- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Kulaklıkla ne dinleyeceğim ki , ben pek sevmem uzun süreli ses müzik va dinlemem , uyumak isterim dinlenmek ara ara kitap okuyup yola bakmak isterim , sesini düğünde gibi açmasa yine ses etmem ama me zamana binersem aynı sıkıntım var maalesef , rahatsız olanlar napıyor ya da kimse rahatsız olmuyor mu cidden merak ediyorumUykuları gelmemesi için açıyorlar diye biliyorum.
Bir de otobüs şoförlerine çok bulaşmaya gelmiyor.. Siz kendiniz kulaklık taksanız?
Sofor mu kulaklik taksin.tabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
Ben 1 hafta önce gece yolculuğu yaptım açmadılar. Aslında en arkadaydım, açtılarsa da duymamış olabilirim ama çok yüksek ses olsa duyardım herhaldeKulaklıkla ne dinleyeceğim ki , ben pek sevmem uzun süreli ses müzik va dinlemem , uyumak isterim dinlenmek ara ara kitap okuyup yola bakmak isterim , sesini düğünde gibi açmasa yine ses etmem ama me zamana binersem aynı sıkıntım var maalesef , rahatsız olanlar napıyor ya da kimse rahatsız olmuyor mu cidden merak ediyorum
evetSofor mu kulaklik taksin.
Şoförün kulaklık taktığı bir araca binmem, siz de binmeyin.
Soförler kulaklık takmamalı diye biliyorum sonuçta korna sesi falan olursa duymalılar.
Aynen sanırım öyle oluyor buE öne oturmayın sizde.
Arkalara oturun ses de gelmez.
Hem öne oturayım hem ses gelmesin hem uyuyayım hem karnım doysun hem pastam dursun:)
Diyelim ki taktı kulaklığı. Arkadan freni boşalan herhangi bi araç acı acı kornaya basıyor. Felaket tellallığı yapıp devam etmek istemiyorum. Bu durumda yolcunun kulaklık takması daha makultabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
Hnfendi tek kulaklık tekDiyelim ki taktı kulaklığı. Arkadan freni boşalan herhangi bi araç acı acı kornaya basıyor. Felaket tellallığı yapıp devam etmek istemiyorum
Peki tek kulaklıkla dinlesin :)Hnfendi tek kulaklık tek
Hanimefendi soforlerin kulaklik takmasi yasak. Can tasiyor bu insanlar biraz keyiften feragat edip arka siralarda da yolculuk yapilabilinir.tabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?