izmittede bakiye yetersiz diyince kafalarını çeviriyorlar
ahahah istanbulda da genelde öyle
Bilet ücretini vereceğini söyleyip yolculardan rica edince illa bir hayırsever çıkıp akbilini uzatıyor .ahahah istanbulda da genelde öyle
Bilet ücretini vereceğini söyleyip yolculardan rica edince illa bir hayırsever çıkıp akbilini uzatıyor .
Sevgili arkadaşlarım, şimdi size otobus rezilliklerimi ve müstakbel kaynanam hakkındaki sorunlarımı paylaşşıcam.
Herkes mutlaka otobusste bir sürü tuhaf olaylarla karşılaşıyordur ben de karşılaşıyorum ama bu kez bizzat olay ben oldum ve çok içerlediğim bi olay yaşadım.
Ben öğrenci olduğum için öğrenci akbili kullanıyorum fakat güncellemem dolmuş ve indirim, ben güncelleyene kadar iptal.
Ben de bu nedenle bir süre kuzeniminkini kullandıım. Güncelleyene kadar.
Bir kaç ay gayet sorunsuzdu ama bir gün!!!
Şoför bana öğrenci misin diye sordu.
Dikkatini nasıl çektim bilmiyorum.
Sonra ' biliyorsunuz di mi bunu almam gerekiyor normalde' dedi.
Tüm gözler üzerimde ve afalladım birden tam bir üçkağıtçı gibi bir izlenim oluşturdum sanırım.
Birden gözlerim dolu. SOnra kendimi toparlayıp tekrar yanına gittim öğrenci kartımı ve kendi akbilimi gösterek kendimce açıklama yaptım.
ALLAH'tan şoför öyle gıcık bi tip değildi. Gerçi alsa da hakkı vardı. Ama sanki hile yapıyormuşum haketmediğim bir şeyi yapıyormuşum gibi hissetirdi bu olay bana. Şöfor tamam öğrenci olabilirsiniz ama güncelleyin herşey HAKkıyla olsu dedi. Özellikle hak kelimesine çok içerledim ve gözlerim doldu çok kötü oldum.
Şimdi ben dışardan bakınca hileci biri gibi görunmuş oluyorum sizce ve gerçekten haketmediğim bir durum mu bu?
Kaynana olayına gelince.
Kuzenim, nişanlım ben ve kaynanam birlikte gezdik. Ufak tefek göze batan hareketleri oldu özellikle tesettürlü gibi gezip bir yerden sonrab aşını açmasınaNeyse...
Ama en kötüsü otobüste oldu. Şu büyüklere yer verme olayı.
Başta çok küçük bşr çocuk oturuyıırdu ve onu kaldrmasına birşey demedim.
Ama sonra 17-18 yaşlarında çok yorgun görunen bir çocugun ensesine hafifce vurarak kalk demesi beni çok utandrıdı. Üstelik anne babası da vardı çocuğun yanında. Ama annesi Allahtan sert değil gayet güleryüzle karşılık verdi. İİİnerken de birşeyler söyledi. Kaynanam ne dediğini anlamadan çocuğun terbiyesine laf etti. Kadın çok bozuldu ve kv ye gerizekalı dedi sonra da indi. Ve biz yerin dibindeyiz.
Siz olsanız tepki verir miydiniz?
hahahah öyle ben hariç :)
ahahah istanbulda da genelde öyle
adana da millet hemn al burdan bas derler
hatta parasını bile istemezler yok kalsın derler zorla veririler değişik bir görüntü çıkıyor ortaya
bir kez bana da öyle olmuştu adamın biri akbilini verdi sağolsun parasını vercem almıyo , illa al vallaha olmaz yahu al olmaz falan en sonunda tamam teşekkürler dedim oturdum napıyım
karşı taraf razı olduktan sonra
Sevgili arkadaşlarım, şimdi size otobus rezilliklerimi ve müstakbel kaynanam hakkındaki sorunlarımı paylaşşıcam.
Herkes mutlaka otobusste bir sürü tuhaf olaylarla karşılaşıyordur ben de karşılaşıyorum ama bu kez bizzat olay ben oldum ve çok içerlediğim bi olay yaşadım.
Ben öğrenci olduğum için öğrenci akbili kullanıyorum fakat güncellemem dolmuş ve indirim, ben güncelleyene kadar iptal.
Ben de bu nedenle bir süre kuzeniminkini kullandıım. Güncelleyene kadar.
Bir kaç ay gayet sorunsuzdu ama bir gün!!!
Şoför bana öğrenci misin diye sordu.
