Otobüs yolculuğu

20 günlük otobüs yolculuğunda şoförün arkasında para ile satılan koltuklardaydim. Hani en özel, en güzel koltuklar...
Ama maalesef İki soforumuz de ağır trakyaliydi. Özellikle uyurken,çalan şarkılar öyle bilinç altıma girmiş ki, döndükten bir yıl sonra gittiğim bir Trakya düğününde çalan bütün şarkıları kendi kendime söyler oldugumu farkettim :)
Napalım, nasipte kaynanamın adını kuyruklu yılan koymak da varmış

Sadece otobüs değil, herhangi bir araç kullanan birinin kulaklık takması mantıklı mı?! Trafikte algılarını kapatıyorsun resmen. Ne kadar tehlikeli ya, saçma sapan şeylerde diretmeyin. Yasak ve tehlikeli işte, net.

Ben hiç bir otobüs yolculuğunda şoförden müzik duymadım. Belki kısık sesle dinlediler, bilmiyorum. Ses çok açıksa şoförden biraz kısmasını rica edebilirsiniz. Kısıktan da rahatsızsanız kulak tıkacı kullanın, çok etkili.

Bende şöförlerin sigara içmesinden, yolcuların kahve içmesinden, cam kenarında yer bulamayınca koridor tarafında oturmaktan, uyurken kafamın boşluğa düşmesinden, molaların uzun olmasından rahatsız oluyorum yetkililere bundan sesleniyorum.

Ön koltuğun en kötü yanı karşıdan gelen araçların ışıkları bence. Gözünün içine parlıyor farlar. Ses için de kulaklık takın derim..

ben en önde oturunca sürekli tetikte oluyorum,geceleri hep yola ve şöföre bakıyorum, sanki kazayı ben engellicem

Uyarmayın tabi ki adamın uyuması daha mı iyi ayrıca eskiden bu meslekte biri olarak söylüyorum en ön tercih etmeyin en ön ve en arka en tehlikeli koltuklardır

tabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
Şaka mısınız, şoför kulaklık mı taksın ? O zaman adam arkadan gelen aracın her hangi bir hatasını göremediğinde yada kornasını duymadığında kaza olunca suçlamazsınız. Kulaklık takmak ve telefon kullanmak yasak bilginiz Yok sanırım. Yorum yapmış olmak için yapmayın Allah aşkına !

ay aklıma bir olayım geldi okula giderken tatil dönüşü metro firması uygun diye giderdim hep ama şöförleri hep enteresan olurdu, birkaç kez arka koltuğuna oturdum şöförlerin bir tanesi sigara içmişti arabada aynı adam yol vermedi diye bir adama bağırmıştı el kol falan adam baya rahattı yani öyle böyle değil kelle koltukta derler ya öyle gidiyorduk korkunçtu

Allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…