Otobüs teyzesi

Market arabasına oturtunca ayakları nerde oluyor bi kafanizda canlandirin. Bebek arabami durumu iyi olmayan birine verdim. Sabit durmaktan pek hoslanmiyor çocuğum arabada zor tutuyorum, ben sizi yargilamam cocugunuzu arabaya bindirseniz, anlarimki hareketli çocuk marketi kırıp dokmesin diye yapmış. Hoşgörülü ve anlayışlı bir insanimdir
Alıp direkt içine oturtanlar var. Ayakları nerde olacak arabanın içinde. Şu üst tarafa kendinize doğru oturtuyorsaniz ona bir şey demedim. Ben direkt içine oturtanlar için dedim. Onlara anlayış gosteremem.isteyen göstersin

Herkese merhaba
Bugün kizimla otobüse bindim.yol uzun hava sicak otobuse alisik degil.sarkilar soyluyor bi taraftan sikiliyor kivirdaniyor.teyzenin biri pür dikkat kizimi izliyor.sevimli bulduğu icin baktigini dusundum.bosluguma geldi sanirim.terligini koltuga surmus farketmedim.
Orda insan oturuyor diyen bi yüksek ses!!!
Hıc hazir cevap degilimdir önce bi kal geldi bise demedim baktim cıkcıkliyor daha farketmemisim dedim
Tamam o zaman niye agresif agresif konusuyorsun dedi.illaki gel kavga edelim diyor yani agresif degildim.
Sız dedim bu ses tonuyla benimle konusamazsiniz ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz.sesim yükseldi biraz.uyardim sadece dedi kisik ses tonuyla.ama dedim böyle olmaz bu.
Kadin hep neden kadini vurur anlamam.
Eminim o da cocuk buyuttu kizim sikildi diye zaten bende gerginim teyze beni dahada gerdi.ne ara böyle kötü kalpli oldu insanlar...
Oysa ki o koltuk ne temizdir ne temiz

Herkese merhaba
Bugün kizimla otobüse bindim.yol uzun hava sicak otobuse alisik degil.sarkilar soyluyor bi taraftan sikiliyor kivirdaniyor.teyzenin biri pür dikkat kizimi izliyor.sevimli bulduğu icin baktigini dusundum.bosluguma geldi sanirim.terligini koltuga surmus farketmedim.
Hıc hazir cevap degilimdir önce bi kal geldi bise demedim baktim cıkcıkliyor daha farketmemisim dedim
Tamam o zaman niye agresif agresif konusuyorsun dedi.illaki gel kavga edelim diyor yani agresif degildim.
Sız dedim bu ses tonuyla benimle konusamazsiniz ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz.sesim yükseldi biraz.uyardim sadece dedi kisik ses tonuyla.ama dedim böyle olmaz bu.
Eminim o da cocuk buyuttu kizim sikildi diye zaten bende gerginim teyze beni dahada gerdi.ne ara böyle kötü kalpli oldu insanlar...
çoktandır böyle kötü oldu insanların kalpleri. gerekeni söyleyin , insanlar kendilerine dönüp bakmıyorlar oturdukları yerde sağı solu kesip eleştiriyorlar. yok öyle bir dünya.

ben de geçen yaklasık 40dakika süren bir otobüs yolcugu yaptım. kulaklığımı taktım slow parçalarla takılıyorum filan.arkada bi anne bir genç kız bir de kücük cocuk. cocuk bir kaç defa koltuguma yumruğumsu bişey attı ve sürekli mızmızlandı, cok rahatsız olmakla beraber annesinin ne sucu var cocugun davranısından diye ses cıkarmadım

Bende bir anne ve eğitimciyim. Çocuklara sınır konulmasından yanayım. Uzun yolculuklarda anlarım çocuk bu durmaz ama ben uzun yolculuğa çıkıyorsam yanıma kitap oyuncak vs çocuğumu oyalayacak birşey alırım. Oğluma kitap okurum. Rahatsız ediyorsa özür dilerim.
Bazı anneler hiç takmıyor. Uçaktayız çocuk deli gibi koltuğuma vuruyor annesi bir dur demiyor veya özür dilemiyor.
Yurt dışında okudum üniversiteyi. Orda trenle uzun yolculuklarda yaptım. Oradakilerde çocuk ama daha sakin ve etrafı rahatsız etmiyorlar. Onlar neden sınırları biliyorlar diye düşünüyor insan.

Konu sahibi sizi tenzih ederim sizin durumunuz hoşgörüsüz ve mutsuz bir kadının terbiyesizliği.

Herkese merhaba
Ooo buneki 1 yaşındaydı ozamn oğlum uçağa bindim çocuk sıkıldı ön koltuğa atağını koyup geriliyordu öndeki hatun vay efendim siz beni rahatsız ettiniz oğlunun ayaklarına sahip çık diye nasıl cırlıyo bide güzel koltuğu eğdi bizi sıkıştırdı bilerek ve isteyerek koltuğuna çek biraz diyorum yok çirkefleşti resmen uçakta herkes onu yuhladı beni başka koltuğa aldılar ama bu tarz iğrenç insanlar MAlesef toplumda

Herkese merhaba
Ya ben böyle durumlarda yaşlı genç ayrımı yapmaksızın çok bağırıyorum:bicak:yani tüm nefretimi alırcasına:dondurma:
Siz yine kibar davranmışsınız ben olsam nevrim dönerdi sanırım

Back
X