Dikkatini nasıl çektim bilmiyorum.
Sonra ' biliyorsunuz di mi bunu almam gerekiyor normalde' dedi.
Tüm gözler üzerimde ve afalladım birden tam bir üçkağıtçı gibi bir izlenim oluşturdum sanırım.
Birden gözlerim dolu. SOnra kendimi toparlayıp tekrar yanına gittim öğrenci kartımı ve kendi akbilimi gösterek kendimce açıklama yaptım.
ALLAH'tan şoför öyle gıcık bi tip değildi. Gerçi alsa da hakkı vardı. Ama sanki hile yapıyormuşum haketmediğim bir şeyi yapıyormuşum gibi hissetirdi bu olay bana. Şöfor tamam öğrenci olabilirsiniz ama güncelleyin herşey HAKkıyla olsu dedi. Özellikle hak kelimesine çok içerledim ve gözlerim doldu çok kötü oldum.
Şimdi ben dışardan bakınca hileci biri gibi görunmuş oluyorum sizce ve gerçekten haketmediğim bir durum mu bu?
Kaynana olayına gelince.
Kuzenim, nişanlım ben ve kaynanam birlikte gezdik. Ufak tefek göze batan hareketleri oldu özellikle tesettürlü gibi gezip bir yerden sonrab aşını açmasınaNeyse...
Ama en kötüsü otobüste oldu. Şu büyüklere yer verme olayı.
Başta çok küçük bşr çocuk oturuyıırdu ve onu kaldrmasına birşey demedim.
Ama sonra 17-18 yaşlarında çok yorgun görunen bir çocugun ensesine hafifce vurarak kalk demesi beni çok utandrıdı. Üstelik anne babası da vardı çocuğun yanında. Ama annesi Allahtan sert değil gayet güleryüzle karşılık verdi. İİİnerken de birşeyler söyledi. Kaynanam ne dediğini anlamadan çocuğun terbiyesine laf etti. Kadın çok bozuldu ve kv ye gerizekalı dedi sonra da indi. Ve biz yerin dibindeyiz.
Siz olsanız tepki verir miydiniz?
AhahaAkbil konusunda bir hak oldugunu düşünmüyorum sonuç da öğrenciymişsin..
Kv konusunda kv davranışı biraz yakışmayan bir davranış olmuş. Yer verme konusunda benim de başıma bir olay geldi.... Bir gün işden çıktım yorucu bir gün geçirdim regl sancısındanda ölüyorum otobüs gelse de eve gidip yatsam modundayım... Otobüse bindim geldi tesettürlü bir kadın başıma dikildi ama gerçekden kötüyüm bakıp duruyor bana bende yer versem bir türlü vermesem bir türlü... Neyse biraz bekledim baktım bakıp duruyor rahatsız oldum bende buyur teyze otur dedim kadın bana yenimi aklın başına geldi biran olsun yer vermiyeceksın sandım ,gençlik nereye gidiyor böyle dedim dedi. Hiç sagol teşekkür ederim bile demeyip lap diye oturdu.Otobüsde başka bir kadın benim rengim felan değişmiş kızın rengini görmüyormusun kız kötü sana yer vermek zorundamı deyip bana yer verdi her ne kadar yok saolun desemde zorla oturttrdu. İki kadın benim yüzümden kavgaya tutuştu hayatımın en zor otobüs yolculuğu oldu :) yerin dibine girmek istedim resmen. Bildiğin kavga ettiler benim yüzümden sana genç diye yer vermek zorundamı öbür kadın ona tabiki vercek ben büyüğüm gibi laflar havada uçuştu. Bir ay boyunca her iş çıkışı sanki otobüsdekiler beni tanıyor biri yüzüme vurcak diye kuşkuyla bindim çok utanmışdım. NORMALDE HİÇ DÜŞÜNMEDEN YER VERİRİM AMA OGÜN SANCILARDAN KIVRANIYORDUM
Ahaha
Bende bunu anlamiyorum, sende ayni parayi veriyorsun bende ben sana neden yer vereyim ?
Yasli halsiz kişilere veririm tabii ki ama ben kotuysem kimse kusura bakmasinda veremem.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten bunu günlerdir düşüünüyorum ve konu açarken de her türlü eleştiriye hazırdım.
İçim vicdanım biraz olsun rahatladı
Yahu ama buluşmada öyle bir kapanmış ki anlatamam görmeniz lazım sonra bayağı da gezdik dolaştık öyle bir yere oturunca birden açıverdi çok şaşırdım hatta etraftakiler de baktı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?