• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otobüste başıma gelenler çıldırdım.......!haksızmıydım sizce.?

dün eşimle sınav başvurusu için yola çıktık işten izin almış gelmiş...neyse otobüse bindik bir kızın yanına oturdum eşimde yan tarafa oturdu sıra varmıdır falan diye arada konuşuyoruz eşimle ...2 tane kız bindi otobüse tam yanıma dikildiler ...kızın bitanesi yüzü bana dönük yanındakiyle konuşuyor bir yandanda gözleri bende bende öylesine bakıyodur olabilir diye oralı olmuyorum..:hulya:.sonra gıcık gıcık gülüp bana bakıyor gözlerimi dikiyorum anlasın rahatsız olduğumu diye kafamı çeviriyorum gözünü bile kaçırmıyor.....:kedi:hala gülmeye devam bende birşey mi var dedim?yooo yok dedi iyi ozaman dedim...sonra iyice abartıp laf söylemeye başladı...bazıları kendini nimetten sayıyor,havalara bak alırım havasını v.s neler neler yine sesimi çıkartmadım eşim olayı anlamamış zaten o ara kalabalık oldu göremiyoduk birbirimizi...bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
sinir oldum ama zor duruyorum inadına hala konuuyor arkaya ilerlerken...neyse indik otobüsten onlarda indi hala arkamızdan tipe bek tipe diyerek gülüyor ve ben duyayım diye bağarıyor...o an nevrim döndü gittim yanına senin sorunun ne kızım dedim varsa bişey söyle rahatlatayım dedim ama boğucam resmen eşimde ne oluyor diyo v.s kız demesinmi göz makyajınız yüzünüz çok güzel o yüzden bakmıştım yanlış anladınız diye?ozaman niye öyle demiyosunda saçma sapan konuşup davranıyosun dedim yanındakide sizde herşeyi yanlış anlıyosunuz diyo...tartıştığım kızda sizde kendinizi çok havadan görüyosunuz diyo bende komplekse girdem desene sen şuna ozaman dedim valla saçını başını yolarım şurda dedim tırstı bu tabi uzaklaştılarkaydirigubbakcemile3 eşimde noldu ya diyo anlattım neyse .......uffff çok sinirim bozuldu ya durduk yere olana bakın...çokmu tepki gösterdim geçip gitsemiydim ama ozaman daha çok sinir olurdum...:oklava:

manyak her zaman manyak demek ki
otobüste hiç tanımadığı birine sataşmak ne alaka yahu
bence iyi etmişsiniz terbiyesizlik bu:47:

Genelde lise çağındaki kızlar yapıyor bunu..
gecen benimde başıma geldi..
hep böyle havalı yürüdüğümü söylerler öleymiş ben pek farkında değilim ama pek etrafıma bakmam yürürken bakmadığımdan pek görmem işde yanından geçtim de bakmadın diye alınıyolar oysa görmemişimdir..
2 liseli kız arkamdan geliyoo gülüyolarr gülmeyide geçtim böğürüyolarrr duydum sesleri ama dönmüyorum arkama yoldada benden başka kimse yok arkamdalar kaldırıma yanaştım durdum ayakkabımı bağladım bunları önüme aldımm..:1:
girdim arkalarından diplerinee kafam nerdeyse ikisinin ortasında hösstttt desem kaçcaklar yandna bana bakıyolar hızlı hızlı gidiyolarr yok birisi yürüyomuşş koşuyomuşş bacağı kırılmış düşmüşşş laf değiştirip konuşuyolar gülme felan kesildi put oldularr.. bişe deselerrr alcam ikisinide arkalarından o derece sinirlendimm..
gülüyosannn söliceksin neye güldüğünü böle yoılda kahkaha atanlara ayar olurum.. (hiç aman banane diyemem üstüne giderim olmadı kavgada ederim kadıköyün meydanında kız dövüyodumm)

bakın bide noldu

hiç sevmediğim biri vardı pazarda gördümm rastlaştık ama kızdan nefret ediyorum yanlış yaptı bana yılannn varr yılannnnnn diye bağırdımmm.. yanımdaki arkadaşım kızz nerde yılan korkarım bennn diye zıpladııı millet hani nerde diyooo..
tabiki yılan dediğim kız anladııı anında topukkk..:1:

Böyle bişey yapar mıydım bilmiyorum bayanın attığı kazığa bağlı gerekirse yolarım ama dediğim gibi her şey karşımdakine bağlı öle her düşmanıma da bunu yapamam yııııılllaaaaaaaaaaaaann :=)

Back