Otobüs teyzesi

Papatyayay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
174
194
18
32
Herkese merhaba
Bugün kizimla otobüse bindim.yol uzun hava sicak otobuse alisik degil.sarkilar soyluyor bi taraftan sikiliyor kivirdaniyor.teyzenin biri pür dikkat kizimi izliyor.sevimli bulduğu icin baktigini dusundum.bosluguma geldi sanirim.terligini koltuga surmus farketmedim.
Orda insan oturuyor diyen bi yüksek ses!!!
Hıc hazir cevap degilimdir önce bi kal geldi bise demedim baktim cıkcıkliyor daha farketmemisim dedim
Tamam o zaman niye agresif agresif konusuyorsun dedi.illaki gel kavga edelim diyor yani agresif degildim.
Sız dedim bu ses tonuyla benimle konusamazsiniz ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz.sesim yükseldi biraz.uyardim sadece dedi kisik ses tonuyla.ama dedim böyle olmaz bu.
Kadin hep neden kadini vurur anlamam.
Eminim o da cocuk buyuttu kizim sikildi diye zaten bende gerginim teyze beni dahada gerdi.ne ara böyle kötü kalpli oldu insanlar...

Bugün 3,5 saate yakın otobüs yolculuğu yaptım. Araba da bir kadın ve 1-1,5 yaşında oğluda yolculuk yapıyor. Çocuk durmuyor. Telefondan çocuğa dursun diye müzik açmış .Arı vız vız ,arı vız vız müzik. Tam 3,5 saat aynı müziği dinledim. Ve beynim de hala arı vız vız arı vız vız dönüyor. :) En sonunda şöför kızdı .Beynim vız vız oldu diye .
Kim haklı bilemedim.(Herkes kendince haklı)

Konu sahibi bazen maalesef helede yaşlıysa rahatsızlık olayı katlanabiliyor.

Takmayın.

Gecen avm deydik , yanimizdan bir genc kiz gecti , nasil guzel nasil hos , tas catlasa 16 yasindadir , ustunde skinny jean , gobegi acikta beyaz bi tshirt , ben baktim masallah dedim
Yanimdab grcen bi kadin ise cık cık cık hale bak nasil geziyolar diye yukses sesle soylendi durdu , dondum size ne dedim , sasirdi arkasina bakmadan kacti gitti
Ben genckende vardi bunlardan , simdi de var , bitmiyorlar gercekten nesilleri tukenemedi bu kadinlarin , hepsini yolasim geliyor

Avrupa da bile denk geldim böyle manyak teyzelere. Biri bizim millet diye genellemeden yazayım dedim. Müze gibi bir yerdeyiz, bir maket var. Genç çiftin minnicik oğlu maketin düğmesine dokundu, gruptan yaşlı kadın ona ellenmez diye bağırdı; anne- baba dumur oldu.

Bence bir ayağı çukurda olan bazı insanlar gencecik canların varlığına tahammül edemiyorlar. Kıskanııyor içten derinden :D

İnsan yaşlanınca yavaş yavaş otoritesini de hayatta kaybediyor ve ister istemez böyle şeyler yapıyorlar. Direkt size söylemek yerine yüksek sesle ortaya söylemesi ; yüksek ses ile üstünlük kurma isteği ve haklı olduğunu düşündüğü için yandaş/destek toplama telaşı ve çevreden takdir görme isteği. ayrıca direkt size söylememesini diğer nedeni ise herhangi bir gerginlik ve sizin karşı cevap verme ihtimalinize karşılık önlem almak. Ortaya söylerse lafı duyma veya duymama ihtimaliniz var, gerginlikten kaçınmış olduğu gibi , kendince verdiği ders veya mesaj da daha geniş topluluğa iletmiiş olur.

O yüzden sıkma canını :)

O teyzeler ya menapozda ya da esleri ölmüş etrafa saldırıp stres atiyorlar.

Yok ya butun teyzeler oyle degil gommeyin simdi bende teyzeyim ama otobus teyzesi degil tabi :27:
Saka bir tarafa ebe ile imam arasi yikanmayan yurdum insaninin ayakkabi titizligi beni olduruyor.. acaba ayni teyze yanindaki insana donup “burun bu burun, dustu yani” der mi? Demez.. cunku bizim milletin titizligi sadece ayakkabiya, onun harici burnunu yere sumkur kimse gik demez.. neyse aslinda bu iyi olmus konu sahibi artik gardini almis gezersin benim gibi :27:

Ya benim babaanem de boyle
Beraber biniyoruz otobuse
Cocuklar kendi kendine bir seyler mirildansa bile hemen mudahil oluyor
Benin ignem var, sana yaparim diyor
Guya korkutacak
Daha korkan cikmadi
Cok uyardim yapma diye ama kafalari kaldirmiyor demekki

takmayin var her yerde boyle arizalar .Neymiş yaşlılara saygı gostercekmişiz !O zaman onlar da kucuklerine merhameti ögrensin...

Back
X