bir sürü böyle yaşlı ve aksi tiple karşılaşabiliyoruz her yerde.
Mesele olacak bir şey değil bana göre.

öğrenci kartında hak yediğini düşünmüyorum canım , sende rahat ol o otobüste ki insanlar bir daha seni görmüycek , görse bile seni mi hatırlıycak herkesin binbir çeşit derdi var

Kayınvaliden çok gıcık bişeymiş , kim olsa o bayanın yerinde gerizekalı derdi bence , insanları değiştiremezsin , can çıkar huy çıkmaz , görmemezlikten gel yaptıklarına

Son düzenleme:

İzmir i bu yüzden seviyorum işte , insanları daha sıcak ve yardımsever

izmittede bakiye yetersiz diyince kafalarını çeviriyorlar

Hak, hukuk? Bu ülke de boşverin yahu kafa yormaya bile değmez..

Ayrıca o teyzelere ben gıcık oluyorum. Asla yer vermiyorum vermeyeceğim dee

Kv niz baya bi kabaymış gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…