- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi Prensescann
-
Yasak, tek ya da çift fark etmez.Hnfendi tek kulaklık tek
kulaklikla muzik dinleyen bi sofor olasi bi korna sesini nasil duyacak acaba?tabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
Uyarmayın tabi ki adamın uyuması daha mı iyi ayrıca eskiden bu meslekte biri olarak söylüyorum en ön tercih etmeyin en ön ve en arka en tehlikeli koltuklardırhanımlar şehirlerarası otobüs yolculuklarında en ön koltuğu seviyorum tercih ediyorum fakat şoförlerin müzikleri gideceğim yere ulaşana kadar beynimin içine ediyor resmen , hem tarz olarak hiç uymuyor hem de sesini ciddi açıyorlar , etrafta Benden başka rahatsız olan da Yok , illa her yolculukta bi kere uyarırım ama fazla da müdahil olamıyorum uykuları gelmesin diye açıyorlar belki de, ısrarla uyarmalı mıyım sizce ?
Şaka mısınız, şoför kulaklık mı taksın ? O zaman adam arkadan gelen aracın her hangi bir hatasını göremediğinde yada kornasını duymadığında kaza olunca suçlamazsınız. Kulaklık takmak ve telefon kullanmak yasak bilginiz Yok sanırım. Yorum yapmış olmak için yapmayın Allah aşkına !tabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
Trafikte kulaklık takan şoför.tabikide uyarın kulaklıkla dinlesinler
Kulaklık takan bir şoför nasıl dikkatli arac kullanabilir?
Allah allahŞaka mısınız, şoför kulaklık mı taksın ? O zaman adam arkadan gelen aracın her hangi bir hatasını göremediğinde yada kornasını duymadığında kaza olunca suçlamazsınız. Kulaklık takmak ve telefon kullanmak yasak bilginiz Yok sanırım. Yorum yapmış olmak için yapmayın Allah aşkına !
Gerçekten ısrar etmeniz de cabasiHnfendi tek kulaklık tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?